Herkese iyi geceler, çok fazla konu açmıyorum umarım doğru şekilde yapabilirim.
Üst katımıza ev sahibi taşınalı bir yıl kadar oluyor. 2 çocuklu bir aile. Sorun şu ki çocuklar sabahtan gece yarılarına kadar koşup zıplıyorlar. Abartmıyorum sabah ona doğru seslerine uyandım şu saat oldu hâlâ gürültü var. Bir de sürekli pat küt bir şeyler vuruyor anlayamıyorum ne yapıyorlar. Anne babaları da bağırarak konuşuyor. Örneğin ben bunları yazarken anne çocuklarıyla konuşuyor ve ben naklen dinliyorum.
Normalde şehir dışında okuyorum. Annem babam alışmış ama ben ses kesilene kadar uyuyamıyorum. Malum salgın var, bütün gün evdeyim. Başımın ağrısı bir yana gözlerim mahvoldu uykusuzluktan.
Daha önce iki kez kapılarına gittim. Birinde misafirleri vardı, ev yıkılıyordu gecenin üçünde. Yani asla laftan anlamıyorlar, kibarca özür diliyorlar ama gürültü devam ediyor.
Yüz göz olmak istemiyorum. Son bir kez uyarmalı mıyım, şimdi gidip kapılarını mı çalmalıyım? Dava açacağımı söylemeyi bile düşündüm. Siz böyle bir durumda nasıl bir yol izlerdiniz?
Not: Fotoğraf ekleyebilirsem uykusuzluktan ne hâle geldiğimi göstermek istiyorum.
Güncelleme: Bazı üyeler saat onda uyanmış olmamı biraz garipsemiş. O gün gözlerimin acısından ve gürültünün verdiği sinir bozukluğundan sabah altıya doğru uyuyabilmiştim. Saat vermemin sebebi gürültünün gün içinde daimi olduğunu belirtmek. Gündüz çıkan sese bir şey demiyorum kesinlikle, problem bu durumun gün içinde devamlı oluşu.