- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Senin evliliginse konu bitsin zaten. Kafana tekme atan ailesine küfürler savuran seni çocuğunu onemsemeyen bir kocan var sonuçta
Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar
Senin evliliginse konu bitsin zaten. Kafana tekme atan ailesine küfürler savuran seni çocuğunu onemsemeyen bir kocan var sonuçta
Gercekten bazi uyeler icin uzuldugume uzuluyorum.Senin evliliginse konu bitsin zaten. Kafana tekme atan ailesine küfürler savuran seni çocuğunu onemsemeyen bir kocan var sonuçta
Benim esim de siddete meyilli en ufak birseyde vuruyor bana benim en son para yuzunden kvga ettik 3 bin lira kayip nereye harcadgni soylemiyor soylemeyince bnde bagirdim sonra bna vurdu cekti gitti dusunmesi lazimmis beyefendinin annmle knustu anneme oyle demis iste tam 1 hafta olacak yarin ayri kalali hala dusunuyor kimin umurundaysa benim bir tane kizim var o esim olacak adam cocuk olmasaydi bosanirdim demis evi bosaltacktik kv aradi sucmus evi bosaltmk esimn haberi olmadan oyle iste buyuk ihtimal bosanacgz