Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 2 araç var ama benim evlenmeden önce de vardı arabam. Benim için vazgeçilmez birşey. Arabasız ne yaparım bilmiyorum. İşyerime 2 vasıta gitmek çok sıkıntı. Bir de alışmışım, alışverişe annemlere arkadaşlarla buluşmaya özgürce gidip geliyorum istediğim saat. Bunlar için başkasına muhtaç olmak zoruma gider. Hele de çocukla daha büyük ihtiyaç. Fakat ekonomik yönü konusunda %100 haklısınız. Çok masraflı. Benzini şehirici kullandığım için kendim karsilayabiliyorum ama sigorta kasko vergi bakim derken inanılmaz bir masraf. Eşim destek çıkıyor yoksa kendi maaşımla imkansız. Tabi iki araba masrafı da aile bütçemizi etkiliyor. Ama yine de vazgeçemem sanirim. inanin binamızın otoparkı bile yok, caddeye sokağa oraya buraya bırakıyoruz, yine de toplu tasimayi tercih etmem. Eşinizin mantığı saçma, toplu taşımanın neresi güvenli? Ben trafikte okul servislerinden bile nefret ediyorum, aman arkadaşlar çocuğunuzu emanet ederken bin kez düşünün kasap gibi o servis şoförleri. Korkunç. Nerde tinerci balici eski hükümlü hepsini şoför yapmışlar. Nasıl sıkıştırıyolar ustune sürüyorlar insanın. Daha dün bi tanesi ağır vasıtayla çarpışmisti polis bekliyorlardı. Otobüs dolmuşlar keza öyle. Metrodan oldum olası hoşlanmıyorum. Trafikte her türlü tehlikedeyiz zaten. Kendi aracın niye daha güvenli olmasın kiKızlar konuyu uzatmayayım. 15 yıllık evliyiz. Ehliyetim var ama pratik yapamadım hiç. Ha bugün ha yarın derken 15 yıl geçmiş. Eşimin arabası var. Onun işi satış. Her zaman yanımda olamıyor. Ben şu anda çalışmıyorum ama daima gitmem gereken yerler oluyor malum. Cocuk da var. Artık dedim bende araba istiyorum. Yıllarca erteledim bir aileye 2 araba çok dedim. Ama geldim 40 yaşına . Arkadaşlarım arasında bir tek benim yok baktım. Hangisi doğru şaşırdım vallahi. Ben heryere otobüsle giymekten sıkıldım. Bazen çok lüks geliyor bazende ihtiyacım var artık diyorum. Eşim istemiyor. Vergileri vs var ve trafik güvenli değil diyor. Sizce?
Canım doğru diyorsun. Durumumuz çok parlak değil. Kiracıyız. Bir çocuğum var servisle gidip geliyor okula. Tabi o masrafları da düşünmek lâzım . Valla git gel yaşıyorum sürekli. Alırsam zor şartlara razı olmam lazım. Tek maaşla geciniyoruz sonuçta. Bilemiyorum ama ben de ömür boyunca arabasız mu olacağım
Kızlar konuyu uzatmayayım. 15 yıllık evliyiz. Ehliyetim var ama pratik yapamadım hiç. Ha bugün ha yarın derken 15 yıl geçmiş. Eşimin arabası var. Onun işi satış. Her zaman yanımda olamıyor. Ben şu anda çalışmıyorum ama daima gitmem gereken yerler oluyor malum. Cocuk da var. Artık dedim bende araba istiyorum. Yıllarca erteledim bir aileye 2 araba çok dedim. Ama geldim 40 yaşına . Arkadaşlarım arasında bir tek benim yok baktım. Hangisi doğru şaşırdım vallahi. Ben heryere otobüsle giymekten sıkıldım. Bazen çok lüks geliyor bazende ihtiyacım var artık diyorum. Eşim istemiyor. Vergileri vs var ve trafik güvenli değil diyor. Sizce?
kaskosu trafik sigortası birde kaza yapınca düşen değeri. bunların yanında park yeri bulma etraftaki magandalarla uğraşma sinir stres. bir daha düşünün derim.Kızlar konuyu uzatmayayım. 15 yıllık evliyiz. Ehliyetim var ama pratik yapamadım hiç. Ha bugün ha yarın derken 15 yıl geçmiş. Eşimin arabası var. Onun işi satış. Her zaman yanımda olamıyor. Ben şu anda çalışmıyorum ama daima gitmem gereken yerler oluyor malum. Cocuk da var. Artık dedim bende araba istiyorum. Yıllarca erteledim bir aileye 2 araba çok dedim. Ama geldim 40 yaşına . Arkadaşlarım arasında bir tek benim yok baktım. Hangisi doğru şaşırdım vallahi. Ben heryere otobüsle giymekten sıkıldım. Bazen çok lüks geliyor bazende ihtiyacım var artık diyorum. Eşim istemiyor. Vergileri vs var ve trafik güvenli değil diyor. Sizce?
çocuğu siz bıraksanız, servis masrafı olmaz. onu benzin parası olarak düşünün. o arada ben de işlerimi hallederim dersiniz. öyle bir ikna yöntemi olabilir belki. servisler de az buz fiyat almıyorlar çünküCanım doğru diyorsun. Durumumuz çok parlak değil. Kiracıyız. Bir çocuğum var servisle gidip geliyor okula. Tabi o masrafları da düşünmek lâzım . Valla git gel yaşıyorum sürekli. Alırsam zor şartlara razı olmam lazım. Tek maaşla geciniyoruz sonuçta. Bilemiyorum ama ben de ömür boyunca arabasız mu olacağım