Bunun üzerine çok güzel posta konur. Haklısın ya, ben de sıkıldım, sen sağ ben selamet. Önümüzdeki maçlara bakalım.Evet ben ceyizlerimi bile haxir etmeye baslamistim tmm evlenince soyle yapalim boyle yapalim konusuyorduk ee o zaman ailenle tanistir dedim hep erteliyor iste en son zorladim tanistirirmis ama bu illa evlenicez anlamina gelmiyormus yasimiz onun 29 benim 23 o yüzden dedim ayrilmaktan baska carem de yoj sanirim yorumlariniz icin tesekkurler
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi.
sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum
Ben biraz zorlama gördüm bu ilişkide.. zaten 23 yaşında bi kadın neden bu kadar evlenme taraftarı olur onu da pek anlamış değilim
ya adam belli ki evlenmek istemiyor ne bu bunaltma arkadaşım.. sen de yaşım geldi evlenmeliyim kafasında isen git başka birini bul.. mecbur mu adam evlenmeye??K.k nun degerleri uyeleri oncelikle Hayirli cumalar dilerim
Ne zaman bi derdim olsa bu siteye gelir okur cozum aramaya farkli bakis acilarini degerlendirmeye gelirdim
Aramizda evli mutlu cocuklu olanlar var o kadar imreniyorum ki.yazarken bile goz yaslarimi tutamiyorum artik her dakika aglamakli
2.5 yildir suren bi beraberligim vardi ayni is yerinde calisiyoruz burda tanismistik zaten ne yaptim ne ettim adam bir turlu evlenmeye sicak bakmiyor cektim restimi tmm 5 ay sonra dedi ben saf ta seviyorum ya hani tmm dedim beraberken cok guzel vakit geciriyoruz dogru ama ben 2.5 yil oldu artik hep beraber olmak istiyorum yasimiz yerinde artik ailem bile resmen onun agzina bakiyor benki aile icindr saygin biriyim ama iyice mahcup oluyorum artik surekli onu korumaktan ve asil mesele beni ailesiyle tanistirmadi tmm tmm zamani var bir bildigim var dedi oyaliyor galiba beni ne kadar kabullenmek istemesemde o kadar bunaldim sikildim ve yoruldum ki biraz olsun rahatlayim diye size anlatmak istedim..uzun oldu k.bakmayin
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi basimdan kaynar sular dokuldu oldugum yere yigildim kaldim su an ne yapacagimi bilmiyorum her gun yuz yuzeyiz cok canim yaniyo gozlerim kip kirmizi hergun aglamaktan yoruldum sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?