Apartman yöneticimizden gelen mesaj

çocuklarınız torunlarınız çok şanslı gerçekten onlara sahip olduğunuz için sizde..benim bi annem 2 kız kardeşim bi de eşim var büyüklerimizden kimse kalmadı öyle güzel yaklaştınızki sıcacık merhametli çok çok sağolun tekrardan..burda dertleşmenin tek başıma olduğum anda sizlerden kuvvet almanın bu kadar kıymetli bişey olduğunu bende yeni anladım

bence hiiiçç muhattap olma
eşine söyle o halleder

doğru yanlış nedir ortaya çıkmadan eşime söyleyemem çok sinirli o allah korusun o sinirle neler olur bilinmez..arkadaşlarında dediği gibi belki çocukları filan yanlış msj attıysa deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum şimdilik bakalım

yarın için benim yanımda olabilecek tek bayan eltim olabilir ama oda fazla karıştırır ortalığı genelde biraz sesli halleder olayları.kaynıma böyle bişey söylenmez zaten geriye görümcem ve eşi kalıyo çağırsam gelirler ama sizce doğru kişiler olurlarmı görümcem bizim firmada çalışıyo eşimin yanında ağzından kaçırır yada söylermi bilmiyorum eşi daha soğukkanlıdır onumu çağırsam çok dallanıp budaklanmadan halletsek şu işi doğrumu yanlışmı anlasak

bence daha soğuk kanlı birileri ile git cnm arkadasın komsun falan.malum eltin bunu sonra sana karsı kullanır falan.

bence daha soğuk kanlı birileri ile git cnm arkadasın komsun falan.malum eltin bunu sonra sana karsı kullanır falan.

doğru diyosun cnm eltimle şu aralar pek ii değilim zaten arkadaşım çok yok yakın görüştüğüm 2 tane 2 side bebekli kadınlar sabah sabah onları buraya nasıl çağırırım bilmem ki

Belki bunlara gerek kalmayabilir.

Hem ayrıca zaten bu meseleyi öyle çok sabah sabah da çözmeniz şart değil ya nasıl olsa, biraz daha makul bir saat oluncaya beklerken bir yandan da ne yapmanız gerektiğini zaten kararlamış olursunuz.

Yani yanınızda biriyle yapacağınız bir konuşmayı sabahın köründe yapmanızın bir manası veya size bir faydası da olmayacağı için, gerekirse daha öğlene yakın saatlerde o çok yakın arkadaşlarınızla görüşerek en azından uygun olup olamayacaklarını veya size gelip gelemeyeceklerini de zaten öğrenmiş olursunuz.

Yani bir kaç defadır şunu demek istiyorum,

Bu şekilde olasılıkların belki de hiçbiri olmayacak, ancak siz belki de boş yere ne yapacağınızı böyle her bir ihtimal üzerinden düşünmeye çalıştıkça çok daha fazla yorulacaksınız.

Bu enerjinizi ilk olacak olaya göre kullandığınız vakit sizin açınızdan daha iyi olur kanaatindeyim.

Eger susar esıne solemez ve onu rezıl etmesse benden hoslanıodu der bısı der sakın arama msj atma
Esınede annat ılerde olabılcek sorunlar ıcın sımdıden tedbırı al sapık sanırım
Herkese bana umut verdı bıle der a ıken b der senı ıyıce bı boyar paklar bu yuzden saklama bısı esınle paylas

Yeryüzünde artık olan hiçbirşeye şaşırmayacağım diyorum yine şaşırıyorum...Hey ALLAH'ım...

Üzüldüm sana şimdi sürekli diken üstünde o apartmanda yaşamak zor olacaktır

bi kere böyle bişi yaşandı ya yanlışla falan dese bile bi daha siz o apartmanda rahat edemezsiniz.
konu şuan ne dururumda adamla karşılaşınca adam ne tepki verecek bilmiyorum ama eşine söylemesin bunu mutlaka

hangi ilde olduğunu şu an hatırlayamadım ama hani evli bayan tecavüzcüsünün kafasını koparıp köy meydanına atmıştı.

hah işte yöneticinizi görünce adama deki...komşu böyle böyle bi olay olmuştu hatırladınmı, maazallah benim başıma gelse deil kafasını koparmak o adamı dilim dilim doğrar mahalle mahalle gezdirirdim de

bak bi daha yanlış bile olsa sana mesaj geliyormu..

