Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

Bir adam bir kadin hakkinda ruh hastasi diyorsa en cok o kadin onun nasil biri oldugunu bildigidendir. O adamin ne mal oldugunu bilmek istiyorsaniz asil o kadini dinlemek lazim
Evet dinledim o adamla konustugunu sanarak yazdi da yazdi kadin beni yureginle sevmemisin iki kelime konusmadan arkaya gec dedin baslarda kolay gelmisti ama cok zor bir seymis ben senin dostun olamiycam araba arkalarinda cok zoruma gitti filan yazmis

Evet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum ya
Yav banlanmiyim banlamiyim diyorum da.
Abla koca kadınsın. Napti gunluk ev mi tuttu 50 liralik ? Cok deger vermis sana. Yalniz araba da sevismek ayri bir fantezi o yuzden tercihimi arabadan yana kullaniyorum. Hic yoktan olay heycanlı gelismistir. Sizin ki mevzu belli uzatmiyalim modun da.

Yani kendini ev tutuldu diye degerli görmen vooouuvv.

Hic mi değer gormediniz siz ? Mevzu assagilamak degil ama kucücuk cocugunuz bile size nasıl deger verilir ogretmedi mi ?

Ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.
Derdiniz ne iki çocuğunuzla?
Ne olur biraz düşünün taşının, neden illa bir erkeğin ilgisine sevgisine ihtiyaç duyuyorsunuz?
Hayat bundan ibaret değil, önceliğiniz evlatlarınız olmalı.
Ve üstüne böylesine somut bir deliliniz varken siz arkanıza bakmadan kaçacağınıza, inanmayı istiyorsunuz.
Ayrıca sizi eve götürmesi size daha çok değer verdiğinden evet, yani ilk aşkından bir adım öndesiniz demektir. Hadi şimdi derin bir nefes alın, içiniz rahatladıysa, sizi tatmin etmeye yetiyorsa selametle..

Son düzenleme:

Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum

Git sen de arabada biriyle seviş sonra "Senin saçının telini değişmem gençlik hatası" de bakalım sana aynı şekilde davranacak mı?

Fordcular gibi hatta ergenler gibi araba arkalarında ilişkiye giren bir adami nasıl sevebiliyorsun ? Çok mide bulandırıcı bir durum. Hadi ilişkiye girmesine birşey diyemeyiz ama herşeyin usul ve yordamı var adamdaki fantazi ye bak arabada ilişkiye giriyor
KADINA VE KADIN RUHUNA ZERRE DEGER VERMEYEN BİR ADAMİ SEVME LUTFEN ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…