Koku dedin aklıma geldi Bodrum Katında oturanlar evleri çok toz oluyor diye camlarını açmıyorlar balık vs pişirdikleri sokak kapısını açık bırakıyorlar apartman çok kötü kokuyor. Bir keresinde toplantıda bu şikayeti dile getirdim. Napim balıkmı pişirmiyim evde dedi kadın!!! Ki Mutfak camlarımız apartman boşluğuna bakıyor Davlumbazdan da mı haberin yok be kadın diyecektim de yaşı büyüktü diyemedim :))))Ben aile apartmanında oturuyorum.kural yerine kuralsızlık diz boyuapartmanda bagırmalar apartman içinde konuşmalar ses gurultu yemek kokuları ne ararsan var maalesef.o yüzden çok abartmayın.yeni bınaymıs zamanla oturur.durup dururken keotu olmayın derim.zaten yönetici olunca düzelir.yeni eviniz hayırlı olsun bu arada:)
Bu balık kokusu her yerde var canım,davlumbazda açsan o koku bir şekilde siniyor eve.Koku dedin aklıma geldi Bodrum Katında oturanlar evleri çok toz oluyor diye camlarını açmıyorlar balık vs pişirdikleri sokak kapısını açık bırakıyorlar apartman çok kötü kokuyor. Bir keresinde toplantıda bu şikayeti dile getirdim. Napim balıkmı pişirmiyim evde dedi kadın!!! Ki Mutfak camlarımız apartman boşluğuna bakıyor Davlumbazdan da mı haberin yok be kadın diyecektim de yaşı büyüktü diyemedim :))))
İskanı alınmamış apartmanda işler zor hem inşaat gideri ödüyorsunuz hem ortak ödüyorsunuz tez zamanda halletmeniz dileğimle.Bizim taşınmamız 4ay onlar bizden birkaçay önce taşındılar. Apartmanda düzen yok toplantı oluyor yönetici secelim kimsede ses yok. Sularımız bir iskan alınmamış biri çıkıyo diyo ben bu ay vermem su parası ben iki kişiyim ne su harcıyacağızki. Apartman tam şenlik yeri anlayacağınız şans işi işte
Bugün yine söylemeyi düşünüyorum görürsem. Yok eskici yapamam :)günah olur yahu. Elbet gidecek o dolap ordan da kötü olmayalım. Kadın işlerini Ağlayarak yaptıran biri. üzülüyorum buseferde niye ters konuştum diyorum kendi kendime. Ama bizim canımız yokmu bende herseyi Kapıya koysam olurmu öyle şeyCimbomlum, daha onceki mesajimda da soyledim, bu dolap koyanlarin kaldirimlari isgal eden dukkan sahiplerinden bir farki yok, guzellikle soyledin anlamadi mi, o zaman gizlice anlas bir eskiciyle hallolsun bitsin:) ne manyak insanlar var yaw, bizim evde kullanilmayan masalar vs var, yer yok diye parcalarina ayirip gardrobumun arkasina sakladim, ben de koyuvereymisim apartman girisine valla
Görgüsüzlüğün zenginliği fakirliği olmuyor malumunuzCevabınız için Sağolun. Sıfır bina dedik tertemiz otururuz böyle şey görmedim. Çok eski binadada oturduk ama inanın kapıda terlik bile bırakmıyorduk hiçbirimiz binada. Gardrop çok fazla oldu artık.
