- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.749
- 598
Direkt de sorabilirsin. Kendi söylemeden ben farketsem sorardım muhtemelen. Açık olun.İtiraf etmesi için sans vermeli miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt de sorabilirsin. Kendi söylemeden ben farketsem sorardım muhtemelen. Açık olun.İtiraf etmesi için sans vermeli miyim?
O zaman görüşünce veya telefonda dürüstlük benim için çok önemli temalı bir konışma yapın bakalım dökülecek miBekar h evını plakasını herseyını hepsı dogru
Ama bana kendısı soyledı. Yanı aramızda su kadar yas var dedi kac dogumlusun dedım onu da soyledı yalanmısBana özellikle söylememiş, site kayıtlarına öyle girmiş. Ben de üstüne düşmemişim sormamışım, aramızda da yaş farkı vardı oldukça. Öyle şeyler. Öğrenince de gülmüştüm zaten, ne önemi var ki yaşın?
Belki buluşunca doğruyu söylerdi size bir kez görmeden bu işlere girmeseydiniz keşke ben sosyal medyada tanıştığım insanlara yüzyüze gelene kadar adımı çoğu kez şehrimi bile farklı söylüyorum ne var bunda bana ilginç gelen sizsiniz ne demek erişimi olan birine baktırmak böyle bir mesleki suistimale kimsenin hakkı yok suç bu resmen ben adam olsam bunu benim yüzüme bu şekilde vursan seni dava ederim benim özel bilgilerime bu şekilde erişmen manyakça bir takıntıKızlar pandemi yüzünden saçmaladım iyice galiba. İnternet ilişkilerine inancım az. Daha doğrusu çevresini tanımadan, vakit geçirmeden ilişki adını koymak saçma geliyor. Ama tanışma aracı olarak şüpheli yaklaşsam da evden çıkamıyoruz diye neden olmasın dedim.
Bu bey ile sosyal içerikli bilgi alışverişi yapılan bir sitede tanıştım. Bana bir saat uzakta bir şehirde. Bir ay boyunca genelde yazıştık, laf attık. Sonra instadan ekleştik ve iki hafta ordan. Telefonumu verdim bir ay boyunca da telefondan mesajlaştık, konuştuk. Hergün aradı sohbet ettik yazdık. İlişki için çok erken saçma olur ama hani arkadaş gibi biraz da ilgimizi belli eder tarzda konuştuk. Çalışma saatleri uymadığı için de görüşemedik, yasakların bitmesini bekledik. Kamerada konuştuk ama. Çok düzgün bir profil çizdi. Hoşlanma ya da aşk görmeden imkansız zaten ama genel olarak beklentiler konuşuldu ve ciddi bir ilişki arayışında olduğunu söyledi. Laf arasında da çok defa dusunce tarzımı begendıgını, görüştükten sonra olumlu olursak daha yakından tanımak istediğini eğer olmazsa da hayatında arkadaş olarak olsa dahi hep olmamı istediğini söyledi. Görmek için çok sabırsız olduğunu söyledi vs. Ama dediğim gibi aşk meşk olayına girmedik görüşmeden. Belki de ben oyle dediğim için bilmiyorum görmek tanımak lazım vs. Yani bir bağım yok ama ne kadar hoş biri diyordum.
bu sabah adamın yaşı hakkında yalan söylediğini buldum. Kalan bilgiler doğru. Erişimi olan bilgilerine bir arkadasa kontrol ettirdim. Mesela yaşa 36 dediyse aslında 40 yasında. Baskası ile konustugunu sanmıyorum son gorulmesi acık ve bana yazıyor aksamları sadece. Ama yalan varsa nıyet ıyı olamaz
duygusal bişey yok ama dediğim gibi duzgun gelıyordu. Tanımak istiyordum. Hayalkırıklığı oldu.
akşam da arayıp ctsı yasak kalktıgı ıcın gelecegını söyledi soguk konusup gecıstırdım. Yuzune vurmalı mıyım? Yoksa teması kesmelı mı? Demek ki kompleksı var ama uc aydır gorusmek ıcın ugrasan adamın bu yalana sıgınması cok ayıp.
Neden internetten tanıstım kendıme kızıyorum sanırım yalnızlık, ilgi ihtıyacı vs. Ne duzgun adam derken olana bakın
Yasın hiç bi önemi yok zaten önemş olan yalan konusması. Sizin durumunuz farklı size yalan konusmmaıs siteye farklı girmiş siz öyle sanmıssınız sonra dogrusunu söylemiş. Burda bile isteye kasıtlı yanlıs bi yas söyleniyor bu yalan demektir ve sorundurBana özellikle söylememiş, site kayıtlarına öyle girmiş. Ben de üstüne düşmemişim sormamışım, aramızda da yaş farkı vardı oldukça. Öyle şeyler. Öğrenince de gülmüştüm zaten, ne önemi var ki yaşın?
