aptalım ben

sedeffimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
42
0
0
Ankara
buraya onla ilgili konu açmıştım daha öncede
işyerinde benden hoşlandığını sandığım bana bariz asılan biri vardı
çok yakışıklı kendini çok beğenmiş gelip bana hep kendini överdi
ayrıntıya giremeyeceğim gücümde yok
bana resmen asıldı ama dün ben onu bi kızla el ele gördüm o da gördüğümü farketti
içim eriyor o işyerinden nefret ediyorum
bugün onu gördüğümde hep konuşan selam veren gülen çocuk surat astı ben ne yaptım umrumda değilmiş gibi gülümsedim zorla iyi akşamlar dedim
onun lanet suratını görmek istemiyorum
canım acıyor
aptalım benden hoşlandığını sanmıştım

Boşverrrrrrrrr sonuç olarak birşey yaşamamışsın üzülme ya seni kandırıp ilkinizi birden idare etmeye kalksa sonradan öğrenseydin dahamı iyiydi yolu açık olsun de önüne bak daha iyileride çıkar sen merak etme

Sağlık olsun dengesiz,kararsız ne istediğini bilmeyen insanlarla uğraşması zordur ..

Yol yakınken kendını cok kaptırmadan Allah sana gercek yüzünü göstermiş, şükretmelisin bence.
Böyle erkekler cok malesef, benım de başıma gelmişti, artık onun mımiklerini, davranışlarını kendine yorma, ilgilenme, uzak durmakta fayda var.

sen aptal değilsin de öyle adamlara söylenecek çok şey var ama neyse ...

Son düzenleme:
kızlar şunu öğrendim hep hayırlısını istemek lazım
hep dedimki hayırlıysa olsun
o gün iş çıkışı durağa gittim eve gidecekken bi bunalma geldi karanfil tarafına çıkayım dedim o andan bozuk gözümle gördüm kızın içine düşecek gibiydi
hayırlısını istedim Allah gösterdi herşeyi
ama canımın acımması mümkün değil

niye siz abinizle el elele gezemez misiniz?

ben dayıoğlumla bile gezerim abimdir kardeşimdir ..

Hayır gezmem. El ele durumu farklıdır , kol kola gezme durumu farklıdır. Üye el ele gördüm diyor siz ordan akrabası kardeşidir diyorsunuz ..

Gezen varsa saygı duyuyorum

Hayır gezmem. El ele durumu farklıdır , kol kola gezme durumu farklıdır. Üye el ele gördüm diyor siz ordan akrabası kardeşidir diyorsunuz ..

Gezen varsa saygı duyuyorum

hanımefendi farkındaysanız kardeşidir demedim olabilirmi dedim..
açıkca yazılan bişey yoktu sonrasında konu sahibi açıkladı zaten

siz gezmezsiniz ben gezerim

hanımefendi farkındaysanız kardeşidir demedim olabilirmi dedim..
açıkca yazılan bişey yoktu sonrasında konu sahibi açıkladı zaten

siz gezmezsiniz ben gezerim

Ay bana hanımefendi dedi yerim seni .. (= Birşey demedim ki ,sadece o konuyu okuyup ,ilk mesajınızda öyle yazmanız komiğime gitti ..

Gezin hanımefendi ama ben gezmem

Ay bana hanımefendi dedi yerim seni .. (= Birşey demedim ki ,sadece o konuyu okuyup ,ilk mesajınızda öyle yazmanız komiğime gitti ..

Gezin hanımefendi ama ben gezmem

pardon siz iyimisiniz..kafanız güzel sanırım..yemeyin beni midenize otururum

ben size bişey yazmadım niye alındınız anlamadım

ne yazdım ne yazmadım sizene şaka gibisiniz.

lütfen bana bir daha cevap vermeyin muhatap olamayacağım sizinle

kız üzülcek ne var yolun başında bile değilsin yola bile çıkmadan dönmüşsün sevin göbek at erkenden gerçek yüzünü gördüm diye ohh...
millet kaç yıl emek veriyor seviyor güveniyor aldatılıyor da topluyor.allahın sevgili kuluymuşsun erkenden bulaşmadan kurtulmuşsun böyle bir tipden.sevin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…