daha yeni taşındınız ve 6-7 daire dolu diyorsunuz az sabır bir kaç aya düzene girer.Aynen ama yönetici yok kimse birşeye karışmıyor
bu arada yazım hatam olmuş kusura bakmayın ayakkabılık yazacağıma ayakkabı yazmışım bir kelime yorumu nerelere götürüyor değil mi..bu benim hatam özür dilerim.bakın plastik ayakkabı değil hani siyah plastik ayakkabılıklar varya onlardan dedim. Tahta olsaydı tahta derdim Demir olsaydı demir derdim. Kimseyi aşağılamak Allah korusun öyle bir insan Değilim. Ama gerçekten görüntü hoş değil bide üstüne dolap bir ay başkasının dolabı neden dursun içi dolu paçavra bezler olursa onlardan. Diyorumki bende melek Değilim ters insanım kaç kere dolabı kaldırın dedim duruyor hala. En sonunda ya kaldırın yada apartmanın kapının önüne taşıyacağımı söyledim Buda benim hakkım diye düşünüyorum yanlışmıyım ?
Olur böyle Şeyler telden yazıyorum bende telefon harfleri yutuyor sanki:)bu arada yazım hatam olmuş kusura bakmayın ayakkabılık yazacağıma ayakkabı yazmışım bir kelime yorumu nerelere götürüyor değil mi..bu benim hatam özür dilerim.
Inşallah bekliyoruz o günlerin gelmesinidaha yeni taşındınız ve 6-7 daire dolu diyorsunuz az sabır bir kaç aya düzene girer.
:)) kapıyı açtım sesleri geliyor korktum kaçtım ya kapının gözünden bakıyorlarsa :))
bakmazlar bakmazlar telefonla oynuyomuş gibi çek sen hakkatten bu işin bilançosunu merak ettim ne kadar bi dağınıklık ve yer işgalinden bahsediyoruz:)) kapıyı açtım sesleri geliyor korktum kaçtım ya kapının gözünden bakıyorlarsa :))
ayakkabılık olarak ele aldım zaten canım..bak senin altında tekrar yazayım benim tepkim hanımefendinin tarzınaydı..bir üye çatlak yazmış o hak vermiş resmen burda komşuyu yedi tüketti ben şahsem arkamdan topiklerde bu tarz konu açabilecek biri ile bir olmak istemezdim..ben agresifim ters konuşurum yazmış..dolap konusunda ayakkabıların sağa sola atılması konusunda konu sahibi zaten haklı ama komşunun ayakkabılığının plastik olması ahşap olmaması gibi etmenler göze batmamalı çözümüde yazdım tüm apartmana tek tip kapaklı ayakkabılık koysunlar ,yönetici seçsinler yarın yüz göz olacağı yeni komşusu hakkında şimdiden bu fikirlere girmesinler..belki kadın çok iyi çıkacak düzene girecek ne belli..eğer ki farklı algılanıyorsa dediklerim kesinlikle susarım ama fikrimi beyan etmeden geçemedim.
vallahi benim olduğum hiçbir yerde bırak ayakkabıları dışarı ya da ayakkabılıkla dışarı bırakmayı balkona çamaşır asmak bile yasaktı o kadar elitmişim askeri ortamdaİsterse el işlemesi çok şık bir ayakkabılık olsun farketmez. Apartmanda kapı önleri boş bırakılır. Ve bu biraz "elit" olan yerlerde kesin bir kuraldır. Şöyle söyliyim ben varoş sayılabilecek bir yerde de oturdum, orada çok sık karşılaştığımız bir olguydu apartman önü ayakkabılıkları ya da ayakkabıları. Ben bunu görmüş yaşamış olmama rağmen yeni apartmanımda kabul etmeyeceğim bir olgudur. Çünkü taşınırken ona göre bir semt seçtim. Ben de daha geçen annemlere gittiğimde ayakkabımı üşenip dışarda bıraktım. Ama buna rağmen bu hareketleri çok avam buluyorum. Dediğim gibi ben de yaptım ama bu ne olduğunu değiştirmiyor.
vallahi benim olduğum hiçbir yerde bırak ayakkabıları dışarı ya da ayakkabılıkla dışarı bırakmayı balkona çamaşır asmak bile yasaktı o kadar elitmişim askeri ortamdaama bana da avam gelmiyor fakat tertip şart.
Dolabı çektimbakmazlar bakmazlar telefonla oynuyomuş gibi çek sen hakkatten bu işin bilançosunu merak ettim ne kadar bi dağınıklık ve yer işgalinden bahsediyoruz
yok bebeğim çamaşırlıkla bile asmak yasaktı ,neymiş paşa geçebilirmişBalkona çamaşır asmak da yasak yeni apartmanımızda. Çünkü hoş bir görüntü değil. Ama balkona asacak çıkartıp ona asmakta sıkıntı yok.
o beyaz kapı çıkış mıDolabı çektim
Evet işte olması gereken bu. Balkon asacağı çıkartılır ve ona asılır. yukarıdan sallanmaz yani çamaşırlar.Balkona çamaşır asmak da yasak yeni apartmanımızda. Çünkü hoş bir görüntü değil. Ama balkona asacak çıkartıp ona asmakta sıkıntı yok.
Evet kapıo beyaz kapı çıkış mı
en tatmin edici çözüm komşuya kararlı bi şekilde dolabın kalkacağını ayakkabılığı dolabı koyduğu yere temizleyip koyacağını ayakkabılarıda ayakkabılığa sığmak suretiyle tertipli bir şekilde koyacağını yoksa toplu alanlarda yaşam kurallarına bağlı oalrak şikayet edeceğini söylemen..Evet kapı
Bizim taşınmamız 4ay onlar bizden birkaçay önce taşındılar. Apartmanda düzen yok toplantı oluyor yönetici secelim kimsede ses yok. Sularımız bir iskan alınmamış biri çıkıyo diyo ben bu ay vermem su parası ben iki kişiyim ne su harcıyacağızki. Apartman tam şenlik yeri anlayacağınız şans işi işteen tatmin edici çözüm komşuya kararlı bi şekilde dolabın kalkacağını ayakkabılığı dolabı koyduğu yere temizleyip koyacağını ayakkabılarıda ayakkabılığa sığmak suretiyle tertipli bir şekilde koyacağını yoksa toplu alanlarda yaşam kurallarına bağlı oalrak şikayet edeceğini söylemen..
Dolabı çektim
:) üstelik dolap onların değil teyzesinin kızının dolabıymış.adamlar apatman girişine yatak odasını oluşturmak üzereler.dolap tamam bi yatakla komodinler eksik
:) üstelik dolap onların değil teyzesinin kızının dolabıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?