- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
- Konu Sahibi madeinheaven
-
kıyamam sana...bende bir anneyim, hatta anneanneyim....biran için kızımı koydum senin yerine, içim sızladı...allah hepimizden razı olsun, bazen başa bela olan bu teknoloji bazende çok işe yarıyor burada birbirimize yoldaş, birbirimize gayret kuvvet oluyoruz...
bence hiiiçç muhattap olma
eşine söyle o halleder
yarın için benim yanımda olabilecek tek bayan eltim olabilir ama oda fazla karıştırır ortalığı genelde biraz sesli halleder olayları.kaynıma böyle bişey söylenmez zaten geriye görümcem ve eşi kalıyo çağırsam gelirler ama sizce doğru kişiler olurlarmı görümcem bizim firmada çalışıyo eşimin yanında ağzından kaçırır yada söylermi bilmiyorum eşi daha soğukkanlıdır onumu çağırsam çok dallanıp budaklanmadan halletsek şu işi doğrumu yanlışmı anlasak
bence daha soğuk kanlı birileri ile git cnm arkadasın komsun falan.malum eltin bunu sonra sana karsı kullanır falan.
arkadaşlar az önce telefonuma apartman yöneticimizden msj geldi mesajda ' uyudunmu cnm' yazıyo!!!!..eşim şehir dışında evde yalnızım aklım gitti msjı görünce..yanlışlıkla attığını düşünmüyorum şöyleki telefonum onda kayıtlı bile değil bugün bana uydu alıcım bozuk diye yardımcı olduğunda sen beni ara numaran yok demişti.aldığım uydu alıcısı bozuk çıkınca ondan yardımcı olmasını istedim kendisinde yedek olduğunu istersem kullanabileceğimi söyledi aldım bende şuan o pislik herifin malı benim evimde nasıl sinirliyim anlatamam elim ayağım titriyo kimseyemi güven yok yaa dedem yaşında heriff napcam ben..şeytan diyo çık kapısına tüm apartmana rezil olsun utanmaz çook üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?