• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda yürüyüş bandı

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Selamlar,

Apartmanda yürüyüş bandı kullanan var mı? Komşularınızla sorun yaşıyor musunuz? Bizim evler öksürük sesini bile geçiriyor. Ben bunu kullansam alt komşunun başına evi yıkılıyormuş gibi olmaz mı? İzin alarak yapsam bu işi, salonda kullansam sıkıntı olur mu diye sorsam yerinde olur mu acaba? Akşamları 7-8 gibi kullanırım zaten çok geç bir saat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Sormak en guzeli bence apartmanlara uygun bir alet degil.Ayak vurma sesi geliyor.
Bizim ust katta var hic sikayet etmedim cok nadir kullaniyorlar devamli kullansalar rica ederdim kullanmamalarini.

Selamlar,

Apartmanda yürüyüş bandı kullanan var mı? Komşularınızla sorun yaşıyor musunuz? Bizim evler öksürük sesini bile geçiriyor. Ben bunu kullansam alt komşunun başına evi yıkılıyormuş gibi olmaz mı? İzin alarak yapsam bu işi, salonda kullansam sıkıntı olur mu diye sorsam yerinde olur mu acaba? Akşamları 7-8 gibi kullanırım zaten çok geç bir saat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Kullanmıyorum bir komşumun vardı ama pek kullanmıyor sanırım öyle söylemişti boşa aldım demişti demek ki ses gidiyor diye düşündüm,ama buraya bir konu açılmıştı kim açtı hatırlamıyorum yorumları okumuştum sanırım ses gidiyormuş yürüyüş yaparken.

Kullanmıyorum bir komşumun vardı ama pek kullanmıyor sanırım öyle söylemişti boşa aldım demişti demek ki ses gidiyor diye düşündüm,ama buraya bir konu açılmıştı kim açtı hatırlamıyorum yorumları okumuştum sanırım ses gidiyormuş yürüyüş yaparken.

Gider gitmez mi hem ne biçim pat pat ev başına yıkılıyormuş gibi olur. Yazık insanlar işten gelcekler akşam kafa dinlemeye, ben üstlerinde tepincem. Ama kışın salonu kullanmıyorlarsa o zaman sorun olmaz diye düşünmüştüm.

Ay hiç aklıma gelmedi çok mantıklı bir fikir sağolun. Ses çıkmıyor onda değil mi?
eliptiğin ucuz olanları ses yapıyor,ancak koşu bandının yarı fiyatı çok kaliteli eliptikler var onlardan alın tık ses olmuyor uçuyor gibi oluyorsunuz.

Biz cok sorun yasamistik su an eliptik kullaniyoruz arastirirsaniz tum vucut calistirdigi icin spor hocalari tarafindan daha cok tavsiye ediliyor

Ben kullanıyordum ,komşum aynı zamanda yakın arkadaşım ..sordum ,nerde kullanırsam az zararla yirtarsin, diye :) küçük bebeği vardı o zamanlar ,kolikti de ..idare ederim ben ,istediğin yerde kullan ,dedi .. düşündüm ,en uygunu yatak odasıydı çünkü 00:00 dan sonra kullanılan bir alandı .. hiç duyulmuyordu gürültüm ,hayvan gibi de kosuyordum, ev yikiliyordu :))) bir kere aradım ,odaya geçsene, ses geliyor mu bir bak ,diye .. yok bee nolcak sanki ,daha uyumuyoruz ,demişti .. ben koşu bandını evden gönderince itiraf etmişti ,tavan tepemize çökecek de altında kalicaz diye korkuyoruz :) demişti :)))) yani kısaca anlayışlı bir komşun yoksa çık temiz havada yürü ..

Selamlar,

Yürüyüş bandının altına ses yalıtımı yapan malzemeler var, onlardan serebilirsiniz.

Bizim ev mustakil, asagada. Yukari inanilmaz ses geliyor oyle soyleyim. Yukarda olsa asaga nasil bir ses giderdi dusunemiyorum bile

Eliptik bisiklet kullanıyorduk daha önce , komşu oturmasında yan komşum çamaşır makinan bozukmu canım diye sordu ? O an anladım aaaa dedim bisiklet sesi gidiyor.özür diledim anlattım heç saatlerde kullanmazsanız bence sorun olmaz. Ondan sonrasında halı üzerinde kullandık biz...

Spor malzemeleri satan bir magazada gormustum, kosu bandinin altina koyulan kalın köpük satiyorlardi. Ne kadar yalıtıyordur bilmiyorum ama arastirabilirsiniz.

Selamlar,

Sakın gidip sorma, her gün tetikte ses bekler gelip kapıyı çalarlar,kimseye fırsat vermeye gerek yok. Ben şimdi müstakil evdeyim, yıllarca apartmanda kullandım.
Eski bir halıyı ser, üzerine koşu bandı matı alıp ser, koşu bandını üstüne koy tam düz olacak eğim vb olmayacak. Asla ses gitmiyor.

Back
X