boşlar :)Disarda kedi evinde kim kaliyo kediler binadaysa ?
başta ben belirttim; ben bir hayvanseverim.Bizim apartmanda mı yaşıyorsunuz yoksa. Daha dün gece bir tanesini içeri aldım
Bizim apartmanda cirit atıyorlar resmen. Hepimiz çok seviyoruz çünkü. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Gelip kapıma işemediler.
boşlar :)
siz herhalde uzman bir hayvanseversiniz :)Kediler öyle kapı önüne falan tuvalet yapmaz toprağa yaparlar ilk defa duydum bunu.Ayrica hayvansever biri bundan rahatsız olmaz.Gelip kafasına yapsa bile yine bu kadar sorun etmez.Bunun dışında kedilere bakan kişilerle konuşabilirsiniz böyle böyle bir durum var çözüm bulalım diye.
Kolonya kokusuna gelmez kediler ama saat başı sıkmanız gerek.
Kedi öyle kolay kolay çiş yapmaz ortalık yere yalnız. Muhtemelen dışarı çıkamayıp mecbur kalıyorlardır. Apartman kapısının altına kedi kapısı yaptırmak da çözüm olacaktır. İstedikleri zaman girip çıkarlar böylece.
Ben de o çakma panter emellerden biriyim. Köpekleri binaya sokuyorum. Kusura bakmayın kışın soğuğunda kedi evi de kulube de olsa gönlümüz razı olmuyor.
ya ben de panter emel çakmasıyım da
bizim bir ruh hastası var, gözüme baka kaba dışardan binanın içine girip kaka yapıyor yahu
30 yıldır evde sokakta sayısız kedi bakarım, ben böyle bir manyaklık görmedim, çamaşır suyu, sirke, kolonya, hiçbiri faydasız gelip kapının girişine sanat eserini bırakıp gdiyor.
onun yüzünden apartmandaki diğer kedileri de istemiyorlar...
ya inanın sitede kediler için her imkan var, ama apartman içi olacak iş değil.ya ben de panter emel çakmasıyım da
bizim bir ruh hastası var, gözüme baka kaba dışardan binanın içine girip kaka yapıyor yahu
30 yıldır evde sokakta sayısız kedi bakarım, ben böyle bir manyaklık görmedim, çamaşır suyu, sirke, kolonya, hiçbiri faydasız gelip kapının girişine sanat eserini bırakıp gdiyor.
onun yüzünden apartmandaki diğer kedileri de istemiyorlar...
Madem dışarı çıkmıyorlar kedi kumu mu koysanız acaba? Apartman görevliniz varsa cuzi bir miktar para verseniz değiştirse kumu falan.arkadaşlar, konuyu benim bundan neden rahatsız olduğumdan çok, çare bulmaya tekrardan çekebilir miyiz?
Çareler konusunda sizlerin yardımını bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?