Araba almak ya da alamamak

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.286
7.178
108
Slm Kızlar,10 yıllık memurum…memuriyetimin 4 yılı aileme destek oluyordum sonrasında da evlendim,evlendikten sonra da desteğim devam etti ilk sene şu anda da 6 yıllık evliyim ev kredisi ödüyoruz eşim asgari ücretli çalışıyor,ev almak İçin arabamızı satmıştık 3 yıl önce malum şu an araba fiyatlarından dolayı alınmıyor ayrıca ev kredimiz var 2 çocuğumuz var bi araba kredisi ve ekstra benzin parasının altından kalkamayız..yani alamıyoruz kısaca bugün çocukları parka çıkardım sohbet ederken Kadın hatta ona 7 yıllık memur olduğumu söyledim gelecek tepkiyi bildiğim için ve de geldi onca yıldır memursun niye bi araba alamadın mı bilmem ne bayağı modumu düşürdü yani..dediğim gibi evliliğimizin 2.yılında almıştık ama 3 yıl önce ev için sattık artık almamız mümkün değil ikimizin aileleri de maddi durumları kötü insanlar her şeyi kendimiz yapmıştık yani bi doğru düzgün altın takan bile yoktu öyle söyleyeyim annemler bi şey takmadı mesela eşiminki de aynı sayılır yani kendi başımızın çaresine baktık ama Kadın öyle diyince modum düştü 10 yıldır hiç yol alamamış mıyım diye

Slm Kızlar,10 yıllık memurum…memuriyetimin 4 yılı aileme destek oluyordum sonrasında da evlendim,evlendikten sonra da desteğim devam etti ilk sene şu anda da 6 yıllık evliyim ev kredisi ödüyoruz eşim asgari ücretli çalışıyor,ev almak İçin arabamızı satmıştık 3 yıl önce malum şu an araba fiyatlarından dolayı alınmıyor ayrıca ev kredimiz var 2 çocuğumuz var bi araba kredisi ve ekstra benzin parasının altından kalkamayız..yani alamıyoruz kısaca bugün çocukları parka çıkardım sohbet ederken Kadın hatta ona 7 yıllık memur olduğumu söyledim gelecek tepkiyi bildiğim için ve de geldi onca yıldır memursun niye bi araba alamadın mı bilmem ne bayağı modumu düşürdü yani..dediğim gibi evliliğimizin 2.yılında almıştık ama 3 yıl önce ev için sattık artık almamız mümkün değil ikimizin aileleri de maddi durumları kötü insanlar her şeyi kendimiz yapmıştık yani bi doğru düzgün altın takan bile yoktu öyle söyleyeyim annemler bi şey takmadı mesela eşiminki de aynı sayılır yani kendi başımızın çaresine baktık ama Kadın öyle diyince modum düştü 10 yıldır hiç yol alamamış mıyım diye
Ev almışsınız sizde. 2 çocukla ev alabilmeniz bile büyük başarı bence bu dönemde. Densizlik etmiş kadın.

Maddi imkanlarınız ya da tercihleriniz hakkında “parktaki kadının” bile yorum yapmasına nasıl izin veriyorsunuz ben asıl bunu anlamakta zorlanıyorum.

İnsanların sizin aldıklarınız ya da almadıklarınız hakkında ne düşündüğünün ya da ne söylediğinin ne önemi var ki?

Ben de memurum eşim de kamuda mühendis. Bizim de arabamız yok. Ev aldık 2 çocuk yaptık 11 yıllık memurluğumda bence bunlar da az maddiyat gerektiren şeyler değil. İstesem araba da alırım ama bu pahalılıkta gerek yok. Araba alsam kontağı çevirmek için 40 kez düşünürüm 🤭🤪

Maddi imkanlarınız ya da tercihleriniz hakkında “parktaki kadının” bile yorum yapmasına nasıl izin veriyorsunuz ben asıl bunu anlamakta zorlanıyorum.

