Apartman Kuralları sorunu

bu arada yazım hatam olmuş kusura bakmayın ayakkabılık yazacağıma ayakkabı yazmışım bir kelime yorumu nerelere götürüyor değil mi..bu benim hatam özür dilerim.

:)) kapıyı açtım sesleri geliyor korktum kaçtım ya kapının gözünden bakıyorlarsa :))
bakmazlar bakmazlar telefonla oynuyomuş gibi çek sen hakkatten bu işin bilançosunu merak ettim ne kadar bi dağınıklık ve yer işgalinden bahsediyoruz

İsterse el işlemesi çok şık bir ayakkabılık olsun farketmez. Apartmanda kapı önleri boş bırakılır. Ve bu biraz "elit" olan yerlerde kesin bir kuraldır. Şöyle söyliyim ben varoş sayılabilecek bir yerde de oturdum, orada çok sık karşılaştığımız bir olguydu apartman önü ayakkabılıkları ya da ayakkabıları. Ben bunu görmüş yaşamış olmama rağmen yeni apartmanımda kabul etmeyeceğim bir olgudur. Çünkü taşınırken ona göre bir semt seçtim. Ben de daha geçen annemlere gittiğimde ayakkabımı üşenip dışarda bıraktım. Ama buna rağmen bu hareketleri çok avam buluyorum. Dediğim gibi ben de yaptım ama bu ne olduğunu değiştirmiyor.

vallahi benim olduğum hiçbir yerde bırak ayakkabıları dışarı ya da ayakkabılıkla dışarı bırakmayı balkona çamaşır asmak bile yasaktı o kadar elitmişim askeri ortamdaama bana da avam gelmiyor fakat tertip şart.

Balkona çamaşır asmak da yasak yeni apartmanımızda. Çünkü hoş bir görüntü değil. Ama balkona asacak çıkartıp ona asmakta sıkıntı yok.

Balkona çamaşır asmak da yasak yeni apartmanımızda. Çünkü hoş bir görüntü değil. Ama balkona asacak çıkartıp ona asmakta sıkıntı yok.
yok bebeğim çamaşırlıkla bile asmak yasaktı ,neymiş paşa geçebilirmiş

en tatmin edici çözüm komşuya kararlı bi şekilde dolabın kalkacağını ayakkabılığı dolabı koyduğu yere temizleyip koyacağını ayakkabılarıda ayakkabılığa sığmak suretiyle tertipli bir şekilde koyacağını yoksa toplu alanlarda yaşam kurallarına bağlı oalrak şikayet edeceğini söylemen..

Bizim taşınmamız 4ay onlar bizden birkaçay önce taşındılar. Apartmanda düzen yok toplantı oluyor yönetici secelim kimsede ses yok. Sularımız bir iskan alınmamış biri çıkıyo diyo ben bu ay vermem su parası ben iki kişiyim ne su harcıyacağızki. Apartman tam şenlik yeri anlayacağınız şans işi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…