• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda 3,5 yıldır yönetici yok, bana bir akıl verin 🤷‍♀️

EEgitimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
45
107
43
Kimsenin yonetici olmak istemediği apartmanda artık durum bu resimdeki gibi .Ne yapabilirim?

Eklentiler

• Screenshot_20230906_174210_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230906_174210_WhatsApp.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 490
  • Screenshot_20230906_174201_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230906_174201_WhatsApp.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 488
Siz olabilirsiniz. İstemiyorlar mı yönetici olmanızı?
İşin açığı binada iki ev sahibi var, diğerleri kiracı.Büyük ihtimalle bu sıkıntıyı da ondan yaşıyoruz.Ben çalışıyorum ve üzerime düşeni gerektiği gibi yapabilecek vaktim yok.Kirada oturanlar eve girdiğimden bu yana hepsi değişti ve çok benimsemeden oturuyor herkes.Sanırım savcılıktan atanmasını talep edersem , sonrasında yapılan ödemeler sonrasında gönüllü kişiler olabilir.

Asansor gideri hangi kata yaziyor acaba...
Yonetici yok diye mi merdiven boslugunu bk goturuyo saka gibi insanlar, orayi o hale getiren de apartman sakinleri degil mi? Biraz daha sakin olsunlar.

İşin açığı binada iki ev sahibi var, diğerleri kiracı.Büyük ihtimalle bu sıkıntıyı da ondan yaşıyoruz.Ben çalışıyorum ve üzerime düşeni gerektiği gibi yapabilecek vaktim yok.Kirada oturanlar eve girdiğimden bu yana hepsi değişti ve çok benimsemeden oturuyor herkes.Sanırım savcılıktan atanmasını talep edersem , sonrasında yapılan ödemeler sonrasında gönüllü kişiler olabilir.
Kirada oturanlar zaten yöneticilik yapamazlar. Diğer ev sahipleriyle konuşun dışarıdan yönetim firmasıyla anlaşın. Yargı yoluna giderseniz bildiğim kadarıyla sulh hukuk mahkemesine başvurmanız lazım. Mahkeme masrafı çıkar. Mahkeme de zaten apartmandan birini zorla yönetici yapacak değildir, apartmanı yönetim firmasına verir diye tahmin ediyorum. Hiç değilse kendiniz seçin firmayı fa bütçenize göre bir yer olsun. Diğer türlüsü çok masraflı ve uzun bir süreç gibi gözüküyor.

Bizim apartmanda da yok yönetici sadece bir ablayla anlaştı apartman sakinleri haftada iki apartmanı siler beraber öderiz. Apartmanda çöp vs sorunu olmaz bir dert oldu mu komşular birbiri ile konuşup sorunu çözer. Yani bu pislik apartman yöneticisi olmamasından değil, apartmandakilerin bu pisliğe alışmış olmasından ve kimsenin buna ses etmemesinden kaynaklanıyor

Kirada oturanlar zaten yöneticilik yapamazlar. Diğer ev sahipleriyle konuşun dışarıdan yönetim firmasıyla anlaşın. Yargı yoluna giderseniz bildiğim kadarıyla sulh hukuk mahkemesine başvurmanız lazım. Mahkeme masrafı çıkar. Mahkeme de zaten apartmandan birini zorla yönetici yapacak değildir, apartmanı yönetim firmasına verir diye tahmin ediyorum. Hiç değilse kendiniz seçin firmayı fa bütçenize göre bir yer olsun. Diğer türlüsü çok masraflı ve uzun bir süreç gibi gözüküyor.
Çok teşekkürler ...

Kiracilarda yonetici olabiliyor ,kat maliki olacak diye öle bir şart yok ki. Gerçi bu konu deil bu hususta ama .

Sulh hukuk mahkemesine basvurun disardan bir yonetici atansin
Avukata danisin bu konuda
Not : avukata danisma ucreti odemeyi es gecmeyin😇

Back
X