Aptal yerine konmak çok dokundu bana !

Nasıl ve nerede tanıştınız?

Ben evliyim ama bazı detayları paylaş ki burada hala bekar ve tecrübesiz olan kızlar da öğrensin bazı şeyleri uyanık olsunlar bence..

Bir insan arkadaşım ise sinema ve cafeye gidecek derece samimiysem ,boşanmak üzere çocuk sahibi bir baba olduğunu nasıl bilmem?
Arkadaşlık anlayışınızda sorun var sanırım......
Bunu yazmaya gelmiştim. Buraya konu açan da milleti yiyor, arkadaşça görüştüğüm biri vardı diye. Belli ki tanışılıp, flört edilmiş ve adam sevgili olmadan gerçeği söylemiş.

Bunu yazmaya gelmiştim. Buraya konu açan da milleti yiyor, arkadaşça görüştüğüm biri vardı diye. Belli ki tanışılıp, flört edilmiş ve adam sevgili olmadan gerçeği söylemiş.
Hele de böyle Erkek ırkına sahip bir memlekette,kimdir necidir,int de tanıştım dese yine bir nebze anlayacağım...

:KK57:haysiyet yoksunu insanlardan uzak tutsun bizleri Rab bim...

Çok dikkatli olmak lazım tanışılan erkeklere sağlam bir referansla tanıştırılmıyorsa açık açık kimlik sormak lazım.Bende çok canımın sıkıldığı bir gün bir arkadaşlık sitesine girip,biriyle tanışmıştım.Ertesi gün görüşmüştük adamla.Bana 5 yıl önce boşandığını ,çocuğu olmadığını filan söylemişti.Aynı iş grubunda iş yaptığımızdan konuştukça tanıdıklar çıktı,sonra en komiği aynı ay onun bir işini yapmışım konuştukça o çıktı ortaya.Bu işi yaparkende verilen dosyada kimliği filan oluyor tabi.internette tanıştığımız gün cumartesi,Buluştuğumuz gün pazardı.Pazartesi işe gidip dosyaya bakınca herşeyin ortaya çıkacağını bildiğinden,eve döndüğümde mesajla döküldü.Aslında ben evliyim,sana söylemeyip devam edebilirdim,standart evli erkek yalanlarınıda dizdi tabi,bitmesi gereken bir evliliğim var ,ayrı yaşıyoruz falan filan :) tabi ben arkadaşı def ettim hakettiği şekilde.O günden sonra internetede tövbe ettim,biriylede tanışırsam kesin kimliğine bakarım :KK48: sütten ağzı yanan misali

Insallah " ben evliyim boşanıyorum" falan filan dediği mesajı silmemişsinizdir. Olaki ilerde karısı öğrenir de sizi suçlarsa gösterirsiniz.

Back
X