- 16 Aralık 2021
- 45
- 107
- 43
- Konu Sahibi EEgitimcii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savciliga dilekce verip durumu anlatin, disaridan yonetici atanmasini talep edin. Bu durumda her apartman sakini tutulan yoneticinin odemesini de yasal olarak yapmak zorunda kalacak.
Apartmanın tek gideri var şuan için.Asansör ile alakalı olan.Apartmanda iki kişiye sordum.Kim faturayı ödüyor onu da bilen yokYönetici yoksa bu apartman'in giderleri nasıl ödeniyor,kim kontrol ediyor o da ayrı bir muamma.
Siz olabilirsiniz. İstemiyorlar mı yönetici olmanızı?Kimsenin yonetici olmak istemediği apartmanda artık durum bu resimdeki gibi .Ne yapabilirim?
İşin açığı binada iki ev sahibi var, diğerleri kiracı.Büyük ihtimalle bu sıkıntıyı da ondan yaşıyoruz.Ben çalışıyorum ve üzerime düşeni gerektiği gibi yapabilecek vaktim yok.Kirada oturanlar eve girdiğimden bu yana hepsi değişti ve çok benimsemeden oturuyor herkes.Sanırım savcılıktan atanmasını talep edersem , sonrasında yapılan ödemeler sonrasında gönüllü kişiler olabilir.Siz olabilirsiniz. İstemiyorlar mı yönetici olmanızı?
Kirada oturanlar zaten yöneticilik yapamazlar. Diğer ev sahipleriyle konuşun dışarıdan yönetim firmasıyla anlaşın. Yargı yoluna giderseniz bildiğim kadarıyla sulh hukuk mahkemesine başvurmanız lazım. Mahkeme masrafı çıkar. Mahkeme de zaten apartmandan birini zorla yönetici yapacak değildir, apartmanı yönetim firmasına verir diye tahmin ediyorum. Hiç değilse kendiniz seçin firmayı fa bütçenize göre bir yer olsun. Diğer türlüsü çok masraflı ve uzun bir süreç gibi gözüküyor.İşin açığı binada iki ev sahibi var, diğerleri kiracı.Büyük ihtimalle bu sıkıntıyı da ondan yaşıyoruz.Ben çalışıyorum ve üzerime düşeni gerektiği gibi yapabilecek vaktim yok.Kirada oturanlar eve girdiğimden bu yana hepsi değişti ve çok benimsemeden oturuyor herkes.Sanırım savcılıktan atanmasını talep edersem , sonrasında yapılan ödemeler sonrasında gönüllü kişiler olabilir.
Çok teşekkürler ...Kirada oturanlar zaten yöneticilik yapamazlar. Diğer ev sahipleriyle konuşun dışarıdan yönetim firmasıyla anlaşın. Yargı yoluna giderseniz bildiğim kadarıyla sulh hukuk mahkemesine başvurmanız lazım. Mahkeme masrafı çıkar. Mahkeme de zaten apartmandan birini zorla yönetici yapacak değildir, apartmanı yönetim firmasına verir diye tahmin ediyorum. Hiç değilse kendiniz seçin firmayı fa bütçenize göre bir yer olsun. Diğer türlüsü çok masraflı ve uzun bir süreç gibi gözüküyor.