aptal asik ben!!!

evlilik istemediği belli. bırak yoluna gitsin. çıtır kızsın. evlenilecek adamla evlenirsin.

şimdi bu adamla zorla evlenirsen bile; zaten istemiyordum, hayatımı yaşayacagim, sen evde tek kal derse üzülürsun.

Daha sonraki ilişkide evlilik delisi kız görüntüsü çizme. bırak partnerin istesin.

Kizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Tmm istedigin olsun ailemle tanistirayim ama bu illa evlenvez demek degil dedi yine defol git o... Çocuğu dedim hala ariyor simdi

ay ne bekliyosunuz anlamıyorum. bi de ne biçim küfür etmişsiniz, hiç yakışıyor mu? ayrılın bence çocuk da kurtulsun evlilik baskısından.

O... çocuğu ne demek arkadaşım. Çocuk güzellikle anlatmış. Sizde güzellikle o zaman Allah yolunu bahtını açık etsin deyip kapatsaydınız konuyu.

Kusura bakma ama bu kadar evlenme delisi gibi baskı yapan kadınla ben erkek olsam evlenmem..
O küfür ne Allah aşkına ne kadar ayıp ya.
Sizin zorunuzla evlense mutlu olacak mısınız?
Adam evlenmek istemiyor işinize gelmiyorsa ayrılacaksınız. Kimseye bu baskıyı yapmaya hakkınız yok.
Ben sizden büyüktüm ilişkiye başladığımda hiç öyle telaşla evlen evlen evlen demedim demem. Çevremde ne zaman evlilik seni oyalıyor mu diyenlere de sana ne dedim geçtim. Çünkü iki tarafında rızası isteği olmadan yapılacak bir evlilik yapacağıma asla evlenmem daha iyi...
Sizin zorunuzla bu yola girerse de ikiniz de mutsuz olursunuz.
Ayrıca bu kadar evlilik baskı yapan kendini evlilik delisi gösteren insanlara hayret ediyorum cidden. Az bir mantık az bir gurur lazım size.
Böyle evlenince neyin tadı olacak sizce? Sürpriz evlilik teklifi yok, adamın içinden gelip de söylediği içten gelen sözler yok, baskı ve zorlamayla yapılan duygusuz bir işlem olur o anca.
En mutlu ve unutulmaz olması gereken anlarını böyle zorla ve rızasız yapmak istiyorsan aynen devam et. Ama sonra beni hiç sevmedi boşanıyoruz diye buraya konu açarsın.
Baskıyla güzellik olmaz mutluluk da gelmez.

Saygının olmadığı ilişkide zaten evliliğin ne işi ola ki

Vakti zamanında aynı yaşlarda aynı iş yerinde çalıştığımız bir sevgilim vardı.Yaşım 20 küsürler Ve aklımda asla evlilik yok! Deliler gibi de seviyordum yani orada bi eksik yok,Ailesiyle de tanıştım; Benım aılemın sadece haberi vardı üstelik.. Benım onu bekletmeye hakkım yoktu; Onunda benı zorlamaya.. Olmadı/olduramadık bitti gitti.. Aynı hikaye.. Beni bıraktı diye o zamanlar çok üzülmüştüm de şimdi anlıyorum.. Fikirleriniz uyuşmuyor diye hain ilan etmeyin adamı .. O lafı söylemeye asla hakkınız yok!

Evlendikten sonra bu aşk entrıkalarına kafam basmaz oldu saçmasapan gelmeye başladı gözüme...
Çevremde evlenip ayrılmıs veya bekar arkadaslarıma anlam veremıyorum onlar anlatıyor ben balık gibi bakıyorum.
Dert mı arıyorsunuz anlamadımki.
Beni istemeyeni ben hiç istemem koy g. tekmeyi

Tamam da tatlım bu aşk değil olsa olsa
Evlilik için kiralanan bi adam.
Bende sizin yasinizdayim eğitimim ve kariyerime devam ediyorum geziyorum egleniyorum ki anne babam kardeşim babaannemle eğlenmek en tatlısı.
Bence 2.5 yıl çok fazla. İyice yuz göz olunuyor sonra. En fazla 1 bence ki. Aile tanışma meselesi siz niye bu kadar meraklısıniz. Ailelerle aileler tanışır.
Bence ayrilin ki sizin ve ailenizin gururunu kurtarın.

valla ben adamı takdir ettim. böyle dürüst biriyle beraber olduğunuz için gayet şanslısınız. ve en büyük şansınız kendisini şimdiden net bir şekilde gösteriyor olması. daha ne istiyorsunuz? ayrılın gitsin

E böyle bir kadınla ben de olsam evlenmek istemezdim. O ne öyle zorla, tehditle falan. Bir de sözlenicem demişsin, neden kendini bu kadar küçük düşürdün ki?

Sevgiliniz sizinle evlenmek zorunda değil. Açık açık da evlenemek istemediğini belirtmiş. Zorla nikah masasına oturtamayacağınıza göre ya ayrılacaksınız ya da evlenmemeyi kabul edeceksiniz.

Zaman ayirip okudugunuz ve fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim sizlere
Baktim olmuyor bakmamak en mantıklı si

Yanlış anlama ama eski konularına bi göz atayım dedim sen bu adamla beraber oldun mu eski konularda sevgilimle ilişki sırasında kan geldi falan yazmışsın, eğer böyle bir durum varsa bu adam bence kesinlikle oyalıyor seni amaç belli

Muhtemelen arkadaş birlikte oldu bu kişiyle yada cinsel anlamda birşeyler yasandıği için evlenmek de ısrarcı, eski konularına baktım

bombelere gelll :) eksik bilgi vermiş.
eğer öyleyse ilişkini nasıl yaşayacağın tabiki sana kalmış ama. bunları da göze alman lazımdı be üzülüyorum böyle yazılar okuyunca.

Muhtemelen arkadaş birlikte oldu bu kişiyle yada cinsel anlamda birşeyler yasandıği için evlenmek de ısrarcı, eski konularına baktım

Daha büyük hata eder, ben evlilik öncesi ilişkiye tabu olarak bakmıyorum buna şaşırmam bunu kınamam. Biriyle beraber oldu diye kendini rezil etmesine kızarım, biriyle sevişmek gayet normal. Normal olmayan bu ısrar, ısrarla evlenmek istemesi.
Gerçekten seven biri çıkar gün gelir ve o zaman sevmeyen evlenmek istemeyen adam için yalvardığına kendini rezil ettiğine üzülür. Ki evlilik için de yaşı daha ufak bu kadar telaşla adama sardırması hiç hoş değil yazık ediyor kendine. Bir gün gerçek mutluluğu yakaladığında bu günlere çok üzülecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…