- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Fake fake fakeEvet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum ya
Doblo gibi filan isteArka camlar siyah herhalde sanırım onu kastetti.
Fake nedirFake fake fake
Doblo gibi filan iste
Kadin evli adam ayri yasiyorO kadarını anladım da anlamadığım bular hala evli mi ? Özellikle de adamı soruyorum.
Evet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum ya
Arka camlar siyah herhalde sanırım onu kastetti.
ama camları koyu renk dememiş.arabanın arkası kapalı demiş.
neyse ya,zaten benim bu topikte işim ne, gideyim torun nasıl büyütülür ,topiklerine gireyim.
Doblo gibi filan iste
Pozisyonu da açıklarsan daha iyi yorum yapabilirizDoblo gibi filan iste
Evet dinledim o adamla konustugunu sanarak yazdi da yazdi kadin beni yureginle sevmemisin iki kelime konusmadan arkaya gec dedin baslarda kolay gelmisti ama cok zor bir seymis ben senin dostun olamiycam araba arkalarinda cok zoruma gitti filan yazmisBir adam bir kadin hakkinda ruh hastasi diyorsa en cok o kadin onun nasil biri oldugunu bildigidendir. O adamin ne mal oldugunu bilmek istiyorsaniz asil o kadini dinlemek lazim
Hım adam da evli sonuçta boşanmamış... Kusura bakma ama bacım iki çocuk annesi bir kadının böyle bir adamla ne işi var cidden anlamadığım için soruyorum.Kadin evli adam ayri yasiyor
Yav banlanmiyim banlamiyim diyorum da.Evet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum ya
OhoooKadin evli adam ayri yasiyor
Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorumYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Yav banlanmiyim banlamiyim diyorum da.
Abla koca kadınsın. Napti gunluk ev mi tuttu 50 liralik ? Cok deger vermis sana. Yalniz araba da sevismek ayri bir fantezi o yuzden tercihimi arabadan yana kullaniyorum. Hic yoktan olay heycanlı gelismistir. Sizin ki mevzu belli uzatmiyalim modun da.
Yani kendini ev tutuldu diye degerli görmen vooouuvv.
Hic mi değer gormediniz siz ? Mevzu assagilamak degil ama kucücuk cocugunuz bile size nasıl deger verilir ogretmedi mi ?
Utanmazsiniz hepiniz.Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum
Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum
Astoriacim adam da evliymis konu yon değiştirdi :))Git sen de arabada biriyle seviş sonra "Senin saçının telini değişmem gençlik hatası" de bakalım sana aynı şekilde davranacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?