Saç Kesim Şekilleri Ara makas yaptırmalı mıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

merveler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
22
0
86
İstanbul
Ara makas yaptırmayı düşünüyorum çünkü saçım çok kabarıyor. Aşırı gür değil ama aşırı derecede kabarık olduğu için bana gür geliyor. Ayrıca ince telli. Saç çok gür olmadıkça ve ince telliyse ara makas yapılmaması gerektiğini okudum. Ayrıca kısa kısımlar uzayınca daha da kabarıyormuş o yüzden ara makası bir kere yaptım mı her zaman yapmak zorundayım, bu da biraz riskli. Ama başka çözüm bulamıyorum. Saçlarım o kadar kabarıyor ki anlatamam. Her türlü saç kremi, şampuan denedim ama olmuyor. Saçımı toplamaktan sıkıldım. Ara makasla saç telleri inceliyor mu? Sizce ara makas yaptırmalı mıyım?

valla benim saçlarım kıvırcık ve çok gür.uzun zamandır ara makas yaptırdım bu kez de kısa kısa aralar uzamaya başlayınca daha da kabarıyor yaptırmıyorum artık.o yüzden ara makası tavsiye etmem .ben defreze yaptırıyorum 1 yıla yakın gidiyor.yatışıyor .

O düzleştirmiyor mu, diplerden kıvırcık çıkınca kötü görünmez mi?

Ben sizin gibilerini anlamiyorum ya.
Benimde sacim cok kabarsa ne güzel olurdu.
Ama benimkisi de hic kabarmiyor
Kesinlikle ara makas yaptirma pisman olursun kabarik sac bence cok hos duruyor <3.

Çok sönük saç benim de hoşuma gitmiyor ama benimki kabarıklığı da geçti başka bir boyut. Emin ol saçının benimki gibi olmasını istemezdin Ara makas yaptırınca saçımın kabarıklığı giderse kesinlikle pişman olmam zaten amacım bu, ama dediğim gibi başka sorunlar çıkabilir, bir kere yaptırınca sürekli yaptırmam gerektiği için pek tercih etmiyorum

ara makası kesinlikle tavsiye etmiyorm uzarken sorun dik dik çıkıyor onlara çözümde yok

Sonunda saçıma ara makas attırdım ama işe yaramadı. Hala kabarıyor Artık bu saçla ne yapacağımı bilemiyorum önerisi olan?

merhaba... iki gün önce kuaför saçlarıma ara makas kullandı. saçlarım zaten ince telli ve şu an çok seyrek ve az gözüküyor. çok da döküldü. dalgalı kullanıyorum, şu an omuzlarım hizasında. bu saç kendini ne zaman toparlar? çünkü uzatmak, katsız ve düz kullanmak istiyorum artık. deneyimi olanlar yazsın lütfen
(ayrıca ben aynı kuaföre geçen yaz da saçlarımı kestirmiştim. o zaman ara makas kullanmış mıydı bilmiyorum ama yine azalmıştı saçlarım. ve hangi kuaföre gitsem saçlarınız çok incelmiş... diyordu.)

kabarıklığa çözüm değil kesinlikle bi kez attırdınmı hep attırmak zorunda kalırsın her ara makas için gittiğinde saçın dahada incelir bi bakmışsın kuş gibi kalmış saçların ıslakken topuz yap ör açtığında kabarıklığından eser kalmaz

bir rüzgar vurmasına bakar eski haline dönmesi valla kendimden biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…