ama iki yıldır kullanıyorum çoktan alışmış olması gerekti ki daha ilk kez başıma geldi bu1hafta erken yavş yavş kanama olablr korkacak bişy yok cnm olur haplara alışıyor hormon koly değil kontrol hapı kullnmadım tavsiyede etmm pko için doktr vermişse bişy diyemem .korkma
hayır hapın bitmesine daha 1 hafta var adetim hafta sonra başlayacak ama şimdiden kanamam varHap bittikten sonra kanama olur zaten bende kullanıyorum korunmak için bittikten sonra da regl oluyo
arkadaşlar 2 seneden fazla oldu yazz kullanıyorum hem pko için doktorum önerdi hem de korunmak amaçlı.beyaz hapların bitip adetimin başlamasına 1 hafta var ,ama geçen hafta lekelenme şeklinde kanama oldu bugün de çok az oldu.böyle bir şey başına gelen var mı?gittiğim doktor çok ilgisizdi ve beni çok bilgilendirmedi pkoda böyle durumlar normal midir ?
evet yasminle aynı firma diye biliyorum,teşekkür ederim yorumunuz için[
yazz dediğiniz yasmin denilen doğum kontrol hapımı?eğer öyleyse ara kanama yapıyor.ben pko değilim ama bende de yaptı ,normal olduğunu söylüyorlar.içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora sorun yinede.
umarım öyle basit bir şeydir2senedeir kullanıyorsan yeni oluruyorsa doktora görün bi için taht etsn. .pko ile olabilir atıyorsa dışa kisti .
İnşallh .bekar değilsin sıkıntı olmaz .umarım öyle basit bir şeydir
sanırım genel bi durum ama yarın doktora gideceğim içim rahatlasınBnde yasmin kullanirkn olmustu
bekar olmayınca neden sıkıntı olmayacak anlamadımİn
İnşallh .bekar değilsin sıkıntı olmaz .
dogum kontrol haplari genelde lekelenme yapiyor diye biliyorum kardes.. korkulacak bsy degil sanirim..arkadaşlar 2 seneden fazla oldu yazz kullanıyorum hem pko için doktorum önerdi hem de korunmak amaçlı.beyaz hapların bitip adetimin başlamasına 1 hafta var ,ama geçen hafta lekelenme şeklinde kanama oldu bugün de çok az oldu.böyle bir şey başına gelen var mı?gittiğim doktor çok ilgisizdi ve beni çok bilgilendirmedi pkoda böyle durumlar normal midir ?
Bazen lekelenme gibi oluyor çok onemsemedim ama bir kez iliskiden hemen sonra oldu ama lekelenmeden çok daha fazlaydi o yüzden endişe ettimdogum kontrol haplari genelde lekelenme yapiyor diye biliyorum kardes.. korkulacak bsy degil sanirim..
adet kanamasi gibi gorulur bazenBazen lekelenme gibi oluyor çok onemsemedim ama bir kez iliskiden hemen sonra oldu ama lekelenmeden çok daha fazlaydi o yüzden endişe ettim
Ben 6 ay kullanmama ragmen oldu. Coook normal, telas yapma.arkadaşlar 2 seneden fazla oldu yazz kullanıyorum hem pko için doktorum önerdi hem de korunmak amaçlı.beyaz hapların bitip adetimin başlamasına 1 hafta var ,ama geçen hafta lekelenme şeklinde kanama oldu bugün de çok az oldu.böyle bir şey başına gelen var mı?gittiğim doktor çok ilgisizdi ve beni çok bilgilendirmedi pkoda böyle durumlar normal midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?