Apartmana biranede calisan kadinlarin gelmesi haksizmiyim ?

Sevgilin askerdeyken senin orada ne işin var

Isteyen istediğini giyer istediği yerde çalışır

O kadınları boş ver de bir çok bu işi para karşılığı yapan kadın da var

İsteyen bu dünyanın en eski mesleğini da yapar

Sevgilin adam olsun uzak dursun AAA kadınları gördü kucaklarına koştu gibi bir durum yok

Açık giyindi diye adam bakıp iç geçirecekse adamı yolacaksın zira gözüne gönlüne sahip çıkacak olan sevgilin

Cok yargilayici yorumlar geliyo empati kurmuyosunuz arkadaslar sizin esiniz veya sevgilinizin yasadigi evin ust katinda o tarz kadinlar yasasa herbiryerleri acik boya kupu apartmana cikip girse esiniz sevgiliniz de gorse etse kadinlardan rahatsiz olmazmisiniz ?
Normal iste calissalar neyse dicem ney yaptiklari apacik ortada

Ne yapıyorlar ?

ben olmam özgüvenim varsa eşimede varsa güvenim banane elalemden derim ..

Aile apartmaninda olmalarindan ve ileride bizim yasicagmz evde kalmalarindsn rahatsizim.kadinlarin ne tarz oldklari belli sevgilime sulanmicaklarini nerden bileyim ? Sevgilime guvensemde o kadinlarin bunu yapma fikirleri delirtiyo beni .

Hiçbir şey ortada falan değil.

Sen kendi kafanda kurmuşsun sadece.

Barmenlik de bir meslek.

Barda çalışan da ne giysin haşema mı giysin?

Ayrıca bir sürü kadın-erkek barmen gördüm, hepsi gayet kokteylini falan hazırlıyordu

Belli ki aşina değilsiniz bunlara

Bu nasil pis bir zihniyettir ya. Siz kimsiniz ki insanlari giyimine calistigi yere gore yargilayip etiketleyebiliyosubuz. Ozguvensizsiniz tek sorun bu bence

Nereden ortada acaba bana onu söyleyin ? konusu sahibi de yapıyor"dur" diyor yani kafasından sallıyor

Ayrıca askerde adam burada değil sevgilin erkek olsa apartmana bakmaz dışar da da bu haltı yer ruhun duymaz adam gibi adam olsun karakterli olsun duruşu yeter korkmayın her açık giyinen makyaj yapan da barda vs çalışan sizin kafanız ile hayat kadını değildir...

Hâlâ o tarz kadın diyorsunuz.. O tarz ne yahu nerden biliyorsunuz ne yaptıklarını belge ispat mı gördünüz ne ?? Anlamıyorum empati hiç yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…