Aptal yarim neden böyle yapıyor? :(

Limoncuk akşam yazdım ama cevap vermedin.
İyi güzel gitmedinde yinede merak ettim roller değişseydi tavrın ne olurdu bunu söylemedin.

Limoncuk akşam yazdım ama cevap vermedin.
İyi güzel gitmedinde yinede merak ettim roller değişseydi tavrın ne olurdu bunu söylemedin.

Roller değişseydi eğer yani o gitmek isteseydi izin verirdm ama icabına sonradan bakardım.
Bu arada yurdun netinde problem var o yüzden görmedim yorumunuzu.

limoncuk bak şimdi sana bişey dicem ama alınma
yorumlarından okuduğum kadarıyla gayet akıllı, mantıklı bi kıza benziyosun

ama sevgilinin boyunduruğu altına girmek neden?
annem babam izin verdi diyosun.
kaldı ki bu senin istediği bişey.canın gitmek istiyor ve arkadaşlarının da güvenilir olduğunu biliyorsun.

şimdi sen bu adamla daha sevgiliyken bu tip konularda sana engel koyarsa, ve sen canının istediğini yapmazsan önünü alamazsın. her şeyde sana engel koymaya çalışır.
lütfen bunu yapma ve kendi kararlarını uygulayabilme güvenini kendinde duy.

ben bu kızların bu kadar sevgili sözü dinlemesine illet oluyorum arkadaş.
ya üniveristelisin, gezicen tabi, arkadaşlarınla bereber gülecen, zaman geçirecen
yarın bi gün evlendiğinde zaten iş temposu falan derken öyle ha diyince istediğin yere gidemicen.

git gez bi de son sınıfmış.
heh dinle sen böyle sevgili sözünü, sonra da şahlansınlar kendilerini bişey sansınlar bu salak erkekler.

Vallaha benım sevgilim gibi kıskancını göremesssiniz imkanı yok. ama o bile arkadaşlarımla kuzenımle denize havuza heryere gitmeme izin veriri. çünkü biraz guven kesinlikle başka birşey var bunda ya okuldaki çocuklardan biirinde art niyet sezdi kendince yada Seni arkadaşlarından ayrıma cabası var.

Vllaha ben istanbula gidicektim kuzneımın yanına hyr olmaz sana orda brşey olur orda doğal gaz var o evde birşey olur yollar kaygan sen hasta olursun diye endişelenip durdu ebnı gondermek istemedi alttan girdim üstten çıktıma ma nasıl sevimliyim sonrada iyi tamam ama dikatli ol dmeişti. yani senınki normal değil.:44:

Maximaculpa ablacım öncelikle iltifatların için çok teşekkür ederim.
Sevgilimin boyunduruğu altına tam anlamıyla girmedim aslında ama o direk böyle hayır dediği için şeeettim.

Evet çok istedim gitmeyi ama bu sefer mutsuz olacaktım çünkü atmadığı trip kalmamıştı.
Kızlardan sadece 2 kız gitmiş.
Çoğu kişi gitmemiş bile.
Ama ben bugün tavrımı ortaya koydum.
Eğer bir daha böyle bir etkinlik olursa en son onun haberi olacak.
O da bunu istemediği için sesini çıkarmadı.

bak bi de gitmemiş.
iyi gitme otur öyle boş boş

Boş boş oturmadım ki bütün gün çarşıdaydım.

Demek ki senin sevgilinden daha kıskançmış benim ki.
Canım biz ayrı şehirlerde olduğumuz için telefonda ne kadar şirinlikte yapsam anlamıyor.
Yanımda olsa zaten birlikte giderim.
Normal olmayan ne anlamadım ben. :44:

valla limoncuk ben sana söyleyim. eşimden önceki çıktığım da aynı seninki gibi her şeye trip atan oraya buraya gitme diyen bi salaktı. bastım tekmeyi, haydi yallah dedim. o kim ki benim isteklerime karşı çıkıyor?
ben pek umutlu bakmıyorum sevgilinin geleceğine.
bu adamda değişecek, ya da senin fikirlerine saygı duyacak beyincik henüz gelişmemiş. bu yaşa kadar gelişmediyse, bundan sonrası için çooook zor gelişmesi.
seni kırdıysam affet, ama bu işler böyle limoncukum

Ya aslında normalde bu kadar karışmaz.
Daha önceki sayfalardan birinde de yazmıştım.
Yani mesela ondan önce haber ettiğim etkinliklerde oldu ama hiç birisine böyle şiddetle karşı çıkmamıştı.
Bu sefer değişen ne oldu bende anlamadım.:26:
Çok seviyorum ama tekmeyi basamam ki..
Kırılmak ne kelime.
Kırılacak olsaydım konu açmazdım.
Çook teşekkür ederim sana , dikkate alıp cevap verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…