Apartman yöneticimizden gelen mesaj

Kurma cnm kendi kendine.
Korkutma kendini. Hicbir sey olmaz Allahin izniyle.
Sende yatip uyumaya calis istersen.
Sakinlersin birazda olsa.

Kurma cnm kendi kendine.
Korkutma kendini. Hicbir sey olmaz Allahin izniyle.
Sende yatip uyumaya calis istersen.
Sakinlersin birazda olsa.

inşallah cnm çok sağol hepiniz sağolun kızlar destek oldunuz yalnız değilmişim gibi hissettim sabah olacak nerdeyse biraz gözlerimi dinlendirsem ii olur uyku yok tabi de yarın anneme bişey çaktırmak istemiyorum çünkü o hemen anlar benim halimden..ALLAH hepinizden razı olsun

kuzummm dağ başı değil ya bu kadar kendinin sinirini bozma, kapını kilitli tutup, allaha bol bol dua et, sabah ola hayrola ...

Iyi uykular cnm.
Gonlunu ferah tut. Bir sey olmayacaktir nasilsa.
Uyumak iyi gelecektir. Sakinlersin biraz.

ablan abin kardesin yokmu yakinlarda tanidigin yakn akraban en azindan yanina cagir guvenebilecegin birini baktin adam yine rahatsizediyor polisi ara olanlari soyle mutlaka yardim ediceklerdir diye dusunuyorum bence mutlaka bi yakinina anlat arkanda biri dursun adam kalkip iftira atmasin sonra Allah korusun korkutmak istemiyorum ama esinle aran bozulmasin mutlaka sana guveniyordur ama yinede birine anlat derim ben

kuzummm dağ başı değil ya bu kadar kendinin sinirini bozma, kapını kilitli tutup, allaha bol bol dua et, sabah ola hayrola ...

sinirden o kadar kasmışım ki kendimi senin msj görünce bi ağlama geldi bana çok çok sağol..sabahı beklicez artık yapacak bişeyim yok başka cnm allah razı olsun sendende

Yaşlı bir adammış ya, aslında cep telefonlarında yaşlılar bazen kimi gözlerindeki görme problemi nedeniyle, kimi de fazla kullanmadıkları için problem yaşayabiliyorlar.

Hani şöyle düşünüyorum, kızı veya torunları varsa bu akşam hafta sonu akşamı ya, onlarla bir mevzu hakkında geç saatlere kadar görüşmüş falan olamazlar mı?

Belki amca hakikaten size değil de onlara yazdığı bir mesajı yanlışlıkla belki size göndemiş de olamaz mı? Hani rehberden eklerken belki farkedemediği bir hata yapmıştır, tesadüfen alfabetik olarak sizin adınızla bir üstünde veya bir altında yer alıyor olabilir. Böyle bir ihtimal de var. Onun için durumun ne olduğunu sabah olmadan anlamanız mümkün değil.

Ama ben olsam, bu meselenin aslını, yani acaba kasten bir arama mı yoksa yanlışlıkla mı olduğunu bilmeden içim rahat etmezdi.

Sonrasında gereğini bir şekilde buna göre yaparsınız. Ve eğer hakikaten aradığı siz iseniz de haddini olması gerektiği gibi bildirirsiniz zaten öyle veya böyle.

bildiğim yani eşinden öğrendiğim kadarıyla 2 oğlu var ve bekarlar yani aynı evdeler sanırım orasını tam bilmiyorum..zaten ilk kötü düşünmek istemedim burdaki arkadaşlarla konuştukça pekde yanlış bi msj gibi gelmedi bana açıkcası yarın herşey çıkacak gün yüzüne bakalım yinede söylüyorum inş.yanlışlık olmuştur ve benim huzurum bozulmaz ama ne olursa olsun bundan sonra o adama slm dahi vermem

acıkcası benim aklıma da acaba oğlu kızı falan var mı varsa belkı onlar kullanıyorlardı teli diye geldi belki onlar mesajlasırken bir yanlıslık olabilir mi ki? siz gönlünüzü ferahtutun inş. yanlışlıktır...

yarın anneme gitmeyi düşünüyorum cnm ama gitmeden sanırım bu adamla yüzleşmem gerek yoksa içim hiç rahat etmez en azından doğru yanlış neyse çıksın ortaya

yarın anneme gitmeyi düşünüyorum cnm ama gitmeden sanırım bu adamla yüzleşmem gerek yoksa içim hiç rahat etmez en azından doğru yanlış neyse çıksın ortaya

iste yuzleseceksin ama mutlaka yaninda birini bulundur yaninda biri olsun her ihtimale karsi en azindan bir destekcin olur senin dogrulari soyledigini onaylayacak biri olur :) (eger bir yanlis anlasilma degilse)

Son düzenleme:
sinirden o kadar kasmışım ki kendimi senin msj görünce bi ağlama geldi bana çok çok sağol..sabahı beklicez artık yapacak bişeyim yok başka cnm allah razı olsun sendende

kıyamam sana...bende bir anneyim, hatta anneanneyim....biran için kızımı koydum senin yerine, içim sızladı...allah hepimizden razı olsun, bazen başa bela olan bu teknoloji bazende çok işe yarıyor burada birbirimize yoldaş, birbirimize gayret kuvvet oluyoruz...

Aaa eve, aslında kesinlikle belki de ilk akla gelebilecek bir şey ve benim aklıma gelenden çok daha mantıklı.

Üstelik galiba 2 erkek çocuk varmış ya, babalarının telefonu hatlıysa çocuklarınkide kontörlüyse, belki de kız arkadaşına falan da yazmış olabilir mi diycem ama numarayı ezberden çevirir zaten büyük bir olasılıkla genç çocuk, hani yanlış numara olarak babasının rehberinden numara eklemesi pek mümkün görünmüyor gibi ama,

Konu sahibi arkadaş da biraz daha rahatlamış durumda sanırım. Artık sabah ola hayrola.

yok ya benim kafam durdu resmen yarın ne olursa olsun anneme gitcem tamam da bu msj yanlış doğru bana geldiğini nasıl öğrencem ben kapısına çıkıp sorayımmı aramam mı lazım ya benden önce o benim kapıma gelirse ???? napcam bilmiyorummm

bence hiiiçç muhattap olma
eşine söyle o halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…