Aptallık mı ettim ? :(

Alliswell44

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
12
2
Merhabalar iyi geceler. 5 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi gerçekten seviyoruz ( yani en azından kendi adıma öyle ) sürekli ufak tefek kavgalar tartışmalar bağırmalar oluyor ama hep geri barışıyoruz küs olarak duramıyoruz birimizden biri hep barışmak için bir adım atıyor ( o genelde ben oluyorum tabi ) her neyse dün bir yerden elime küçük tatlı mantar tıpalı bir şişe geçti filmlerde içine mektup konup denize atılanlardan. Bende o an düşündüm ki küçük kağıtlara ilişkimiz hakkında güzel şeyler yazıp ona versem hoşuna gider beğenir diye başladım yapmaya. 30 civarı kagıda yazdım güzelce. Aklımdan geçenleri hayallerimizi korkularımı onu ne kadar sevdiğimi vb. Bugün buluştuk yanında bir arkadası da vardı. Ben utanırım böyle şeylerden bir an vermesem mi acaba saçma mı oldu desem de bir anda verdim şişeyi. Arkadası yanımızda yoktu o sıra. Neyse bir kağıdı çıkardı okudu kağıtta ''rabbim aşkımızı tüm kötü insanlardan korusun'' gibi bir şey yazıyordu. Okuyunca güldü işte dalga geçti bu ne falan. Dua etseydin tanrı hepimizi korusun deseydin falan dedi bozuldum ama belli etmedim güldüm bende. Ben sonra geç olunca eve gittim. Şişeyi de arkadasının elindeki mağaza poşetine koymustu. Birkaç saat sonra aradım konusurken siseyi aldın dimi dedim unuttum ya dedi bende hadi yaa dedim. Sonra konusu açılınca yine dalga geçmeye basladı. Dedim hepsi öyle değil hoşuna gidecek seyler de var. Bir kaç tanesine beraber baktık komikti ya falan diyip dalga geçti kahkahalarla. Bende en azından emeğime saygın olsun dedim emeğine saygım var fikir güzel ama yazdıkların aptalca dedi (bana göre aptalca değidi hayallerimizde vardı orda kime söylerseniz söyleyin hoşuna gidecek sözler de) bende biraz sesimi yükselttim dalga geçtiği için çünkü o bana bir gül vermişti 4 aydır saklıyorum. Bana saygısızlık gibi geldi. Ben kızınca da napayım lan yazmasaydın ben mi sana yap dedim banane falan dedi kızdı bi ton, yapmasaydın ergen misin sen ergence şey yapmışsın gelmiş etkilenmemi bekliyorsun falan ve daha bir sürü şey söyledi. Yani gerçekten aptalca mıydı yaptığım ya ben sadece belki sevinir diye hoşuna gider diye yapmıştım. Böyle bir tepki beklemiyordum ki ne düşünüyorsunuz?

Bencede aptalca olmuş ,belli cok buyuk bir ask filanda yok ortada zirvalamanin mantigida yok bu kadar doğal olarak .. havalara sokmusşun iyice .. ben eşime bile oyle bisey yapmadim :KK70: zaten yazmakta iyi degilim komik olurdu :)

Benim sevgilim de yaşı büyük olmasına rağmen hem böyle şeyler yapmamı ister hem de oturup iki satır yazınca aynı sizinki gibi tepki verir bu ne böyle kurduğun cümlelere bak vs. tarzında kendince dalga geçer. Ne bekliyorlar anlamıyorum şair değiliz sonuçta :KK14: Ama yaptığınız aptallık falan değil sadece değerini bilememiş sevgiliniz :KK12:

Kıymet bilmiyorlar ya khaleesi :)
Benim mizacım böyle herşeyle dalga geçmek dedi sonra da yani aslında çok da öyle biri değil ama savunması bu oldu :110:

Bence hiçte aptalca değil.Bana öyle bir hediye verilmiş olsaydı acaba diğer kağıtta ne yazıyor diye meraktan çatlar hepsini bir anda bitirirdim. Bende erkek arkadaşıma yapıyorum çünkü el emeği şeyler vermeyi seviyorum.Hoşlanmasa bile asla bana kötü bir söz söylemez teşekkür eder sonuçta onun için çabanız var.

19 yasinda normal bunu yapman.
Aptalca da degil emin ol.
Yasinin geregi, ben de 18imde yapmistim bu romantizmi.
Karsindaki okuz ama, onun totoyu indirmen lazim.

