Apartman yöneticimizden gelen mesaj

Adam eşinin sürekli şehir dışına çıktığını biliyor demekki ondan cesaret aldı adi herif ben olsam hiç dönmezdim karşılaşmazdım eşim gelincede kapısına uydu alıcısını gönderir elinde telefonla bu mesaj ne lan şerefsiz diye karısının yanında apartman kapısında bağırta bağırta tüm apartman sakinlerinin duymasını sağlayarak rezil ettirirdim. Adam damgalanacağı için kızın başına birşey bile gelse adamdan bilineceği için daha hayatta g..t korkusuna kapıya çıkacak yüzü kalmazdı şerefsizin.

slm arkadaşlar sayfalar ilerlemiş son yazılanları okumadan hemen ne yaptığımı anlatayım.dün gece uyuyamam desemde 5 gibi uyudum saat 10 du kalktığımda eşim aradı gayet sakin konuştum hiç bişey söylemedim. uydu alıcısını söktüm tvden topladım bi cesaret doğru gittim kapısına pisliğin kapıyı kendisi açtı beni görünce afalladı kendisi dışarı çıkıp kapıyı kapatmaya çalıştı ben izin vermedim gayet sakin .... abi dün gece benim telf. yanlış msj attın heralde dedim gözlerini kaçırdı düşündü olabilirr dedi kem küm bişeyler söyledi anlamadım bile başladım saydırmaya sen misin bana msj atan önce elimdeki uydu alıcısını fırlattım yere dağıldı karısı geldi içerden noluyo bee diye adam yok bişey deyip kadını içeri göndermeye çalıştı yook dedim gitmesin oda bilsin dedim kocan bana msj gönderdi gece al bak deyip tlf. gösterdim bakmadı bile olurmu öyle şey dedi oldu işte al bak burda yanlış mı gönderdin diyorum cvp vermiyo bu nasıl iş aramasıdamı yalnış dedim ben bilmem dedi gitti içeri...dedem yaşındasın utanmıyomusun pislik diyorum adama pişkin pişkin bakıyo yüzüme sonrasında daha birsürü şeyler söyledim ama hatırlamıyorum bile bir daha beni gördüğünde ne slm ne sabah nede aidat için kapıma gelmemesinide söyledim..indim evime asansöre binerken hala arkamdan bişeyler söylüyodu ama dinlemedim bile gün boyu eve girip çıktım malum uydu alıcısı için uğraştım her zaman kapının önünde olan adam ortalarda yoktu..tv işini hallettikten sonra eşimi aradım böyle böyle diye anlatdım olayı hemen evi taşımak için hazırlıklara başla bende erken geliyorum bide ben çıkayım şu adamın kapısına bakalım dedi.peşine kardeşimi aradım bu gece bende kalmasını istedim zaten sinirli yorgunum bu halde anneme görünmek istemedim.evdeyim şimdi kardeşimi bekliyorum.bu msj olayı yanlışlık filan değilmiş arkadaşlar öyle olsa adamın halinden anlardım ben gayet sakin pişkin pişkin konuştu benimle pislik...bu yağmur çamur soğukta bide ev taşıması çıktı bana hayvanın yüzünden off off insan olmak bu kadar zor değil ki bu yaratıklar niye beceremiyo acaba

Varya gidip önce karısına sonra adama 2 tane çakasım geldiii,hatta ikisini alıp birbirlerine çakasım geldi. Ne şerefsiz yaa kendini ne sanıyorsun sen moruk deseydin ahh varya benim elimde olcaktı ki alcaktım oklavayı elimee.Şöyle eşin bir güzel benzetse keşkeee

Sonunda cesaretini toplayıp doğru olanı yaptığına çok sevindim. Dün akşam senin korkunu ve burdaki yorumları görünce sinirim bozulmuştu. Çünkü, çoğu arkadaş sana destek vermeye çalışırken, bilmeden istemeden de olsa korkunu besliyordu. Resmen adam etrafta cirit atarken sen dizini kırıp oturmuştun, sinmiştin. Bir şey de söylemek istemedim, hani yanlış gelmişti olanlar ama yorum yaparsam kavga çıkar, kötü niyetli olduğum düşünülür diye düşündüm galiba bilmiyorum
Neyse işte sonuçta doğru olanı yapmışsın. Çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda kadınlar bir tek kendi başlarına geldi diye düşünür ama Allah bilir ya o sapığın apartmanda başka vukuatları da vardır kesin.

Kesin vardır canım kesinn..Baksana eşi nasıl soğuk kanlı olurmu öyle şey filan demiş,uzatmamış...

azmış kudurmuş mu o yaştan sonra pis köpek!!!

öylelerini ibreti alem olsun diye sallandıracaksın meydanlarda.

taşının bence de arkadaşım eşin hep gidiyor madem sana kafayı takarsa iftirada atar herşeyide yapar.ama bence o temiz bir dayağı haketmiş biyerde kıstırıp ağzını burnunu kıracan onun hayvan herif...........

eşime söyledim cnm yaptıklarımıda anlattım önce sinirlendi köpürdü tabi ama yaptıklarımı duyunca içi ratatladı biraz daha öncede söyledim ben öyle pasif biri değilim eşim yanımda olduğundada bi haksızlığa uğrasak yada bi tartışma olsa önce ben atlar hallederim olayı.. beni biliyo güveniyo şükür ki..

