Aptal

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar yine ben..
Bugün regl oldum. Yıllardan beri her regl günümü depresyon içerisinde geçiren ben bu gün çok mutlu oldum ve ardından oturup yine ağladım.
Kendimi dünyanın en büyük aptalıymış gibi hissediyorum. Hatta en büyük aptalıyım. Mış gibisi fazla.
Canım acımaya devam ediyor. Haksızlığa uğramış hissediyorum, hıncımı alamıyorum gerçekten. Onu boğazlasam, sabahlara kadar dövsem öfkem geçmeyecek gibi. İlk anlardaki dirayetim yok oluyor. İnsanlar neden bu kadar acımasız?
Nasıl geçecek gerçekten? Nasıl geçecek bu zamanlar?
Asla geçmeyecek sanki.

Kızlar yine ben..
Bugün regl oldum. Yıllardan beri her regl günümü depresyon içerisinde geçiren ben bu gün çok mutlu oldum ve ardından oturup yine ağladım.
Kendimi dünyanın en büyük aptalıymış gibi hissediyorum. Hatta en büyük aptalıyım. Mış gibisi fazla.
Canım acımaya devam ediyor. Haksızlığa uğramış hissediyorum, hıncımı alamıyorum gerçekten. Onu boğazlasam, sabahlara kadar dövsem öfkem geçmeyecek gibi. İlk anlardaki dirayetim yok oluyor. İnsanlar neden bu kadar acımasız?
Asla geçmeyecek sanki.

Hala kafa dinlemek için gittiğiniz o yerde misiniz?
Merak etmeyin geçecek. Hem de çok güzel geçecek. Önce ondan bir tamamen kurtulun. Sonra iyileşme süreciniz başlayacak. Terapi görmeyi planlıyor musunuz?

Müge cim Allah yardımcın olsun, duygu geçişleri yaşıyorsun .. Çok normal ..
Bilemiyorum boşanmak için bir adım attın mı?
Beklemede isen şuan bu da canını yakıyordur diye düşünüyorum ..
Önünde heba etmek durumunda olmadığın koca bir ömür var .. Daha fazla zaman kaybetmeden yaşamına dört elle sarılmalısın ..

images.webp

indir.webp

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    10 KB · Görüntüleme: 249
Kızlar yine ben..
Asla geçmeyecek sanki.

Geçecek zamanla canın acıyor çok doğal bir süreçten geçiyorsun. İçine atma ağla zırla elbet yorulucaksın ama içinde tutma büyütme ...Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez. Mutlaka iyi günler gelicek. Sadece kendine zaman ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adet döneminden oluyor ablacım. Tüm dengen bozuluyor işte. Evet zor bir surecten geciyorsun gercekten ama sunu bil ki bu kadar duygudurum degismesinin büyük payı regl olman, ben de suan o durumdaym çünkü. Bir aglayip bir gülüyorum su ayrılık surecinde :)

Bu insanlar ileride karşımıza çıkacak iyi insanlar icin bir "iyi insan turnusolu" öyle düşün tamam mı ?

Insallah güzel bir yol ayrımindasn ablacım. Sakin kalmaya çalış, havalar cok guzel. Al sevdiklerini otur piknik yap valla bak gerçekten cok hayat dolu oluyorsun.
Seviyorsan eğerbir kedi sahiplen :) mırmır iyi geliyor :)

Ve o adam bozuntusunu da allaha havale et, sen derin bir nefes alıp yeniden basla hayatına. Unutma ablacım Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. :)

Hep diyorum,demeye de devam edeceğim...
Öyle bir unutuluyor ki izi bile kalmıyor...:KK19:
Gerçi bu KK'da gördüklerime göre bu kişinin kendisine bağlı biraz.
Zor bir dönemdesin biliyorum,bunu önce sen kendin de kabul et.
Biran önce davanı aç,şu adamdan da soyadından da kütüğünden de kurtul. (Ben kütüğe çok takıktım da:KK70:)
Sonra mutlaka uzman yardımı al.
İlaç ise ilaç,şurup ise şurup.
Terapiyse terapi.:temizlik:
Doktor ne önerirse artık.
Terapi seanslarında artık iş aramaya bak. İyi kötü deme lütfen bir işe gir.
En önemlisi her bunaldığında banyoya gir.
Ağla,bağır,ağla.
En son abdest al ve duaya sarıl.:KK37:
Unutma Rabbim hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermez.:KK36:
Ne kadar dua edersen o kadar rahatlarsın.
Yolun açık ve aydınlık olsun inşallah.:KK52:

Hala kafa dinlemek için gittiğiniz o yerde misiniz?
Merak etmeyin geçecek. Hem de çok güzel geçecek. Önce ondan bir tamamen kurtulun. Sonra iyileşme süreciniz başlayacak. Terapi görmeyi planlıyor musunuz?