Bu yastakı bır adam gecenın bır vaktı uyudunmu canım dıye kıme mesaj atabılırkı, torunu fılan olsa bıle uyumadıysa napcak o saatte, adam aranıyor sanki, artık yaslı erkeklerden nefret eder oldum kımseye amca dede fılanda dıyesım gelmıyor,
canım annene gıtmıssındır, ama yerınde olsam cıkar kapısına, hayırdır amca gece mesaj atmıssın aramıssın bıseymı oldu, hem ne yapacaksın uyuduysam uyumadıysam sana ne derdım, haddını bılsın, hemde karısının yanında soylerdım edepsız ınsan..

Eşinize söylemek evet tehlikeli olabilir,anlık sinirle Allah göstermesin kötü sonuçlar oluşabilir..

fakat eşinize söylemeden kendi başınıza halletmeniz de çok doğru olmayabilir..

eşiniz bu seferde size neden bir başınıza o adamın kapısına gittiğinizi soracaktır...

eşe biran önce anlatmak en mantıklısı...
bırakın kararı eşiniz versin..
hassas bir konu..

Arkadaşım biraz abartmıyor musun? Duramam evde, anneme gideyim falan. Kimse kapını kırıp zorla sana bir şey yapmaya kalkmaz, kalkamaz, kalksa da cezasını çeker. Bunun bilincindedir herhalde ve dediğiniz gibi yanlışlıkla atmış da olabilir. Dedeniz yaşında adamdan şüphelenmeyin derdim ancak herkesten ve her yaştan insandan şüphe edilebilir, sakince, cevap atmadan eşinizin dönüşünü bekleyin.

Mesaj geldi dııt dıııt.

Bir elim ayağım titrerdi heralde sinirden,anlam veremezdim.

Hani telefonumu o gün kaydetmiş , belki bir yanlışlık oldu , belki çoook küçük bir ihtimal bana değildi o mesaj diye.

Ardından hemen telefon çalıyor ya işte o telefonu asla açmamazlık etmezdim.

Yaptığınız en anlamsız şey bu olmuş.Kimden ya da neden korkarak açmadınız ki; sonuçta kafanızda ve burada yazılan binbir senaryo o görüşme ile son bulacaktı.

Özür de dileyecek olsa ; telefon fantazisi de yapacak olsa açarım ; bakalım gecenin 2 sinde derdi neymiş,neyi başına vurmuş.

Neyse,olan olmuş.Bu saaten sonra aramaz,en iyisi siz sorun uyduyu verirken gece yanlışlıkla mesajınız bana gelmiş,sonra da aradınız hayırdır diye?

Muhtemelen evet yanlışlık oldu diyerek konuyu kapatacak ve yine kuvvetle muhtemel asıl niyetini ıspatlayamadan bir amcamız daha aklanacak.

Keşke...Hazır gazını almışken , gözü dönmüşken açsaydınız o telefonu diyeceğim yine.

kocana söylmezsen hemde hemen,neden bu duruma sessiz kaldığını anlamayabilir

kocadan böyle şeyler saklanmaz sizin namusunu da korumayacaksa o zaman ne işe yarayacak bu adam?

katil olmaz merak etme gider ağız burun kırar sadece

sessiz kalırsan suçlu olursun

ilişkin varda ses etmiyorsun derler

şahsen ben öyle derdim.bilmesem.

karısı yanında yatarken kime uyudun mu canım diye mesaj atar bi erkek, bu mesaj anca sevgiliye eşe falan atılır gecenin bi körü
hiçte yanlışlıkla olmuş gibi değil, bence uydusunu kapısının önüne bırak, 3 günde git annende kal, nasılsa eşin pazartesi gelecekmiş
bi daha eşinin evde olmadığını kimseye çaktırma derim

Son düzenleme:
bence uydu alıcısını koy bi poşete çal kapısını "ihtiyacım kalmadı ben hallettim" de.. başka da hiç bir şey söyleme o konuşsa bile..nasıl çıkıcam kapısına falan diye de düşünme bırak o düşünsün..adamla da bi daha muhatap olma..kocan gelince de ona durumu anlat..anlatmazsan bişeyler gizlemiş durumuna düşebilirsin..

çok mu yaşlı bilmiyorum ama mesaj yazmayı bilebilecek biri mi?
benim aklıma hemen çocuğu torunu varsa o mu aldı teli de yanlışlıkla size mi attı mesajı sorusu geldi?
ben mi fazla iyiniyetliyim yada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…