- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Bunlar evlenmeden önce tanışiyolarmiş evlenmisler gorusmeye devam etmislerDerken ?
Arabanin arkasi kapaliAy bu devirde tenha mi kaldi? Arabanin gidebildigi her yerde insan var zaten. Yeter ki yol olsun. Birileri gorur illaki.
Ay bu devirde tenha mi kaldi? Arabanin gidebildigi her yerde insan var zaten. Yeter ki yol olsun. Birileri gorur illaki.
pinti herif araba arkasıda nedir. ev otel yokmu. biz onu sevgilimle ergenken yapıoduk[/QUOT
Yeminler ediyor bir duysaniz iftira atiyormusum gibi davraniyoValla orasını bilemiyorum, göze alarak ilişkiye giriyorlarsa korkutucu. Hem aldatılıyorsun hem de adam abazalıkta çığır açmış daha ne devam etsem mi diye düşüneceğim.
Oww bunu demeyeydin iyiydiAceleye gelmis demekki yoksa ev ayarlardi bana ayarladigi gibi
Yeminler ediyor bir duysaniz iftira atiyormusum gibi davraniyo
oha sana ev mi ayarladı ;Aceleye gelmis demekki yoksa ev ayarlardi bana ayarladigi gibi
Aceleye gelmiş durumu iyi bana ayarladigi gibi onada ayarlardi eminimevli kadınla görüşen adamın midesi ortada.
çulsuz da zaar. araba arkası ne yahu 40 yaşında otel falan ayarlar insan..
Aceleye gelmis demekki yoksa ev ayarlardi bana ayarladigi gibi
Arabanin arkasi kapali
Evet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum yaoha sana ev mi ayarladı ;
nasıl kapalı?bagajında yapmıyorlarsa,kamyonette mi yapmışlar? tövbe tövbe...
O kadarını anladım da anlamadığım bular hala evli mi ? Özellikle de adamı soruyorum.Bunlar evlenmeden önce tanışiyolarmiş evlenmisler gorusmeye devam etmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?