Araba alan erkek değişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melodi1daisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
10
13
3
Merhaba arkadaşlar, güzel günler diliyorum hepinize 🌼🌼
Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak😂)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum🤗

erkekler önce arabalarını değiştirir sonra eşlerini derler 😂 tabi ki bu toplumda pisliğine söyleniyor karakter oturduktan sonra araba ev yazlık ne biliyim başka alınacak mal alıp değişmeyen insan var

Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak😂)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum🤗
ay ne alaka ... mal sahibi olunca değişenler var ama herkes değil
değişen kişiler çiğ kişilerdir, karaktersizlik yani...

bu konunun aynısı başka sitede açıldı bu arada aynı kişimisiniz ?

Görmemişin arabası olacaksa değişme ihtimali var çiğ adamların. Ayrıca araba eşinize mi alınıyor sadece?
Yok ben de kullanacağım ikimizin de ilk arabası. Eşim de cok mutevazı bir insandır beklemem zaten böyle bir şey ama forumda birkaç konuda bunu gördüm, araba aldı değişti gibi çok merak ettim nedenini

Yok ben de kullanacağım ikimizin de ilk arabası. Eşim de cok mutevazı bir insandır beklemem zaten böyle bir şey ama forumda birkaç konuda bunu gördüm, araba aldı değişti gibi çok merak ettim nedenini
Başkalarının derdiyle dertlendiniz yani, kıyamam...

ay ne alaka ... mal sahibi olunca değişenler var ama herkes değil
değişen kişiler çiğ kişilerdir, karaktersizlik yani...

bu konunun aynısı başka sitede açıldı bu arada aynı kişimisiniz ?
Aynen katılıyorum size. Yok başka sitede filan açmadım burada gördüğüm için sordum

Basit bir araba ile nasıl değişebilir ki ?
Deseniz ki : Sabah kalktigimizda milyarder dik,kocam parayı buldu..
O zaman endişe edebilirdin belki.
Sonradan parayı bulup,yaşını basini almış adamlar kendilerini playboy sanıyorlar çok seri bir biçimde.Butun bastirimisliklarini ve sapkınlıklarini uygulamaya başlıyorlar anında..
Dur durak tanımıyorlar.
Ama sizin durumunuzda yok yani.

Artan benzin ücretleri ile benim eşimde bir değişim olmadı değil. Her benzin aldığında biraz daha üzgün geliyor 😂

Görgüsüz ise değişir. Kocanın görgü seviyesine bağlı. Bilemeyeceğim 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X