Hoşuna gitmese de yaptığın şeye saygı göstermeliydi. ayıp etmiş!.. Emeğiniz var orda içinizden geçenler var çok mu duygusuz bu adam

Ne alaka ya ergenlikle ben de nişanlıma 50 tane falan not yazmıştım böyle neler neler romantikliğin dibine vurmuştum yani.
ergen de değil 28 yaşındaydı.
Utanmasa ağlayacaktı.
Ben hayatımda böyle bir şey hiç almadım, bu kadar değerli bir şey dedi.
Ne kadar emek vermişsin dedi kaç defa teşekkür ettiğini ben bile hatırlamıyorum.
Çok büyük ayıp etmiş ya..

Merhabalar iyi geceler. 5 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi gerçekten seviyoruz ( yani en azından kendi adıma öyle ) sürekli ufak tefek kavgalar tartışmalar bağırmalar oluyor ama hep geri barışıyoruz küs olarak duramıyoruz birimizden biri hep barışmak için bir adım atıyor ( o genelde ben oluyorum tabi ) her neyse dün bir yerden elime küçük tatlı mantar tıpalı bir şişe geçti filmlerde içine mektup konup denize atılanlardan. Bende o an düşündüm ki küçük kağıtlara ilişkimiz hakkında güzel şeyler yazıp ona versem hoşuna gider beğenir diye başladım yapmaya. 30 civarı kagıda yazdım güzelce. Aklımdan geçenleri hayallerimizi korkularımı onu ne kadar sevdiğimi vb. Bugün buluştuk yanında bir arkadası da vardı. Ben utanırım böyle şeylerden bir an vermesem mi acaba saçma mı oldu desem de bir anda verdim şişeyi. Arkadası yanımızda yoktu o sıra. Neyse bir kağıdı çıkardı okudu kağıtta ''rabbim aşkımızı tüm kötü insanlardan korusun'' gibi bir şey yazıyordu. Okuyunca güldü işte dalga geçti bu ne falan. Dua etseydin tanrı hepimizi korusun deseydin falan dedi bozuldum ama belli etmedim güldüm bende. Ben sonra geç olunca eve gittim. Şişeyi de arkadasının elindeki mağaza poşetine koymustu. Birkaç saat sonra aradım konusurken siseyi aldın dimi dedim unuttum ya dedi bende hadi yaa dedim. Sonra konusu açılınca yine dalga geçmeye basladı. Dedim hepsi öyle değil hoşuna gidecek seyler de var. Bir kaç tanesine beraber baktık komikti ya falan diyip dalga geçti kahkahalarla. Bende en azından emeğime saygın olsun dedim emeğine saygım var fikir güzel ama yazdıkların aptalca dedi (bana göre aptalca değidi hayallerimizde vardı orda kime söylerseniz söyleyin hoşuna gidecek sözler de) bende biraz sesimi yükselttim dalga geçtiği için çünkü o bana bir gül vermişti 4 aydır saklıyorum. Bana saygısızlık gibi geldi. Ben kızınca da napayım lan yazmasaydın ben mi sana yap dedim banane falan dedi kızdı bi ton, yapmasaydın ergen misin sen ergence şey yapmışsın gelmiş etkilenmemi bekliyorsun falan ve daha bir sürü şey söyledi. Yani gerçekten aptalca mıydı yaptığım ya ben sadece belki sevinir diye hoşuna gider diye yapmıştım. Böyle bir tepki beklemiyordum ki ne düşünüyorsunuz?
Koşarak bu odundan uzaklaş ya :KK43:

Aptallık mı ettim sorusuna cevap vermem gerekirse,
Evet ama yaptığın güzel şey için değil,
O güzel şeyi böyle bir insana yaptığın için aptallık etmişsin
(adam bile demek gelmedi içimden)

Erkekler gec olgunlasiyor malesef
Kadinlar gibide duygusal dusunmuyor
Bence kabalik etmis iliskinizi gozden gecirin yipranmamak adina

Ben fikre bayıldım. Tam bir aşk kadını olduğun belli. Lakin karşında öküz olunca ne çare...
ama bu kadarı öküzluk de değil sana ve aşkına hakaret...

Ben de eskiden sevgilime koç burcu resmi olan kupa almıştım.. görünce dalga geçti boynuzlu falan bi resim bardakta.. bu ne yaa haahaa falan demişti o an bardağı alıp fırlattım ama kırılmadı dur tamam tamam kızma dedi insan ifrit oluyo insan yaaaa

O çocuk seni sevmiyor.. Acı ve açık olacak ama böyle. Yaptığın şişe olayı çok hoş düşünülmüş, hoşa gidecek bir davranış. Seven biri olsaydı dalga da geçmezdi o şişeyi unutmazdı da ergence de demezdi. O çocuğu unutmaya bak. Öyle bir harekete dalga geçmek, kızmak çok kötü bir hareket.

X