İnsanların sizin aldıklarınız ya da almadıklarınız hakkında ne düşündüğünün ya da ne söylediğinin ne önemi var ki?
Direk söylüyorlar insanlar çok patavatsız emin olun bunun benle alakası yok çünkü kadın beni tanımıyor bile

Elalem sizin dört yıl ailenize yardım ettiğinizi falan nerden bilsin ki ya da düğünde altın sahibi olamadığınızı… genele bakarak yorum yapıyorlar

Elalem sizin dört yıl ailenize yardım ettiğinizi falan nerden bilsin ki ya da düğünde altın sahibi olamadığınızı… genele bakarak yorum yapıyorlar
Öyle yaptı muhtemelen,genele uyamamak da ayrı konu zaten 😁

Öyle yaptı muhtemelen,genele uyamamak da ayrı konu zaten 😁
Üniden mezun olduğum yaz kuaföre gittim. Kadın bana nişan düğün ne zaman diye sordu. Yok dedim. Çok şaşırdı. Çünkü genele yayarsak üniversitede hayatımın aşkını bulmam ve evliliğe gitmen lazımdı. Genele uymak öyle her zaman olmayabilir

Parkta tanışılan kadınla mal mülk muhabbetimi yapılır, hırlımı hırsızmı niyeti ne nerden biliyorsunuz?Bana ailem sormaz neden şunun yok bunun yok diye.Insanlar hadsiz hadi sordular lafınıda ettiler de siz nasıl böyle ciddiye alıyorsunuz?Yapmayın Allah aşkına her gördüğünüz insana herşeyinizi anlatmayın.Bu arada 10 yıllık mı memursunuz 7 yıllıkmı 😂 memur maaşı neki zaten 20 yıl olsa nolur

Parkta ilk defa görüp sohbet ettiğiniz kadına arabanız olmadığını vs falan niye anlatma gereği duydunuz ki bir de kadından tepki görürsünüz diye 7 yıllık memurum demişsiniz tepki göstermeye hatta bir araba alamadın mı deme hakkına 2 dk konuştuğum insan nasıl sahip oluyor? Elalemden size ne bu zamanda ev kredisi 2 çocuk bakma ve ev geçindirme büyük başarı zaten..arabası olanda pişman bu zamanda kimse arabasıyla çıkamıyor ki

Parktaki teyze sizin arabanız olup olmadığı nasıl biliyor?

Memur maaşı artı asgari ücretle ev, alıp iki çocuklu bir ailenin geçimini sağlamak gayet yeterli, içiniz rahat edecekse.

Alakasız insanların laflarindan bile bu kadar etkiliyorsanız, işiniz zor.

Üniden mezun olduğum yaz kuaföre gittim. Kadın bana nişan düğün ne zaman diye sordu. Yok dedim. Çok şaşırdı. Çünkü genele yayarsak üniversitede hayatımın aşkını bulmam ve evliliğe gitmen lazımdı. Genele uymak öyle her zaman olmayabilir
çok ilginç yaa
tamam akrabalar filan densizdir, e seçemiyorsun da mecbur katlanıyorsun....öyle apır sapır konuşuyorlar

ama mesela ben annemlere gidince altında kuför var oraya da uğrarım -çünkü çok pratik oluyor.
karı-koca için ben tapılacak kadın filanım. biliyorlar bekarım, biliyorlar (o mahalleye göre) fazlasıyla yiyip içip geziyorum ama it gibi de çalışıyoum. çünkü çocuğum/kocam yok tüm zamanım bana ait. biiliyorlar evlenmem.

benim etrafımda, benim tercihimle görüştüğüm genel olarak "hayat sana güzel" şeklinde herkes. mecburi muhatap olunanlar saçmalıyor. öyle 1 kere gördüklerimle de ben özel hayatım hakkında konuşmamaya çalışırım zaten.

Biz de iki maaşla bir araba alabildik. O da yaşlandı iyice değiştiremiyoruz herkes bize de iki memursunuz nasıl buna biniyorsunuz diyor. Derler uani densiz çok

Parkta ilk defa görüp sohbet ettiğiniz kadına arabanız olmadığını vs falan niye anlatma gereği duydunuz ki bir de kadından tepki görürsünüz diye 7 yıllık memurum demişsiniz tepki göstermeye hatta bir araba alamadın mı deme hakkına 2 dk konuştuğum insan nasıl sahip oluyor? Elalemden size ne bu zamanda ev kredisi 2 çocuk bakma ve ev geçindirme büyük başarı zaten..arabası olanda pişman bu zamanda kimse arabasıyla çıkamıyor ki
Ya çocuğuna kim bakıyor annem dedim nasıl götürüyorsun araban var mı yok diyince nasıl yok dedi işte oradan açıldı konu

%100000
Parktaki kadına arabamı niye söyleyeyim🙄

Back
X