Cok utanıyorum sormaya neden yaptı kı uc aydır hıc soylemedı yalan oldugunuİstersen bi sor bana tam anlatmadıgın eksik ya da yanlıs söyledigin bişi var mı emin misin tarzı
O zaman başınıza dert almayın benceAma bana kendısı soyledı. Yanı aramızda su kadar yas var dedi kac dogumlusun dedım onu da soyledı yalanmıs
Yav tamam otur konuş işte neden yalan söylemiş diye. Senin için çok önemli mi bu yaş mevzusu? Önemliyse kes at, değilse görüş.Ama bana kendısı soyledı. Yanı aramızda su kadar yas var dedi kac dogumlusun dedım onu da soyledı yalanmıs
Adamın yasını ınstada bır postun altına yazılan seyden buldum. Adresımı vermedım ama yalan oldugunu farkettıgım ıcın gorusmek ısteyen bırını arastırmak hakkım dıye dusunuyorum. İmkanım vardı arkadasa rıca ettım baktı. Manyakca oldugunu dusunmuyorum.Belki buluşunca doğruyu söylerdi size bir kez görmeden bu işlere girmeseydiniz keşke ben sosyal medyada tanıştığım insanlara yüzyüze gelene kadar adımı çoğu kez şehrimi bile farklı söylüyorum ne var bunda bana ilginç gelen sizsiniz ne demek erişimi olan birine baktırmak böyle bir mesleki suistimale kimsenin hakkı yok suç bu resmen ben adam olsam bunu benim yüzüme bu şekilde vursan seni dava ederim benim özel bilgilerime bu şekilde erişmen manyakça bir takıntı
Benim için yine sorun değil. Yaş kompleksi vardır belki adamın. Oturup konuşmadan, açıklama dinlemeden kesip atmaları doğru bulmuyorum ben.Yasın hiç bi önemi yok zaten önemş olan yalan konusması. Sizin durumunuz farklı size yalan konusmmaıs siteye farklı girmiş siz öyle sanmıssınız sonra dogrusunu söylemiş. Burda bile isteye kasıtlı yanlıs bi yas söyleniyor bu yalan demektir ve sorundur
Bunu sormak daha mı mantıklı olacak?Belkide kimlikte farklı gerçekte farklıdır
Bence de stalk iyidirAdamın yasını ınstada bır postun altına yazılan seyden buldum. Adresımı vermedım ama yalan oldugunu farkettıgım ıcın gorusmek ısteyen bırını arastırmak hakkım dıye dusunuyorum. İmkanım vardı arkadasa rıca ettım baktı. Manyakca oldugunu dusunmuyorum.
Manyakça mı bilmem ama suç arkadaşınızın yaptığı.Adamın yasını ınstada bır postun altına yazılan seyden buldum. Adresımı vermedım ama yalan oldugunu farkettıgım ıcın gorusmek ısteyen bırını arastırmak hakkım dıye dusunuyorum. İmkanım vardı arkadasa rıca ettım baktı. Manyakca oldugunu dusunmuyorum.
Çok yanlış bir düşünce ne demek düzgün biri olsa 40 yaşına kadar boş bırakmazlar adam belkide kendine yakışır düzgün birini bulamadı bilemeyizNet ilişkilerine saygı duyuyorum ama bana doğru gelmiyor çünkü orda herkes olmayı isteyip olamadığı profili çiziyor bu okadar düzgün biri olsa zaten 40 yaşına kadar boş bırakmazlar
Evet belki de oyledır bilmiyorum gorusup mu sorsam acaba?Benim için yine sorun değil. Yaş kompleksi vardır belki adamın. Oturup konuşmadan, açıklama dinlemeden kesip atmaları doğru bulmuyorum ben.
Bişi demeden engelleyin demiyorum zaten, nedenini belirterek son verin ha adam der ya beni geç yazdırmıslar erke yazdırmıslar nufusa okey. Ama ben 40 yasındaydım 35 dedim senle fark fazla olmasın diyorsa bu da gerizekalılık işi. Orda topukla kaç.Benim için yine sorun değil. Yaş kompleksi vardır belki adamın. Oturup konuşmadan, açıklama dinlemeden kesip atmaları doğru bulmuyorum ben.
Sigortacı arkadasım kontrol ettı ben rıca ettım o firmaya sıgorta yaptırmısManyakça mı bilmem ama suç arkadaşınızın yaptığı.
Bende düzgün biri değilim o zaman 32 yaşında bekarımÇok yanlış bir düşünce ne demek düzgün biri olsa 40 yaşına kadar boş bırakmazlar adam belkide kendine yakışır düzgün birini bulamadı bilemeyiz