- Konu Sahibi madeinheaven
-
Kar horoz, firsat buldum, kacirmayayim demis olabilir.
Manyak cok etrafta.
inanın mutfağa gitmeye korkuyorum ışık filan açamam zaten altkat boş benim kapıcı dairesi az önce biri aşağı indi dedim ya ya oysa aşağılarda dolaşıyosa filan diye kuruyorum kendi kendime ama inş. dediğiniz gibi cvp alamayınca zıbarıp yatmıştır pislik
Kurma cnm kendi kendine.
Korkutma kendini. Hicbir sey olmaz Allahin izniyle.
Sende yatip uyumaya calis istersen.
Sakinlersin birazda olsa.
inşallah cnm çok sağol hepiniz sağolun kızlar destek oldunuz yalnız değilmişim gibi hissettim sabah olacak nerdeyse biraz gözlerimi dinlendirsem ii olur uyku yok tabi deyarın anneme bişey çaktırmak istemiyorum çünkü o hemen anlar benim halimden..ALLAH hepinizden razı olsun
kuzummm dağ başı değil ya bu kadar kendinin sinirini bozma, kapını kilitli tutup, allaha bol bol dua et, sabah ola hayrola ...
tabi tabi anneler anlar hemen.
iyi geceler sana cnm dinlen
Yaşlı bir adammış ya, aslında cep telefonlarında yaşlılar bazen kimi gözlerindeki görme problemi nedeniyle, kimi de fazla kullanmadıkları için problem yaşayabiliyorlar.
Hani şöyle düşünüyorum, kızı veya torunları varsa bu akşam hafta sonu akşamı ya, onlarla bir mevzu hakkında geç saatlere kadar görüşmüş falan olamazlar mı?
Belki amca hakikaten size değil de onlara yazdığı bir mesajı yanlışlıkla belki size göndemiş de olamaz mı? Hani rehberden eklerken belki farkedemediği bir hata yapmıştır, tesadüfen alfabetik olarak sizin adınızla bir üstünde veya bir altında yer alıyor olabilir. Böyle bir ihtimal de var. Onun için durumun ne olduğunu sabah olmadan anlamanız mümkün değil.
Ama ben olsam, bu meselenin aslını, yani acaba kasten bir arama mı yoksa yanlışlıkla mı olduğunu bilmeden içim rahat etmezdi.
Sonrasında gereğini bir şekilde buna göre yaparsınız. Ve eğer hakikaten aradığı siz iseniz de haddini olması gerektiği gibi bildirirsiniz zaten öyle veya böyle.
ablan abin kardesin yokmu yakinlarda tanidigin yakn akraban en azindan yanina cagir guvenebilecegin birini baktin adam yine rahatsizediyor polisi ara olanlari soyle mutlaka yardim ediceklerdir diye dusunuyorum bence mutlaka bi yakinina anlat arkanda biri dursun adam kalkip iftira atmasin sonra Allah korusun korkutmak istemiyorum ama esinle aran bozulmasin mutlaka sana guveniyordur ama yinede birine anlat derim ben
acıkcası benim aklıma da acaba oğlu kızı falan var mı varsa belkı onlar kullanıyorlardı teli diye geldi belki onlar mesajlasırken bir yanlıslık olabilir mi ki? siz gönlünüzü ferahtutun inş. yanlışlıktır...
yarın anneme gitmeyi düşünüyorum cnm ama gitmeden sanırım bu adamla yüzleşmem gerek yoksa içim hiç rahat etmez en azından doğru yanlış neyse çıksın ortaya
sinirden o kadar kasmışım ki kendimi senin msj görünce bi ağlama geldi bana çok çok sağol..sabahı beklicez artık yapacak bişeyim yok başka cnm allah razı olsun sendende
acıkcası benim aklıma da acaba oğlu kızı falan var mı varsa belkı onlar kullanıyorlardı teli diye geldi belki onlar mesajlasırken bir yanlıslık olabilir mi ki? siz gönlünüzü ferahtutun inş. yanlışlıktır...
yarın anneme gitmeyi düşünüyorum cnm ama gitmeden sanırım bu adamla yüzleşmem gerek yoksa içim hiç rahat etmez en azından doğru yanlış neyse çıksın ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?