Slm kizlar cok sinirliyim bu eve yeni tasindim 15 gun oldu. Ust katimda yasli bir cift oturuyor. Dun sabah balkondan şıkır şıkır ses geliyodu bi ciktim kadin resmen tepemden saldir suldur balkonun demirlerini ve camlarini yikiyo. dahada kendi balkonumu yni temizleyip camlarimi silmistim. Kan beynime sicradi kafami uzatip seslendim gayet kibar bir dille teyzecim balkonun camlarini yikiyosun galiba bak ben yeni sildim butun pis su asagi indi dedim. Kadin ne dese begenirsiniz ben yapmadim ust kattaki yapiyo dedi.

( ust katta oturan kimse yok ve suyun ve supurge sesinin nerden geldigi gayet net) Bende, teyzecim ust katta oturan yok senin balkonunun duvari islak bak dedim. Sonra bskti yutturamiyo tamam kizim bida yapmam dedi. Bende sagol teyze dedim girdim iceri ve az once balkonumdan hali cirpma sesi geldi benim oturdugum daire tarafinda baska kimse oturmuyo alt 2 kat bos ustte teyze onun ustu yine bos. Yani buyuk ihtinal hali cirpildi yukardan. Hayir ben anlamiyotum bu insanlarin ayni apartmanda diger insanlarin yasadigina aldirmadan mustakil evde yasiyormuscasina davranmalarina gicik oluyorum napmaliyim sizce ?