Apartman Hayatı ve Anlayışlı Komşum(!)

bizim sitenin %80 i o numenelerden bence burada yetisip dagiliyorlar sonra.
cardakta cay icerken cocugunu hemen oraya bahceye isetenini bile gordum
Çocuklarımız bizim aynamız gibidir,şayet onlar böyle davranıyorlarsa sorunu biraz kendimizde aramalıyız.

Yine yaparsa yöneticiye sikayet edin.Hic sevmiyorum apartmanda yasamayı bende ilk fırsatta müskail eve cıkmak istiyorum.Bu ve bunun gibi yabani apartmanda yasamasını bilmeyenler yüzünden apartmandan sogudum.

Bende cocukken apartmanın kapısının önünde oyun oynarken arkadaslarımla ses yapıyoruz diye kafamdan asagı yaslı teyze bir kova su dökmüştü.Gene cocukken baska apartmanda oturuoduk ailemle asagı komsumuz problemliydi evinin tavanına sistem kurdurmus gecenin bi yarısı gürültü cıkarıyordu annemin astıgı camasırları kendi ipine baglıyordu.ve daha bi sürü sey

Aman Allahım,kâbus gibi

Yine yaparsa yöneticiye sikayet edin.Hic sevmiyorum apartmanda yasamayı bende ilk fırsatta müskail eve cıkmak istiyorum.Bu ve bunun gibi yabani apartmanda yasamasını bilmeyenler yüzünden apartmandan sogudum.
Alın benden de o kadar,inşallah nasip olur müstakil bir evde yaşamak.

Acana kadar çal kapıyı, açmıyormu, cik balkondan saydir , ama oyle terbiyesiz görgüsüz falanla degil . Azicik hanim efendiliginizi bozun cok kibar gördüm sizi ,daha olmadi polisi ara rahatsiz ediyirlar diye sikayet et.
Benim üst kattakilerde izmarit atarlardı, karnım burnumda temizlemişim bi baktım heryer kül, hangi b.k içeseci attı bunları, allahın hayvanları, dağdan gelme paçavralar ve daha bir kaç çirkin kaka kelime
Ama anladiklari dil bu napayim ,biride çıkıp üzerine alınmadı ,tamamen bitmedi ama en azından azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…