- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Bu enayilik değil yardim severlik. Bundan sonra yapmazsin iste. Her hata bir ders taşır malesef.Hayırlı akşamlar.. Daha öncede burda konu açmıştım fake değilim yemin ederim. Beni çok üzen konuyu paylaşmak istiyorum ben kendine güveni olmayan kendini yeni yenğ sevmeye başladım hayatım boyunca hep saftım ve manevi maddi kullanıldın. Kimseye hayır diyemedim geçmişe bakıyorum hep kopya verdim kıyafet verdim para,telefonuma kadar verdim kim ne istese yok diyemedim. Bu yaşıma kadar 23 yaşındayım maddi manevi insanlar beni hep sömürdü kendimi çok aptal hissediyorum hani diyeceksiniz lisede küçüktün vs fakat benim yaşıtım olanlarda vardı asla hiçbir anlamda kendini kullandırmayan. Ben ise her anlamda kulkandırdım bu saatten sonrada ne önemi kaldı artık akıllanmanın diyorum. En basitinden arkadaşlarımı dinler yol gösterirdim ama onlar bunu Bile bana yapmazdı... Hayatım böyle enayilikle geçti
Ee farkindasin madem artik farli davran.Kader degil ki bu bir kere hayır de devamı gelirHayırlı akşamlar.. Daha öncede burda konu açmıştım fake değilim yemin ederim. Beni çok üzen konuyu paylaşmak istiyorum ben kendine güveni olmayan kendini yeni yenğ sevmeye başladım hayatım boyunca hep saftım ve manevi maddi kullanıldın. Kimseye hayır diyemedim geçmişe bakıyorum hep kopya verdim kıyafet verdim para,telefonuma kadar verdim kim ne istese yok diyemedim. Bu yaşıma kadar 23 yaşındayım maddi manevi insanlar beni hep sömürdü kendimi çok aptal hissediyorum hani diyeceksiniz lisede küçüktün vs fakat benim yaşıtım olanlarda vardı asla hiçbir anlamda kendini kullandırmayan. Ben ise her anlamda kulkandırdım bu saatten sonrada ne önemi kaldı artık akıllanmanın diyorum. En basitinden arkadaşlarımı dinler yol gösterirdim ama onlar bunu Bile bana yapmazdı... Hayatım böyle enayilikle geçti
Ee canım yaşın küçük 23 küçük oh ne güzel bir yaş.... Hem bak biz nasıl akıllandık. Beni ele alalım. Benide hayat ve insanlar akıllandırdı.Bir an geliyor aydınlanıyorsun. İnsan seçiyorsun. Seni sevenle menfaat icabı geleni, sana değer verenle ezip geçecek olanı ayırt ediyorsunHayırlı akşamlar.. Daha öncede burda konu açmıştım fake değilim yemin ederim. Beni çok üzen konuyu paylaşmak istiyorum ben kendine güveni olmayan kendini yeni yenğ sevmeye başladım hayatım boyunca hep saftım ve manevi maddi kullanıldın. Kimseye hayır diyemedim geçmişe bakıyorum hep kopya verdim kıyafet verdim para,telefonuma kadar verdim kim ne istese yok diyemedim. Bu yaşıma kadar 23 yaşındayım maddi manevi insanlar beni hep sömürdü kendimi çok aptal hissediyorum hani diyeceksiniz lisede küçüktün vs fakat benim yaşıtım olanlarda vardı asla hiçbir anlamda kendini kullandırmayan. Ben ise her anlamda kulkandırdım bu saatten sonrada ne önemi kaldı artık akıllanmanın diyorum. En basitinden arkadaşlarımı dinler yol gösterirdim ama onlar bunu Bile bana yapmazdı... Hayatım böyle enayilikle geçti
biraz acimasizca degil mi elestiriniz.. bu tip insanlarin hayir diyememesi kisilik bozuklugundan ileri geliyor. mesela cocukken hic sevilmemisse, ya da cok elestirilmisse.. hayir demeyi bilmiyor. herkese yaranma cabasi olan insan tipi daha baska. bu konuda farkinda olsa bile hayir diyememek var.Sizin gibi insanları pek sevemiyorum ben. Herkese yaranma çabası gibi geliyor. Verince mutlu olmuyorsunuz ama verici davranıyorsunuz, neden? Çünkü dışlanmak yalnız kalmak istemiyorsunuz insanlara boyun büküyorsunuz. Kimse saygı duymaz ki böyle kişilere.
