Apartman Hayatı ve Anlayışlı Komşum(!)

Acana kadar çal kapıyı, açmıyormu, cik balkondan saydir , ama oyle terbiyesiz görgüsüz falanla degil . Azicik hanim efendiliginizi bozun cok kibar gördüm sizi ,daha olmadi polisi ara rahatsiz ediyirlar diye sikayet et.
Benim üst kattakilerde izmarit atarlardı, karnım burnumda temizlemişim bi baktım heryer kül, hangi b.k içeseci attı bunları, allahın hayvanları, dağdan gelme paçavralar ve daha bir kaç çirkin kaka kelime :KK30::KK30:
Ama anladiklari dil bu napayim ,biride çıkıp üzerine alınmadı ,tamamen bitmedi ama en azından azaldı :temizlik:
Evet aslında aile içinde bazen sinkaflı konuşuyorum ama dışarıda utanıyorum.:olamaz:

Işte böyleleri dağdan gelip bağdakini kovan tiplerden

İmkanı varsa bir insanın en güzeli müstakil ev

Tabi ki orada da sorunlar çıkıyor çıkmıyor değil
Ama apt gibi değil

Allah sabır versin
Hem yüzsüz hem cahil hem görgüsüz :olamaz:

Ay aklıma geldi :) ben ortaokul yıllarındayken üst kattaki komşunun temizlikcisi asağıya halı sarkıtmıştı yıkamak için!ben de halıyı atınca hani süzdürdu de kurutacak sandım.bir dakika sonra balkon kapısından iceriye hortum girdi!!! Megersem amać sarkıtarak yıkamakmış halıyı hortum elinden kaymış falan.yani sanki halıyı alt kata sarkıtarak yıkamak normalmiş gibi.ay sinirim bozuldu yine.annem sinir krizi geçirmişti.ama komşumuz özür diledi temizlikçisini uyardı falan.

Işte böyleleri dağdan gelip bağdakini kovan tiplerden

İmkanı varsa bir insanın en güzeli müstakil ev

Tabi ki orada da sorunlar çıkıyor çıkmıyor değil
Ama apt gibi değil

Allah sabır versin
Hem yüzsüz hem cahil hem görgüsüz :olamaz:
Evet inşallah müstakil bir ev alırız.

Ay aklıma geldi :) ben ortaokul yıllarındayken üst kattaki komşunun temizlikcisi asağıya halı sarkıtmıştı yıkamak için!ben de halıyı atınca hani süzdürdu de kurutacak sandım.bir dakika sonra balkon kapısından iceriye hortum girdi!!! Megersem amać sarkıtarak yıkamakmış halıyı hortum elinden kaymış falan.yani sanki halıyı alt kata sarkıtarak yıkamak normalmiş gibi.ay sinirim bozuldu yine.annem sinir krizi geçirmişti.ama komşumuz özür diledi temizlikçisini uyardı falan.
Neyseki özür dilemiş komşunuz.

Kumlu plaj havlularını tepemizden silkeleyen bir adet terbiyesiz de bizde var ne yazık ki.
Ben olsam ilk yöneticiye giderim baktım durulmuyor, çok ciddiyim alırım bir hortum, takarım musluğa sonra da yukarı camlara doğru ver coşkuyu :KK11:
En iyisi bu.
Hortumla yukariya fiskirt Allah ne verdiyse

Benim üstündekinin banyosu berbat ve orda hakı yıkıyor kaç defa tavanım resmen üzerimize çöktü
Su bizden gelmiyor diyor
Sigorta ta verdik
Ev sahibine ceza gitti ama yinede umrunda değil çıkmıyorda.

Bendede anı bitmez bir apartman a tasınmıstık ben 3üncü sınıfa gidiyordum ozaman salonun orta yerinde tavanda kocaman bir iz vardı sorduk ozaman megerse eskiden üste oturanlar halter getirmiş yukarı oda agır gelmiş aşagıya cökmüs neyseki kimseye bisey olmamiş:KK57:

Kapiyi acmazsaniz polis cagıriyorum diye bağırirdim heralde .Dahada devam ederse serdigi camasirlara bir tas murekkepli suyu hoplativerirdim .Anaaaa bende balkonun tavaninı şeyaptıydım diye .:KK70:

Yöneticiye söyleyin bence. Benim üst komşuda balkonuma yapış yapış bir şeyler döküyor. Kuş yemi döküyor. Ekmek atıyor. Yöneticiye konuştuk umarım düzelecek. Çok sinir bozucu

keşke eviniz o haldeyken polise haber verseydiniz
sizi konutunuzda rahatsız edemez
polise haber vermediyseniz bile video falan çeksenizde işiniz görülür

Bu dilden anlarlar.
Bu dilden anlarlar.
annem ayip olur diye zabitaya haber vermek yerine tartisti. ama kadin uste cikip polis cagirmisti. evimizin tam dibinde ramazan ghnu pazar sabahi daha 9 bile olmadigi halde yun cirpmisti kadin. ustelik alan da cok yatak odasinin dibine girmesine gerek yok. annem tartisinca da polis cagirmisti.

boyle seylerde aman komsudur resmi yerlere haber vermeyeyim denirse daha sıkıntı oluyor bence. zabitanin ilgileniyor arayin. ceza kesmeseler bile bir kez kapiya gelmeleri yeterli. hem gereksi, muhatap olmamis olursunuz

annem ayip olur diye zabitaya haber vermek yerine tartisti. ama kadin uste cikip polis cagirmisti. evimizin tam dibinde ramazan ghnu pazar sabahi daha 9 bile olmadigi halde yun cirpmisti kadin. ustelik alan da cok yatak odasinin dibine girmesine gerek yok. annem tartisinca da polis cagirmisti.

boyle seylerde aman komsudur resmi yerlere haber vermeyeyim denirse daha sıkıntı oluyor bence. zabitanin ilgileniyor arayin. ceza kesmeseler bile bir kez kapiya gelmeleri yeterli. hem gereksi, muhatap olmamis olursunuz
Hem suçlu hem güçlü dedikleri anlattığınız olaydaki komşumuz olsa gerek.

Benimde camasirlarimin üzerine sürekli banyo paspasi vs silkeleyen bir komşum var maalesef .basedemedim ve artık çamaşır telimi balkona değil bir odaya bırakıp kurutuyorum:110:
3 kez uyardım anlamadı.yanliz değilsiniz demek istedim

Back
X