Bunu ayrılmadan önce son sözler olarak diyecektin ne diye arayacaksın kafasını karıştırıp geri döndürmek için değil mi
Sevgilimle ayrildigimiz bir hafta oldu. Ben bitirdim. Ama tamamen bitirmek istemiyordum onun da payı var bitirmede, neyse işte bitti bi hafta önce. Şimdi ben onu arayıp onu çok sevdiğimi beni bişey için yanlış anladığını ama artık asla ve asla yüzümü goremeyecegini söylemek istiyorum. Fikirleriniz önemli?
Ben olsam böyle bir iş yapmazdım.Sevgilimle ayrildigimiz bir hafta oldu. Ben bitirdim. Ama tamamen bitirmek istemiyordum onun da payı var bitirmede, neyse işte bitti bi hafta önce. Şimdi ben onu arayıp onu çok sevdiğimi beni bişey için yanlış anladığını ama artık asla ve asla yüzümü goremeyecegini söylemek istiyorum. Fikirleriniz önemli?
Amaç ne bunu söylemekte? Ayrıldınız madem ya buluşmaya çağırın adamakıllı konuşun karşılıklı ya da kesin kafanızda bitirdiyseniz bir daha arayıp sormayın. Bu bir cümle söyle kapat o
Amaç ne bunu söylemekte? Ayrıldınız madem ya buluşmaya çağırın adamakıllı konuşun karşılıklı ya da kesin kafanızda bitirdiyseniz bir daha arayıp sormayın. Bu bir cümle söyle kapat olayı gereksiz hem de boşa polemik yaratır.
layı gereksiz hem de boşa polemik yaratır.
Amaç ne bunu söylemekte? Ayrıldınız madem ya buluşmaya çağırın adamakıllı konuşun karşılıklı ya da kesin kafanızda bitirdiyseniz bir daha arayıp sormayın. Bu bir cümle söyle kapat olayı gereksiz hem de boşa polemik yaratır.
İyi de dönmek isteyen atarlı cümleler beklemez ki.
arama.
Buluşmaya gelmezse got gibi kalirsam?
Cinsiyet derken?Cinsiyetiniz?
Pardon?Buluşmaya gelmezse got gibi kalirsam?
Cinsiyetiniz?
Cinsiyet derken?
Kadınlar Kulubünde olduğunuzun farkında değil misiniz?
Cinsiyetiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?