Ben hayatı bilmiyordum bana öğreten beni seven de yoktu verdikçe beni severler diye düşündüm ama gördüm ki insanlar verdikçe daha da acımasız oluyorSizin gibi insanları pek sevemiyorum ben. Herkese yaranma çabası gibi geliyor. Verince mutlu olmuyorsunuz ama verici davranıyorsunuz, neden? Çünkü dışlanmak yalnız kalmak istemiyorsunuz insanlara boyun büküyorsunuz. Kimse saygı duymaz ki böyle kişilere.
Bence değil. Ah canım kıyamam dedikçe bu insanlar düzelme yoluna gitmiyor. Bir düşünün insanlar kendi karakteri olan, hayır demeyi bilen, dik duruşlu kişiyi mi sever yoksa boyun büken, hayır diyemeyen, kendini ifade edemeyen kişileri mi? Kula kulluk edilmez. Psikolojik tedavi görüp, öz farkındalık kazanıp düzelmeli. Benim yazdığım şey konu sahibinin çevresindekilerin kafasından geçenlerin aynısı.biraz acimasizca degil mi elestiriniz.. bu tip insanlarin hayir diyememesi kisilik bozuklugundan ileri geliyor. mesela cocukken hic sevilmemisse, ya da cok elestirilmisse.. hayir demeyi bilmiyor. herkese yaranma cabasi olan insan tipi daha baska. bu konuda farkinda olsa bile hayir diyememek var.
su konuda katiliyoru; genelde sevildikleri icin degil kendilerini kullandirdiklari icin etrafindadir insanlar. sadece ifade edis biciminiz bana biraz insafsizca geldi.
her dogru her yerde soylenmez diye de bir laf var.Bence değil. Ah canım kıyamam dedikçe bu insanlar düzelme yoluna gitmiyor. Bir düşünün insanlar kendi karakteri olan, hayır demeyi bilen, dik duruşlu kişiyi mi sever yoksa boyun büken, hayır diyemeyen, kendini ifade edemeyen kişileri mi? Kula kulluk edilmez. Psikolojik tedavi görüp, öz farkındalık kazanıp düzelmeli. Benim yazdığım şey konu sahibinin çevresindekilerin kafasından geçenlerin aynısı.
Sert yazmış. Ben doğruluk payı buluyorum. Doğru yazmış. Bunuda yapmamak lazım. Yalnız kalmak bile boyun eğmekten güzelSizin gibi insanları pek sevemiyorum ben. Herkese yaranma çabası gibi geliyor. Verince mutlu olmuyorsunuz ama verici davranıyorsunuz, neden? Çünkü dışlanmak yalnız kalmak istemiyorsunuz insanlara boyun büküyorsunuz. Kimse saygı duymaz ki böyle kişilere.
Benzer yollardan geçtim adına enayilik denecek fedakarliklarim oldu kesinlikle bu toplumda dışlanmış insanlarin kabul edinmek sevilmek için yaptığı davranışlarHayırlı akşamlar.. Daha öncede burda konu açmıştım fake değilim yemin ederim. Beni çok üzen konuyu paylaşmak istiyorum ben kendine güveni olmayan kendini yeni yenğ sevmeye başladım hayatım boyunca hep saftım ve manevi maddi kullanıldın. Kimseye hayır diyemedim geçmişe bakıyorum hep kopya verdim kıyafet verdim para,telefonuma kadar verdim kim ne istese yok diyemedim. Bu yaşıma kadar 23 yaşındayım maddi manevi insanlar beni hep sömürdü kendimi çok aptal hissediyorum hani diyeceksiniz lisede küçüktün vs fakat benim yaşıtım olanlarda vardı asla hiçbir anlamda kendini kullandırmayan. Ben ise her anlamda kulkandırdım bu saatten sonrada ne önemi kaldı artık akıllanmanın diyorum. En basitinden arkadaşlarımı dinler yol gösterirdim ama onlar bunu Bile bana yapmazdı... Hayatım böyle enayilikle geçti
Benim kadar aptal çok az insan vardır her anlamda kullandırdım kendimiBenzer yollardan geçtim adına enayilik denecek fedakarliklarim oldu kesinlikle bu toplumda dışlanmış insanlarin kabul edinmek sevilmek için yaptığı davranışlar
Önemli olan hata olduğunu anlaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?