Yeryüzünde artık olan hiçbirşeye şaşırmayacağım diyorum yine şaşırıyorum...Hey ALLAH'ım...

Üzüldüm sana şimdi sürekli diken üstünde o apartmanda yaşamak zor olacaktır

yok cnm eşim yarın burda olacak inşallah ben şimdiden toplanmaya başladım oda emlakçı arkadaşından ev bulmasını rica etti şükür kurtuluyorum burdan

karısının yanında söyledim cnm kadına msj ı göstermeye çalıştım bakmadı bile çoook güveniyo kocasına canıımmm

hiiçç abartmıyorum canımm benim kapıma geldikten allah korusun içeri girdikten sonra o pislik ceza çekse ne olur ki??..

çok mu yaşlı bilmiyorum ama mesaj yazmayı bilebilecek biri mi?
benim aklıma hemen çocuğu torunu varsa o mu aldı teli de yanlışlıkla size mi attı mesajı sorusu geldi?
ben mi fazla iyiniyetliyim yada???

ben kapısına gidince eline tlf. aldı yalandan yere ben bundan anlamam ki dedi peki senden başka kim kullanıyo bu telf. dedim hiç kimse kullanmıyomuş çocuklarını sordum onlar burda yaşamıyolarmış bile..ben yanlış olmuştur diye sorular soruyorum günahını almıyım diye ama yookk bariz belli adam msj atmış karşılık bulamayıncada inkar ediyo işte

eşim benzetir canım onu hiç engelde olmam baş belaya girecekse böyle bi olay için girsin daha ötesi varmı..

eşim benzetir canım onu hiç engelde olmam baş belaya girecekse böyle bi olay için girsin daha ötesi varmı..

amann canım Türkiyede adam öldürüyon ertesi gün tutuksuz yargılanmak üzere hoppp dışarıı...Dışarıda dövsün :) ya zaten o tipte insanlar birde yavşak olur eşin gelince o korkudan cıkamaz dışarı mışarı...Ahh yıllar önce 70 yaşında proje müdürm asılmıştıtaa (o zaman bekardım) içimde sızı varrr ,kafa göz dalasım var

bende cnm..mecbur sindim cnm yaa eşim yok buralarda beni bilip destek olacak kimse yok o sinirle kapısına çıksam neler olurdu bilmem birazda yanlışlık olduğunu düşünmek istedim konduramadım içim almadı üstünden biraz zaman geçti kafamı topladım gündüz gözüyle hallettim işte böylesi daha ii oldu baksana karısı bile inanmadı başkaları neler demezdi hakkımda .... bakkalımız bi abla var burda çaktırmadan ağzını aradım bugün adamın 2. eşiymiş yanındaki kadın bin pişmanmış evlendiğine sesimi çıkartmıyorum gitcek yerim yok diyomuş çocuklarıda bu kadından değil ilkindenmiş.. var adamın bişeyleri ama kimse dillendirmek istenmiyo heralde

kızlar çok sağolun fikirleriniz desteğiniz için ama şimdi çıkmam lazım malum daha evi toplucam allahtan çoluk çoçuk kalabalık değiliz içim çok zor değil kardeşimde gelince iki koldan hallderiz inş.eşim aradı emlakçı 2 ev göstercekmiş yarın inş. bi kaç güne taşıncam burdan... telefondan girer bakarım ara ara öptüm hepinizi çooook..

Hayat ne ilginç, saatler içerisinde bile neler neler olabiliyor.

Dün gece sizinle birlikte, sanki olay kendi başına gelmiş gibi (ki onlardan biri de bendim) sabah saatlerine kadar kk üyeleri size destek olmaya çalışmışlardı ve hop oturup hop kalktık hepimiz, sizin böyle üzücü bir duruma maruz kalmış olmanızdan ötürü.

Bakın ne güzel hallolmuş herşeyi ne kadar güzel halletmişsiniz hem de saatler içerisinde ve kış yağmur kar çamur demeden evinizi bile değiştirmeye karar vermiş eşiniz de siz de.

Çok sevindim şu an iyi olmanıza ve herşeyin böyle hallolmuş olmasına, ne güzel dün geceden sonra sizi böylesine mutlu görmek. Size de iyi akşamlar ve kolay gelsin inşallah.

ay acayip sinir oldum
kart horoza bak sen
neler denir böylelerine de neyse
tek basına kadını buldum diye asılmaya calısmıs
sanki bütün kadınlarda sana meraklı yaşına basına bakmaz
evli barklı insanlara asılır,gerçi bekar olsan ne fark eder torunu yasındaymıssın onun evli olmasından bahsetmiyorum bile onun için pek önemi yok demekki

senin yerinde olsam bende basından sonuna kadar aynı seyleri yapardım
aferin kız valla
telefonu acamamakta haklısın insan tek basına olunca korkar
ama sabah yaptıklarını okuyunca helal olsun dedim
hele de şu uyduyu atmana bayıldım

Son düzenleme:
eşime anlattım diyorki savcılığa versin
tacizden ötürü şikayetçi olsun diyor bence de yap canım yanına kalmasın pisliğin

geçmiş olsun...pislik adam, yanına bırakmayın ama şikayetçi olun mutlaka...ne kadar da pişkin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…