- 11 Ağustos 2015
- 12
- 2
- Konu Sahibi Alliswell44
Merhabalar iyi geceler. 5 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi gerçekten seviyoruz ( yani en azından kendi adıma öyle ) sürekli ufak tefek kavgalar tartışmalar bağırmalar oluyor ama hep geri barışıyoruz küs olarak duramıyoruz birimizden biri hep barışmak için bir adım atıyor ( o genelde ben oluyorum tabi ) her neyse dün bir yerden elime küçük tatlı mantar tıpalı bir şişe geçti filmlerde içine mektup konup denize atılanlardan. Bende o an düşündüm ki küçük kağıtlara ilişkimiz hakkında güzel şeyler yazıp ona versem hoşuna gider beğenir diye başladım yapmaya. 30 civarı kagıda yazdım güzelce. Aklımdan geçenleri hayallerimizi korkularımı onu ne kadar sevdiğimi vb. Bugün buluştuk yanında bir arkadası da vardı. Ben utanırım böyle şeylerden bir an vermesem mi acaba saçma mı oldu desem de bir anda verdim şişeyi. Arkadası yanımızda yoktu o sıra. Neyse bir kağıdı çıkardı okudu kağıtta ''rabbim aşkımızı tüm kötü insanlardan korusun'' gibi bir şey yazıyordu. Okuyunca güldü işte dalga geçti bu ne falan. Dua etseydin tanrı hepimizi korusun deseydin falan dedi bozuldum ama belli etmedim güldüm bende. Ben sonra geç olunca eve gittim. Şişeyi de arkadasının elindeki mağaza poşetine koymustu. Birkaç saat sonra aradım konusurken siseyi aldın dimi dedim unuttum ya dedi bende hadi yaa dedim. Sonra konusu açılınca yine dalga geçmeye basladı. Dedim hepsi öyle değil hoşuna gidecek seyler de var. Bir kaç tanesine beraber baktık komikti ya falan diyip dalga geçti kahkahalarla. Bende en azından emeğime saygın olsun dedim emeğine saygım var fikir güzel ama yazdıkların aptalca dedi (bana göre aptalca değidi hayallerimizde vardı orda kime söylerseniz söyleyin hoşuna gidecek sözler de) bende biraz sesimi yükselttim dalga geçtiği için çünkü o bana bir gül vermişti 4 aydır saklıyorum. Bana saygısızlık gibi geldi. Ben kızınca da napayım lan yazmasaydın ben mi sana yap dedim banane falan dedi kızdı bi ton, yapmasaydın ergen misin sen ergence şey yapmışsın gelmiş etkilenmemi bekliyorsun falan ve daha bir sürü şey söyledi. Yani gerçekten aptalca mıydı yaptığım ya ben sadece belki sevinir diye hoşuna gider diye yapmıştım. Böyle bir tepki beklemiyordum ki ne düşünüyorsunuz?