Ah ah ben de aile apartmanında oturuyorum merdivenin bitiş kısmında plastik sebzeliklerden var içine patates soğan koyuyorlar üstüne de ayakkabıları yığıyorlar, üstelik evlerinde duvar boyu portmanto var benimkine kiraya verilecek ev olduğundan yaptırmamışlar ona rağmen ben kapı önünde birşey bırakmam ayakkabılık aldım evin içine kurdum ne yapayım!Ben aile apartmanında oturuyorum.kural yerine kuralsızlık diz boyuapartmanda bagırmalar apartman içinde konuşmalar ses gurultu yemek kokuları ne ararsan var maalesef.o yüzden çok abartmayın.yeni bınaymıs zamanla oturur.durup dururken keotu olmayın derim.zaten yönetici olunca düzelir.yeni eviniz hayırlı olsun bu arada:)
Başkasının geçiş alanını kısıtlamadığı sürece benim için bir problem yok ama öyle bir durum yaşıyorum ki mutlaka takılıyorum bir terlik ya da ayakkabıya hatta bir kere ayağımın altına denk gelmiş kaydım düşüyordumKisinin kendi kapisinin onune konulan terlik neden baskasini rahatsiz eder onu anlamadim yani bunu gercektem merak ettigim icin soruyorum
Birde arkadaş çocuğun terlikleri için uyardilar demis sonucta kapimin onu ayakkabilarim etrafa sacilmadigi surece bence kimseyi ilgilendirmez boyle bir konu her seyi kafamiza takar rahatsiz olur oldukBaşkasının geçiş alanını kısıtlamadığı sürece benim için bir problem yok ama öyle bir durum yaşıyorum ki mutlaka takılıyorum bir terlik ya da ayakkabıya hatta bir kere ayağımın altına denk gelmiş kaydım düşüyordum
Bazı yerlerde kapı önüne terlik,çöp kovası koymak yasak,çamaşır asmanın bile yasak olduğu yerler var,çocuğunun terlikleri için uyarı alan arkadaşın oturduğu yerde de yasak olabilir.Birde arkadaş çocuğun terlikleri için uyardilar demis sonucta kapimin onu ayakkabilarim etrafa sacilmadigi surece bence kimseyi ilgilendirmez boyle bir konu her seyi kafamiza takar rahatsiz olur olduk
Uç beş terlik ayakkabı olursa rahatsız etmeyebilir fakat birsürü Dağınık olunca görüntü hiç hoş değil. Benim konum terlik ayakkabı değil koca dolap orda duruyor mesele bu hatta resminide çekip gösterdim burdaki Arkadaşlara bakın isterseniz.Kisinin kendi kapisinin onune konulan terlik neden baskasini rahatsiz eder onu anlamadim yani bunu gercektem merak ettigim icin soruyorum
Ben nereye koyuyorum sizce ?Nereye koysun kadın ayakkabilari. Salona mi.
Umrumda değil açıkçası. Insanlari bu kadar sikmayin. Ayakkabilik bile üst üste doluyorsa yeri yok demek ki. Sizin kapinizin önüne konulmadiktakonulmadiktan sonra size ne . Kadın yine saygiliymis açıklama yapmış yazıkBen nereye koyuyorum sizce ?
Umrunda değilse cevap yazmazsın olur biter. Demekki sende benim komşum gibi Dağınık etrafına rahatsızlık veren birisinki böyle bir olayı savunuyorsun. Eminim gardrobun apartmanın girişinde duruyordur SenindeUmrumda değil açıkçası. Insanlari bu kadar sikmayin. Ayakkabilik bile üst üste doluyorsa yeri yok demek ki. Sizin kapinizin önüne konulmadiktakonulmadiktan sonra size ne . Kadın yine saygiliymis açıklama yapmış yazık
Saka mi bu ?İlerde apartman sakinleri ile konuşup ikna etmeye çalışın durum yine aynı mı topluca mahkemeye verin
Evet. Hatta karşı komşun ben bile olabilirim. Veya annemdir. Haha keşke annem olsa da sizin kapinin önüne dayasam gardrobu :* ailem kadar Aristokrat değilim. umrumda olmayan senin ayakkabilarin ve sensin. Kadinin haklılık payı umrumda. Orwell sanki olaya bak ya 1984 sanki.Umrunda değilse cevap yazmazsın olur biter. Demekki sende benim komşum gibi Dağınık etrafına rahatsızlık veren birisinki böyle bir olayı savunuyorsun. Eminim gardrobun apartmanın girişinde duruyordur Seninde
Tabikide bu meseleden mahkemeye verilmez :) ben ne yapmalıyım diye sizlerden fikir istedim ama bazı arkadaşlar sırf Konuşmak için konu sahibini tahrik etmek için yorum yazıyorlar. Kendilerinin böyle bir sorunu olsa eminim kıyametleri koparırlar. Lafım size değil arkadaşım burdan yazayım dedimSaka mi bu ?
Dolap icin mahkemeye mi versin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?