Hayır, ailemin yanına döndüm. Planlıyorum evet, planda kalmazsa.

Müge cim Allah yardımcın olsun, duygu geçişleri yaşıyorsun .. Çok normal ..
Bilemiyorum boşanmak için bir adım attın mı?
Beklemede isen şuan bu da canını yakıyordur diye düşünüyorum ..
Önünde heba etmek durumunda olmadığın koca bir ömür var .. Daha fazla zaman kaybetmeden yaşamına dört elle sarılmalısın ..

Evet attım, ailemin yanına döndüm. Boşanmak istemediğini asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Bilmiyorum.

Hep diyorum,demeye de devam edeceğim...
Öyle bir unutuluyor ki izi bile kalmıyor...:KK19:
Gerçi bu KK'da gördüklerime göre bu kişinin kendisine bağlı biraz.
Zor bir dönemdesin biliyorum,bunu önce sen kendin de kabul et.
Biran önce davanı aç,şu adamdan da soyadından da kütüğünden de kurtul. (Ben kütüğe çok takıktım da:KK70:)
Sonra mutlaka uzman yardımı al.
İlaç ise ilaç,şurup ise şurup.
Terapiyse terapi.:temizlik:
Doktor ne önerirse artık.
Terapi seanslarında artık iş aramaya bak. İyi kötü deme lütfen bir işe gir.
En önemlisi her bunaldığında banyoya gir.
Ağla,bağır,ağla.
En son abdest al ve duaya sarıl.:KK37:
Unutma Rabbim hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermez.:KK36:
Ne kadar dua edersen o kadar rahatlarsın.
Yolun açık ve aydınlık olsun inşallah.:KK52:

Ailemin yanına geldim. Olanları anlattım, boşanmak istediğimi söyledim.
Ailemi bile ikna etmeye başladı. Annem en son "affetsen mi müge" dedi bana.
Çok üzgünüm.
Bu süreçler tahminimden daha zor olacakmış maalesef

Muge n'oldu? Ailenin haberi var mı? Neredesin, yanında birileri var mı? Hala kendini affettirmeye çalışıyor mu?

Elbette geçecek, ama kendini evlere tıkama. Spor yap, dışarıda düzenli bir aktiviten mutlaka olsun.

Evet attım, ailemin yanına döndüm. Boşanmak istemediğini asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Bilmiyorum.

Çok üzgünüm.
affetme o alternatifi düşünme bile
o bunları sana yaşatmadan önce hiç düşündü mü?

Çok üzgünüm.
Kolay olduğunu kim demiş?
Baktım da yeni üyeymişsin.
Benim boşanma aşamalarımı bilsen şaşarsın.
Ki her adımım planlıydı artı buradan eski bir dost demişti "B,C,D planlarımız bile hazır da seni iyileştiremiyoruz" diye. Allahım razı olsun inşallah ki ondan da buradan da çok destek aldım.
Ailenin yanına gelmekle iyi yapmışsın.
Zaten hemen anne babanın vicdanını zorluyorlar,başka bildikleri yok.

Lütfen sadece kendini dinle mügehatun.
O adamı affedersen kendini affedemeyeceksin bunu yaptığın için.
Boşanma davanı aç tazminat nafaka talep et, rezil olsun donuna kadar al.
Kendine yeni bir hayat kur, mümkünse ailenle de kalma ayrı eve çık durum uygun olunca.
İşe girip çalışırsan kafanı meşgul edersen daha iyi hissedeceksin eminim.

Çok üzgünüm.

Hayır bana şunu söyleyin: Affedip de ne yapacaksınız? Eski mutlu(!) günlerinize mi döneceksiniz.
Zaten mutsuzdunuz. Zaten evliliği tek kişi yaşıyordunuz. Eşinizin sadece kendi sosyal hayatından ibaret olan o hayatın bir köşesinden dahil olmaya çabalıyordunuz. Bütün bunların üzerine bir de aldatma. Affedince ne olacakmış?

Hayır bana şunu söyleyin: Affedip de ne yapacaksınız? Eski mutlu(!) günlerinize mi döneceksiniz.
Zaten mutsuzdunuz. Zaten evliliği tek kişi yaşıyordunuz. Eşinizin sadece kendi sosyal hayatından ibaret olan o hayatın bir köşesinden dahil olmaya çabalıyordunuz. Bütün bunların üzerine bir de aldatma. Affedince ne olacakmış?
İşte bu yüzden unutması da o kadar kolay olacak ki zaten.
Adam aldatmamış olsaydı bile onu eş yerine koymuyordu,bu bile adamdan soğuma sebebiydi bana göre...

Back
X