- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Annesi babasına da ayrı üzüldüm. Kızlarının arkasinda duruyorlar buna ragmen kadin kendini ateşe tekrar atma derdinde. Surada bilmem kac kisi bir isi , ailesi arkasinda olmadigi icin o eziyetlere mecbur katlanirken bu kadın gönüllü durumda. İnsan gerçekten hayret ediyorGercekten bazi uyeler icin uzuldugume uzuluyorum.
Birkaç ay sonra yine başka dayak konusu açacak.Annesi babasına da ayrı üzüldüm. Kızlarının arkasinda duruyorlar buna ragmen kadin kendini ateşe tekrar atma derdinde. Surada bilmem kac kisi bir isi , ailesi arkasinda olmadigi icin o eziyetlere mecbur katlanirken bu kadın gönüllü durumda. İnsan gerçekten hayret ediyor
Bence yoklugunuza alisir daha beter olurKizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar
Öyle şey mi olur??Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?