ara vermek evliligi bitirir mi

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar

Evlilik oyuncak Degil.. tabikide ara vermek o evliligin temelinden sarsilmis olmasinin isaretidir..

Her evlilikte ayni sonucu vermez.
Kimisi firsat bilir macera arar, kimisi de ayni sadakatle esine bagliligina devam eder.
Bu ayrilik zaruri mi yoksa hadi biraz nefes alalim ara verelim anlaminda mi?

Gerçekten oturup konuşup ara vermek kötüye çevirebilir. Ama bir yerlere tatile çıkmak, en olmadı bi haftalığına aile ziyaretine gitmek iyi gelir diye düşünüyorum. Böyle sözel değil de davranışsal mesafe koymak daha etkili gibi

Evlilikte ara verme,kafa dinleme,uzak kalma diye birşey zinhar olamaz.oluyorsa zaten ona evlilik denmez!! Daha kötü olur benden soylemesi

Evcilik mi oynuyorsunuz yada sevgili misiniz canım benim evlilikte yatak ayırmak ve arama vermek en büyük hata olur benim de çok büyük sorunlarım vardı ama hallettik sorunlarımızı geç de olsa ama kanlı bıçaklı da olsan yatağını ayırma bence sen daha iyi bilirsin ama büyük hata edersin.

Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar

Sevgili olayında 'ara vermek' duydum da evlilikte ilk kez duyuyorum..
Ki, her ikiside saçmalık ötesi. Bencil ve sorumluluk sahibi olamayan insanların buluşu.

Ara vermek tatile gitmek kafa dinlemek değil ki.
Adam sizi aldatsa ee ara vermiştik karışamazsın der işler iyice b.ka sarar.
Ayrıca şiddet de varmış.
Ara verin ama ömür boyu.

Benim esim de siddete meyilli en ufak birseyde vuruyor bana benim en son para yuzunden kvga ettik 3 bin lira kayip nereye harcadgni soylemiyor soylemeyince bnde bagirdim sonra bna vurdu cekti gitti dusunmesi lazimmis beyefendinin annmle knustu anneme oyle demis iste tam 1 hafta olacak yarin ayri kalali hala dusunuyor kimin umurundaysa benim bir tane kizim var o esim olacak adam cocuk olmasaydi bosanirdim demis evi bosaltacktik kv aradi sucmus evi bosaltmk esimn haberi olmadan oyle iste buyuk ihtimal bosanacgz

Dün boşanmanız ihtimalmiş, bugün ara vermeye dönmüş. Yarın ne olur sence?

sizin konunuz ara vermek ile alakali bir sey degil.
esinizden siddet gorup de aile evine donmussunuz. neyin arasi?
bundan sonra vereceginiz sey ya bosanma karari yahut da kabullenmenin ilanidir.

Kafanıza aldığınız darbe sağlıklı düşünmenizi engelliyor galiba.Sizin evliliğiniz zaten bitmiş olması gereken bi evlilik.Şiddetten, çıkan rezillikten, kocan olacak adamın arsız gibi seni istemiyorum demesinden dolayı baba evine döndün sen unuttun mu?Ara falan vermedin yani.Hayır ben okuyunca üzülmüştüm senin yerine sen nasıl unutmuş gibi bunu ara vermekten sayıyosun, çocuğunu falan hic mi düşünmüyosun.
Valla çıldırtıyosunuz insanı ya allah akıl fikir versin

Back
X