- 5 Şubat 2020
- 270
- 368
- 18
- 35
- Konu Sahibi 10mayis1subat
-
6 da kalkyiorum, esim ise yolluyorum. kizimi hazirliyorum, minik ev isleri yapiyorum. birlikte kres e gidiyoruz, ve ben kosa kosa donuyorum. yemek yapiyorum, temizlik yapiyorum. 11 de mesayim basliyor.
aslinda 70-80 kadar duusnmustuk.Araba alin tabiki ,ama araba masraf demek bunu bilerek alin ,otomatik 130 bine kadar olan bi arac isinizi gorur
cok rahat kullanirim hemde. ama hem yatirimlik hem kullanimlik istedigimiz icin otomatik onerildi bize. oda fiyat a etki ediyor tabiŞu zamanda imkan varsa Araba şart ya. eğer manuel kullanabiliyorsanız rahat 90,100 bine araba bulursunuz geri kalanda köşede dursun bence lazım olur. eğer otomatik alırsanız da yine karlı çünkü otomatik arabalar günden güne değerleniyor paranızda değerlenmiş oluyor böylelikle.
bu arada ben kendi homeofis çalışma hayatımı yazayım
sabah 8 de kalkış 8.30 a kadar nette takılış
8.30 da kahvaltı hazırlayış 9 da oğlumu kaldırış birlikte yiyip 9.30 da çocuk okula anne işe modu ile odalara gidiş
iki ders sonrası tenefüste ara öğün veriş
saat 12 de yemek yapmaya başlayıp gidip gelip çalışarak 12.40 da yemeği hazır ediş
öğle arasında ev süpürmek bulaşık toplamak gibi basit işler yahut full sohbet
13.25 te tekrar işe dönüş
15.00 a ara öğün hazırlayış
1545 te okul bitince bir makine çamaşır atış
akşam 18 e kadar çalışmaya devam
akşam yemeği hazırlayış yiyiş
20 den itibaren salonda takışıl tv telefon kitap ne istenirse
bir ara bulaşıkları toplayış
yatağın üstündeki çamaşırları kaldırın ki yatacak yerimiz olsun diye sesleniş
22.30 gibi muhabbete başlayış 23 gibi de uyuyuş
evet benim mesaim saatli değil ama işim süreli yani bunu da yarın yapayım diyemem o işi süresinde yapmazsam Ağır ceza da yargılanırım
Araba sart bence cocuk olunca.calışmasanız bile gerekli.ufak bir araba alabirsiniz 80 bine.bende 2008 model getz var gayet işimi görüyor iyi ki almışım diyorumaslinda 70-80 kadar duusnmustuk.
daha 3 kedimden, evi gunluk 2 defa supurup sildigimden vs bahsetmedim :)ev alma durumu şuan için yoksa tabiki alın araba..
çok tempolu bir hayatınız var okurken yoruldum.. kolaylıklar dilerim..
okadar kucuk araba ya esim sigmiyor. 195 boyunda dizleri direksiyona carpiyor. yine bir hatcback araba hayal ediyorum. ama getz olmaz sanirimAraba sart bence cocuk olunca.calışmasanız bile gerekli.ufak bir araba alabirsiniz 80 bine.bende 2008 model getz var gayet işimi görüyor iyi ki almışım diyorum
Anlatım süper çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?