Kizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Tmm istedigin olsun ailemle tanistirayim ama bu illa evlenvez demek degil dedi yine defol git o... Çocuğu dedim hala ariyor simdi
O... çocuğu ne demek arkadaşım. Çocuk güzellikle anlatmış. Sizde güzellikle o zaman Allah yolunu bahtını açık etsin deyip kapatsaydınız konuyu.Kizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Tmm istedigin olsun ailemle tanistirayim ama bu illa evlenvez demek degil dedi yine defol git o... Çocuğu dedim hala ariyor simdi
Kizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Saygının olmadığı ilişkide zaten evliliğin ne işi ola kiKizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Tamam da tatlım bu aşk değil olsa olsaK.k nun degerleri uyeleri oncelikle Hayirli cumalar dilerim
Ne zaman bi derdim olsa bu siteye gelir okur cozum aramaya farkli bakis acilarini degerlendirmeye gelirdim
Aramizda evli mutlu cocuklu olanlar var o kadar imreniyorum ki.yazarken bile goz yaslarimi tutamiyorum artik her dakika aglamakli
2.5 yildir suren bi beraberligim vardi ayni is yerinde calisiyoruz burda tanismistik zaten ne yaptim ne ettim adam bir turlu evlenmeye sicak bakmiyor cektim restimi tmm 5 ay sonra dedi ben saf ta seviyorum ya hani tmm dedim beraberken cok guzel vakit geciriyoruz dogru ama ben 2.5 yil oldu artik hep beraber olmak istiyorum yasimiz yerinde artik ailem bile resmen onun agzina bakiyor benki aile icindr saygin biriyim ama iyice mahcup oluyorum artik surekli onu korumaktan ve asil mesele beni ailesiyle tanistirmadi tmm tmm zamani var bir bildigim var dedi oyaliyor galiba beni ne kadar kabullenmek istemesemde o kadar bunaldim sikildim ve yoruldum ki biraz olsun rahatlayim diye size anlatmak istedim..uzun oldu k.bakmayin
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi basimdan kaynar sular dokuldu oldugum yere yigildim kaldim su an ne yapacagimi bilmiyorum her gun yuz yuzeyiz cok canim yaniyo gozlerim kip kirmizi hergun aglamaktan yoruldum sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum
Yanlış anlama ama eski konularına bi göz atayım dedim sen bu adamla beraber oldun mu eski konularda sevgilimle ilişki sırasında kan geldi falan yazmışsın, eğer böyle bir durum varsa bu adam bence kesinlikle oyalıyor seni amaç belliK.k nun degerleri uyeleri oncelikle Hayirli cumalar dilerim
Ne zaman bi derdim olsa bu siteye gelir okur cozum aramaya farkli bakis acilarini degerlendirmeye gelirdim
Aramizda evli mutlu cocuklu olanlar var o kadar imreniyorum ki.yazarken bile goz yaslarimi tutamiyorum artik her dakika aglamakli
2.5 yildir suren bi beraberligim vardi ayni is yerinde calisiyoruz burda tanismistik zaten ne yaptim ne ettim adam bir turlu evlenmeye sicak bakmiyor cektim restimi tmm 5 ay sonra dedi ben saf ta seviyorum ya hani tmm dedim beraberken cok guzel vakit geciriyoruz dogru ama ben 2.5 yil oldu artik hep beraber olmak istiyorum yasimiz yerinde artik ailem bile resmen onun agzina bakiyor benki aile icindr saygin biriyim ama iyice mahcup oluyorum artik surekli onu korumaktan ve asil mesele beni ailesiyle tanistirmadi tmm tmm zamani var bir bildigim var dedi oyaliyor galiba beni ne kadar kabullenmek istemesemde o kadar bunaldim sikildim ve yoruldum ki biraz olsun rahatlayim diye size anlatmak istedim..uzun oldu k.bakmayin
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi basimdan kaynar sular dokuldu oldugum yere yigildim kaldim su an ne yapacagimi bilmiyorum her gun yuz yuzeyiz cok canim yaniyo gozlerim kip kirmizi hergun aglamaktan yoruldum sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum
Muhtemelen arkadaş birlikte oldu bu kişiyle yada cinsel anlamda birşeyler yasandıği için evlenmek de ısrarcı, eski konularına baktımKusura bakma ama bu kadar evlenme delisi gibi baskı yapan kadınla ben erkek olsam evlenmem..
O küfür ne Allah aşkına ne kadar ayıp ya.
Sizin zorunuzla evlense mutlu olacak mısınız?
Adam evlenmek istemiyor işinize gelmiyorsa ayrılacaksınız. Kimseye bu baskıyı yapmaya hakkınız yok.
Ben sizden büyüktüm ilişkiye başladığımda hiç öyle telaşla evlen evlen evlen demedim demem. Çevremde ne zaman evlilik seni oyalıyor mu diyenlere de sana ne dedim geçtim. Çünkü iki tarafında rızası isteği olmadan yapılacak bir evlilik yapacağıma asla evlenmem daha iyi...
Sizin zorunuzla bu yola girerse de ikiniz de mutsuz olursunuz.
Ayrıca bu kadar evlilik baskı yapan kendini evlilik delisi gösteren insanlara hayret ediyorum cidden. Az bir mantık az bir gurur lazım size.
Böyle evlenince neyin tadı olacak sizce? Sürpriz evlilik teklifi yok, adamın içinden gelip de söylediği içten gelen sözler yok, baskı ve zorlamayla yapılan duygusuz bir işlem olur o anca.
En mutlu ve unutulmaz olması gereken anlarını böyle zorla ve rızasız yapmak istiyorsan aynen devam et. Ama sonra beni hiç sevmedi boşanıyoruz diye buraya konu açarsın.
Baskıyla güzellik olmaz mutluluk da gelmez.
Muhtemelen arkadaş birlikte oldu bu kişiyle yada cinsel anlamda birşeyler yasandıği için evlenmek de ısrarcı, eski konularına baktım
Muhtemelen arkadaş birlikte oldu bu kişiyle yada cinsel anlamda birşeyler yasandıği için evlenmek de ısrarcı, eski konularına baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?