Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygu ya vardır ya yoktur ara vermeyle mi emin olunuyormuş. Bunu diyene ben olsam yolun açık olsun der önüme bakardımAra verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
HaklısınızDuygu ya vardır ya yoktur ara vermeyle mi emin olunuyormuş. Bunu diyene ben olsam yolun açık olsun der önüme bakardım
Valla baktımGoogle da "bak şurdan" yaz. Arama tuşuna bas. Bir karikatür göreceksin. Onu yolla kendisine...
Aranızdaki ilişki kalitesine bağlı. Aranızda aşırı kıskançlık, ilgisizlik, kafa karışıkligi, aşırı yorgunluk gibi olaylar varsa ara vermek iyidir. Ama başkası varsa yada ayrilmaya cesaret edemeyip boyle soğutmak istiyorsa da yakında çıkar kokusu. Ada vermekten korkmayın. Tamam diyin ve asla siz arayıp sormayın. O adım atarsa da hep gecikmeli, umursamaz olun biraz bakalımAra verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
Bende baktım alemsiniz yaaValla baktım![]()
Canım sevgiliyken ara vermek kadar saçma salak bişey yoktur. Bu tip insanlarla hayatınızı birleştirip hem gençliğinizi hem güzelliğinizi araya vermeyin. Bu insanla evlendiğinde iki gün sonra bİraz ara verelim sen annene git yahut ben anneme gideyim diyeceğini düşün ve yol yakınken ayrıl. Onun ayrılalım diyerek gösteremediği cesareti sen göster bari.Bende baktım alemsiniz yaa![]()
Boşver deme. Ne açık olacak. O zaman bitti desadece “yolun açık olsun” demek istiyorum.
Çok zoruma gidiyo arkadaşım sevgimizden emin olalım ne demek ya demkki dediği herşey yalanmış sonrasında da ara verelim diyo şaka gibi öyle doluyum yazdığına bakakaldım ama bi daha yazamasın bende bittiğini görsün istiyorumBoşver deme. Ne açık olacak. O zaman bitti de
Kafam öyle ağırlaştı ki ne yazıcam bilemiyorumBoşver deme. Ne açık olacak. O zaman bitti de