Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

Astoriacim adam da evliymis konu yon değiştirdi :))

Gerçekten mi ben okumadım onu.

Abla senin yolun yol değil, fake konu olmanı diliyorum. İki çocuğun var, Rabbim korusun annemin böyle çarpık ilişkilere girdiğini öğrensem kahrolurdum.

Yazık lan.
Şeylerinin uğruna çocuklarını bile harcıyorlar.
Hakikaten adam combo yapmış.
Hem de evli haliyle.
Ahlaksızlar.
Kendi hali çok normalmis gibi oturmuş diğer kadına haklı gibi mesaj dosemis
Çok ağır olmuş yorumun ama haksızlık ediyorsun koca ülkenin başkanı bile kanıyorken yazık kadın da kanmış bu kadar gömme

A
Valla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
bir insan bir kadin olarak sevmeyi sevilmeyi istemeniz cok normalde
2 evlat sahibi bir Anne olarak boyle ergence tavirlar ve dusunceler inanin cok sacma

Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim

Kadin evli adam ayri yasiyor
adam resmen boşanmamış yani doğru mu hala evli öyleyse

Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum
Seviyorum derken 15 yaşında ergenmisiniz acaba
Valla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
bu cümleyide okuyunca hayırlı işler diyip çıkıyorum 2 çocuk annesi kadınsınız yaş da küçük değil anlaşılan sevmek istenir de körü körüne boynuzlanırken değil herhalde

Kağıt üzerinde evli mi, evli. Karısı sana olmasa bile eşine sadakat yükümlülüğünü ihmal etmekten dava açar mı, açar. Bu işte payın var mı, var. Annenin evli bir adamla ilişkiye girdiğini öğrenseydin sen bunu olgunlukla mı karşılardın, dürüstçe cevap ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…