iki tane paspası çöpe attım.fıstık ya sanırım bu kapılardaki toprak rengi pütürlü paspasları toprakla karıştırıyorlar, apartmanı bir işaretlediler zaten sonra gün aşırı o paspaslara çişlerini yaptılar bende sonradan anladım.. öyle böyle bir koku değil ama 3 tane de olunca çok şikayet aldık.. aslında 3 ay tahammül edilebilir belki ama herkesin çok pozitif olması lazım onu da yakalayamıyoruz.
istanbul'da az bulunan miktarda bir bahçe ve "süper lüks :)" kedi evleri yeteri kadar büyük adımlar mı sizce?
bu arada önceki cevaplarıma bakarsanız yönetimin bu konuda duyuru astığı ve nedense o "hassas" insanların bizlere hakaret edecek kadar kabalaştığı yazışmaların da geçtiğini görebilirsiniz :)
Bu kesinlikle çiş değil o zaman ve erkek kediler yapıyor ve kokusu kolay kolay çıkmaz tek çare en azından çiftleşme dönemi geçene kadar kapıları kapatmakkediler rahat girip çıksın diye apartman kapıları ve yangın kapıları açık bırakılıyor (dolayısıyla çıkamamaları gibi bir seçenek yok). hatta kediler girmesin diye yangın çıkışına tel çekilmişti, onu da bahçe makasıyla kestiler.
sizin yaşadığınız yerde yoklar herhalde, talep üzerine belediyeden geliyorlar canım o evlerSiz mi yaptınız kedi evlerini? Sizin adımlarınız mı bunlar?
Ayrıca 2 sayfa okumuştum, bütün sayfalarda dolaşamam ki ne açıklama yaptınız diye. O hassas insanlar size hakaret falan etmemiş. Ben apartmana ne tarz yazılar yazıldığını da az çok tahmin edebiliyorum. Hayvansever facebook gruplarında görüyoruz o yazıları. Üzerine herhangi yazılan notu hakediyorlar.
Niye rahatsız olmasın ben oğluma hamileyken kızımın pisliğini temizleyemezdim midem bulanirdi abartmayın lütfen bizde hayvan seviyoruz ama bazı özel durumlar oluyor ben kendi evladima yaklasamazdimKediler öyle kapı önüne falan tuvalet yapmaz toprağa yaparlar ilk defa duydum bunu.Ayrica hayvansever biri bundan rahatsız olmaz.Gelip kafasına yapsa bile yine bu kadar sorun etmez.Bunun dışında kedilere bakan kişilerle konuşabilirsiniz böyle böyle bir durum var çözüm bulalım diye.
sorma, onlar için rahat olan benim için de rahat OLMALIymış gibi davranmalarına anlam veremiyorum :)Her binanın böyle bir kediseveri mutlaka vardır.Bir şey derseniz tırnaklarını çıkarır sizi hayvanları sevmemekle suçlarlar!!!
sizin yaşadığınız yerde yoklar herhalde, talep üzerine belediyeden geliyorlar canım o evler
size hiç birşeyi kanıtlamak, sizin de beni hiçbirşeye ikna etmeniz gerekmiyor :)Ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz. Siz mi talep ettiniz belediyeden o zaman? Öyleyse takdir edeceğim çünkü. Gerçek bir hayvanseversiniz diyeceğim ama bahçenizde başka insanların çabaları ile olan şeyleri bana bunlar yeterince büyük adımlar mı diye satmayın rica ediyorum.
Psikolojisi bozulmuş onun.
ne yapmalı bilemedik, bi de hep aynı yere yapıyor iki asansörün arasına
yakalayabilsem ciddi bir konuşma yapacağım da yaklaştım mı depar atıyor, dur la dur ne yaptın diyorum tıslayıp kaçıyor tosbik
ya gelsin benim de elimi öpsün onu azat edelim bu beton yığınından.Birine kızmıştır ona inat yapıyordur. Kızdığı kişiyi bulup özür diletin, bi patisini öpsün. Normale döner.
ya gelsin benim de elimi öpsün onu azat edelim bu beton yığınından.
küs ayrılmak istemiyorum
Cok tatlilar ya kapi calmalar falan
fıstık ya sanırım bu kapılardaki toprak rengi pütürlü paspasları toprakla karıştırıyorlar, apartmanı bir işaretlediler zaten sonra gün aşırı o paspaslara çişlerini yaptılar bende sonradan anladım.. öyle böyle bir koku değil ama 3 tane de olunca çok şikayet aldık.. aslında 3 ay tahammül edilebilir belki ama herkesin çok pozitif olması lazım onu da yakalayamıyoruz.
2 kere yazdım ama kimse görmek istemiyor galiba kızlar o yapilan çiş değil erkek kedi gidip koku bırakıyor kuyruğunu dayayıp fış fış salıyor ya o işte bu dönem tam zamanları maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?