Apartman Hayatı ve Anlayışlı Komşum(!)

Ben olsam hortumla su püskürtürdüm yukarıya

biri gecenin ikisinde üçünde temizlik yapar. diğeri tertemiz serdiğimiz beyaz çamaşırların üstüne balkonunu yıkar mahveder insanı. kader neyse o ya. bende çekiyorum bu sorunları. anlayışsız insana laf anlatmazsın , kapıyı açmamış bile bile yapıyor dengesiz insan. sende kapısının önüne kirli çamutlu s dök diyeceğim ama herkes çirkeflik yapamaz. ben muhatap olmuyorum kendisiyle . bide görünce kırk yıllık dost gibi hal hatır sorar. Bende derdimi yazdım sizin sayenizde.

Bir de neden eşiniz konuşmaya gidiyor siz gitmiyorsunuz. Yani sonuçta eşinizin kadınla konuşması da mantıklı gelmedi bana. Dediğim gibi yıkamaya başladığı zaman hortum tutun yukarıya

evet bende düşündüm. neden erkek kapıya gidiyor. bayan belki o nedenle kapıyı açmadı.

Hortum al onların katına su tut canım yoksa bunlar laftan anlamazlar.
Bizde çok çektik laftan maalesef anlamıyorlar.
Ben bir keresinde kapıyı acana kadar zillerinden elimi çekmedim. En sonunda kapıyı açıp özür dilediler ama resmen dalga geçiyorlar insanla.
Artık dayanamayıp kaymakamlığa gidip şikayet edip evlerine polis gönderilmişti.
Bizimkiler tam bı felaket komşuydu neler neler neler ama...

Aynı benim eski komşu, beni apartmandan soğuttu. Şimdi müstakil evdeyim şükür. Balkon yıkar şakur şukur su, çiçek sular şakur şukur su, çamaşır asar suyunu sıktırmadan yağmur, sular-seller. Ve maalesef onca uyarı hiç işe yaramadı. Kapısına gidip söylüyordum öyle bön bön yüzüme bakıyordu.
Hiç unutmam ramazanda oruçluyum, çamaşır astım balkonuma yukardan balkon yıkarken kovalarca su döktü, üç kez yıkadım çamaşırları o gün.

Biz yaşadık bunu üst komşuyla. Kaç kere söyledik. Duymazlıktan geldiler. Yöneticiye söyledik. Yine yaptı. Bi gün biz cam silerken aynı şeyi yaptı. Bi kavgaya tutuştuk artık. Bi de laf anlamıyolar . Kadın bize siz pissiniz cam böyle temizlenir diyor ya şaka gibi.

Hep çok sevdiğim ama üst katimda kendine temiz dışarıya pis komşularım oldu çarşaf,hali ne varsa sirkeliyorlardi.Ev alırken en üst kat aldım özellikle valla çok rahatım şimdi

Nasıl bir pislikse artık silmekle temizlenmiyor camları.
Çok sinir bozucu bir durum. Şikayet falan edilmez mi ki bu kadın ya

"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır." atasözüyle hareket edip halledeyim diyorum ama bu kaçıncı.Eğer karşınızdaki incelikten anlamıyorsa onla aynı dili konuşmak lazım.

Değil mi ya,kendine yapılmasını istemediğini karşındakine yapmıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…