Kizlaar keske konu sahibinin yazdiklarini biraz okusaniz. Isten ayrilma sebebini aciklamaktan bikmadi ben okumaktan biktim
Canim bu ara verme olayi bana da pek normal gelmedi. Orucluyum diye bahane etmis ama tek oruclu o mu? 5 yil boyunca her ramazanda boyle mi yapti ya da? Yani bu bir bahane olamaz baska bir sey var belki ama sana aciklayamadi. Tabi ki bu surede onla iletisime gecme. Bakalim sana nasil donecek..
Işten ayrılma sebebinizi ilk mesajınıza ekleyin isterseniz, herkes tüm sayfaları okumaz kaç sayfalık konu.
Sürekli aynı soru gelecek size.
Böyle bir karar vermek için önemli bir sebep olmalı. Oruç bunun bahanesi olamaz.. Evet oruçluyken genelde insanlar çabuk sinirlenirler ama iftar vaktinden sonra geçer bu durum.. Sebebini sordun mu? Sorduysan verdiği cevabı ara vermek denilen şeyi yapmaya değer gördün mü? Bunlar önemli.
Misal, yakın bi akrabası, çok önem verdiği bir arkadaşı vefat eder. Bu onun kendi kabuğuna çekilmesini gerektirebilir. Ve bana göre anca böyle bir sebeple ara verilebilir.
Gençler çok ilginç davranıyorlar, anlayamıyorsun.. :/
ilk sayfadan sonrasını okumaya üşendim kusura bakma..işte rahatsız edildiğin için ayrıldıysan teklif dahi etme derim..nişanlın sonuna kadar haklı bu konuda.yoo kabul etme demedim tamam demekle iyi yapmışsın hatta senin dayanabileceğini görsün..demek istediim seven insan için 10 günün çok uzun bi süre olduğu..Allah yardımcın olsun..ailemin haberi yok işten ayrılma sebebi mi aslında açıklamıştım . çalıştığım yerden rahatsız ediliodum ondan yani . ama napim teklifini kabul ettim çünkü bkafa dinlemesi iyi olur diye düşündüm .
ilk sayfadan sonrasını okumaya üşendim kusura bakma..işte rahatsız edildiğin için ayrıldıysan teklif dahi etme derim..nişanlın sonuna kadar haklı bu konuda.yoo kabul etme demedim tamam demekle iyi yapmışsın hatta senin dayanabileceğini görsün..demek istediim seven insan için 10 günün çok uzun bi süre olduğu..Allah yardımcın olsun..
bu ilişkide kimin daha çok sevdiği açık, daha çok seven taraf hep acı çeker, makbul olan iki tarafında sevmesi ya da erkeğin kadını daha çok sevmesidir
nişanlın istemiyo çalışmıyosun bu yüzden bi kere sana kocaman afferim diyorum
nişanlının olumsuz davranışlarına oruç yaramadı şeklinde kılıf da buluyosun o da çok yerinde bi davranış
son olarak ara vererek ne hallediliyo anlamadım, ortada sorunlar var ara veriyosun sorunlar uçuyo mu, sorunlar gene yerinde, en fazla ne olur araya özlem girer ara bittikten sonra bi süre sevgi kelebeği olunur sonra sorunlar gene hortlar, neden sorunlarınızın üstüne gidip çözmüyosunuz, evlenince nasıl ara vericeksiniz sorun olduğunda, evleri mi ayıracaksınız
keşke bu kadar sert konuşmasaymışınızben çalışmama sebebi mi açıklamıştım aslında demek ki okumdanız ztn evlendikten sonra işe başlicam .
ipleri onun eline verdiğim falan da yok nasıl desem belki gerçekten kafa dinlemeye ihtiyacı vardı ama ara verelim dememeliydi burada çok kızıorum ona .
senden ayrılarak kafa dinlemek istediğine göre problemi seninle bence, konuşmazsan halledemezsin. ve şimdi halledemediğin tüm sorunlar koca koca olmuş haliyle evliliğinde karşına çıkar. naçizane tavsiyem ara vermeye karşı çıkman.
karşı çıkmak istedim aslında ama neden se içimden bir ses ara ver dedi . keşke ona uymasaymışım
karşı çıkmak istedim aslında ama neden se içimden bir ses ara ver dedi . keşke ona uymasaymışım
Karşındaki o fikirde olduktan sonra uysanda uymasanda birşey değişmez. Bu aynı ayrılalım diyen birine yok devam edelim demek gibi birşey olur.
Senin burada yapacağın, onun neden bu teklifi yaptığını öğrenmek. Neden sıkıldı , onu ne buna itti.
işten ayrılma sebebine gelince, ben olsam işten çıkmazdım kanun var nizam var gidersin yöneticiye rahatsız edildiğin kişiyi atarlar işten, olmadı polise gidersin şikayet edersin nişanlın yok ben kendim halledicem derse o halleder rahatsız edilen sen işten çıkan niye sen ? çok rahatsız oluyorduysa halletseydi işyerindeki mevzuyu işinden oldun. kimseye güvenip bi iş yapmamak gerekiyo şu hayatta acı olaylarla tecrübe ettim sonra üzülüyosun beklediğini karşındaki yapmıyo ailen bile zaman zaman senin beklemediğin şeyler yaparken bana çok mantıklı gelmiyo başkasının sözüyle hayati kararlar vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?