Aquafilling cıkarttrmak

Çok geçmiş olsun. Benim doktorum Allahın bir lütfu olarak karşıma çıktı. Bana yıllar önce Şaşkınbakkal bağdat caddesinde plastik cerrah C. E bu dolguyu yüzüme yapmıştı. Şiş bir suratla kocaman ördek gibi durakla onun yüzünden yıllarca gezdim. Çıkartmayı bilmiyorum dedi. Yıllar sonra yüzüm enfeksiyon kaptı. Dr.C.E enjektörle çekmeye kalktı. Yüzüm mahvoldu. Aylarca kortizon ve yanlış tedavi sonucu perişan oldum. Hiç bir cerrah yardımcı olamadı. Sonra bir tesadüf doktorumu buldum. Kimsenin çözemediği sorunu minicik bir operasyonla yarım saatte bitirdi. Hemde çok ucuza...Artık benim tek cerrahım o. Hayatımda ilk defa bir plastik cerrahi bu kadar sevdim ve saygı duydum. Şimdi botoks dolgu ve tüm estetik ameliyatlarım için ona gidiyorum. İyi ki var. İyi ki onu buldum. Çok iğrenç paragöz estetik cerrahlar tanıdım. Bunlar-dan biri de F.Ç nami diğer Türkan şoray doktoru. Hem her revizyondan fahiş fiyatlar alıp kendi hatalarını hastaya yüklüyor. Hemde operasyonları rezalet. Burada da her şikâyeti sildirmişti. O da aquafilling yapıyor. Çok hastasında memede popoda itihap çıkmış. 2019 kabusum oldu. Şimdi çok şükür iyiyim.
Doktorunuzu yazarmısınz özelden lütfen

Kimdi doktorunuz acaba
Zeniths Zeniths Çok yeni bacak dolgularımı çıkarttırdım. Burada dolgulardan benim gibi çok sayıda mağdur arkadaş var.Doktorumu tavsiye ederim Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Dr. Gündüz Bayram acısız ağrısız ameliyatsız temizliyor. Benden iltihaplı dolguları çıkardı çok kötü Umarım sizlerde kurtulursunuz tez vakitte.

Bende sadece yer değişikliği var ultrasondada çıktı ama enfeksiyon yok allahtan gittiğim meme cerrahı ne yapabiliriz en iyi şekilde diye araştırma yapıyor.kendisine bu yöntemide söylicem.iyi olmanıza çok sevindim:)

Bende sadece yer değişikliği var ultrasondada çıktı ama enfeksiyon yok allahtan gittiğim meme cerrahı ne yapabiliriz en iyi şekilde diye araştırma yapıyor.kendisine bu yöntemide söylicem.iyi olmanıza çok sevindim:)
Enfeksiyonun başlamamış olması sizin icin çok iyi bir haber ama maalesef bir süre sonra bunlar kas arasına geçiyor, damarlarda spazm oluşturuyor bu da kan dolaşımını bozuyor. İşte bu noktada enfeksiyon başlıyor.Henüz başlamamış olması büyük şans.Cerrahi bir işlem yapılırsa bu maddeler dokularla birlikte çıkarılıyor bu sayede doku kaybı oluşuyor.Yani size demem o ki, cerrah çıkarırım derse bence biraz düşünün. Çünkü hem doku kaybı oluyor ve dolguların tamamını çıkaramaz.Ben size bunu tavsiye etmem.

Back
X