Slm Kızlar,10 yıllık memurum…memuriyetimin 4 yılı aileme destek oluyordum sonrasında da evlendim,evlendikten sonra da desteğim devam etti ilk sene şu anda da 6 yıllık evliyim ev kredisi ödüyoruz eşim asgari ücretli çalışıyor,ev almak İçin arabamızı satmıştık 3 yıl önce malum şu an araba fiyatlarından dolayı alınmıyor ayrıca ev kredimiz var 2 çocuğumuz var bi araba kredisi ve ekstra benzin parasının altından kalkamayız..yani alamıyoruz kısaca bugün çocukları parka çıkardım sohbet ederken Kadın hatta ona 7 yıllık memur olduğumu söyledim gelecek tepkiyi bildiğim için ve de geldi onca yıldır memursun niye bi araba alamadın mı bilmem ne bayağı modumu düşürdü yani..dediğim gibi evliliğimizin 2.yılında almıştık ama 3 yıl önce ev için sattık artık almamız mümkün değil ikimizin aileleri de maddi durumları kötü insanlar her şeyi kendimiz yapmıştık yani bi doğru düzgün altın takan bile yoktu öyle söyleyeyim annemler bi şey takmadı mesela eşiminki de aynı sayılır yani kendi başımızın çaresine baktık ama Kadın öyle diyince modum düştü 10 yıldır hiç yol alamamış mıyım diye