- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Ben de evliyim dersen düşüp bayılacağımValla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
Ya bu resmen erkek dili değil mi yaValla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
Astoriacim adam da evliymis konu yon değiştirdi :))
Bilmiyorum ki kandim iste haklisinizHım adam da evli sonuçta boşanmamış... Kusura bakma ama bacım iki çocuk annesi bir kadının böyle bir adamla ne işi var cidden anlamadığım için soruyorum.
Valla ferdane abla aklini basina al. Colugundan cocugundan utan. Sana kimse kadınligini yasama demiyor. Ama edeb ya edeb.Valla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
Çok ağır olmuş yorumun ama haksızlık ediyorsun koca ülkenin başkanı bile kanıyorken yazık kadın da kanmış bu kadar gömmeYazık lan.
Şeylerinin uğruna çocuklarını bile harcıyorlar.
Hakikaten adam combo yapmış.
Hem de evli haliyle.
Ahlaksızlar.
Kendi hali çok normalmis gibi oturmuş diğer kadına haklı gibi mesaj dosemis
A30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
bir insan bir kadin olarak sevmeyi sevilmeyi istemeniz cok normaldeValla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
Adamla tanıştığında evli olduğunu bilmiyordun yani doğru mu anladım. Öyle bile olsa öğrendiğin anda kıçına tekmeyi basman gerekirdi....Bilmiyorum ki kandim iste haklisiniz
Edebsiz ne yaptim acaba ben ayriyim o ayri 30 lu 40 li yaslardayiz ben sevdim seviliyorum sandim cocuklarimla ne alakasi varValla ferdane abla aklini basina al. Colugundan cocugundan utan. Sana kimse kadınligini yasama demiyor. Ama edeb ya edeb.
ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadimAdamla tanıştığında evli olduğunu bilmiyordun yani doğru mu anladım. Öyle bile olsa öğrendiğin anda kıçına tekmeyi basman gerekirdi....
ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
adam resmen boşanmamış yani doğru mu hala evli öyleyseKadin evli adam ayri yasiyor
Seviyorum derken 15 yaşında ergenmisiniz acabaSenin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum
bu cümleyide okuyunca hayırlı işler diyip çıkıyorum 2 çocuk annesi kadınsınız yaş da küçük değil anlaşılan sevmek istenir de körü körüne boynuzlanırken değil herhaldeValla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?