Araba alan erkek değişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz daha iyi tanırsınız böyle bir şey de değişir mi değişmez mi kaç sene olmuş sonuçta. Ama bence kafanıza takıcak bir şey yok benzin fiyatıydı araba masrafıydı muayenesiydi derken zaten hava atıcak durumu kalmaz 😂

Ya aslında konu sahibi tam olarak marka model verse daha sağlıklı yorum yapacaz. Bentley de araba Opel de araba sonuçta ama arada ülkenin gayrisafi milli hasılatı kadar prestij farkı var...nerden bilelim?
TofAşk olabilir. Tofaş cetesi diye yeni bir arkadaş ortamı olur hem.Değişme ihtimali yüksek ndjdnfjf

Merhaba arkadaşlar, güzel günler diliyorum hepinize 🌼🌼
Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak😂)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum🤗
Ohooo benim kaynim boyle bosadi eltimi, her sey araba almalariyla baslamisti. En son eltim arabayi sattiramayinca yakicam ben bunu ugursuz bu diyordu, bosandilar

Karakteri sağlam olmayan kişiler değil araba çay kaşığı bile alsalar değişirler.

Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak😂)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum🤗
Sizin burda kastettiğiniz maddi olarak bir araç elde edip bunun havasına kapılması mı? Yoksa arabaya ilgisi ve ayrı bir düşkünlüğümü var? Eğer 2. Dediğim gibiyse gözünüzü korkutmak istemem ama illaki bir değişim oluyor. Arabaya dekor yapmak arabacı çevre ile buluşmalar arabaya olan hassasiyetinden sürekli bahsedecek olması, eğer modifiye seviyor ise zaten şimdiden geçmiş olsun. Polislere görünmesin araba men yemesin diye doya doya gezemez hale gelirsiniz. Balayımdan 1 hafta önce eşim arkadaşlarıyla Beşiktaşa giderken sivil polis tarafından durdulup arabayı bağlatacaktı, adama rica minnet konusarak para cezasıyla yırttı.. misall

Hadsiz olan arabası yokken de hadsiz. Şükür ben hadlisini aldım sonradan haddini bildirmekle uğraşmıyorum 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X