- 10 Nisan 2014
- 43.438
- 115.755
- 798
- Konu Sahibi 10mayis1subat
markayı merak ettimIlk olarak akıllı robot süpürge alın.
1500 civarı bir marka var çok vermek istemezseniz.
Herkes çok övmüş valla
Ben alcam. O her gün süpürür siz dinlenirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markayı merak ettimIlk olarak akıllı robot süpürge alın.
1500 civarı bir marka var çok vermek istemezseniz.
Herkes çok övmüş valla
Ben alcam. O her gün süpürür siz dinlenirsiniz.
cunku ipin ucu bir defa kacsa, toparlayamam. yigilirim. az esyam var. kalabaligim yok. bana gore sik temizlik az temizlik gerektirir. yani engel de olamiyorum..yok olmuyor o ya, cok denendi,
ev isi nedense su fitlik isinde isinde hic etkili degil (sinir bozucu ama oyle, belki bilimsel bir aciklamasi vardir).
ama dusundum de gunde on saat calisan birisi, es iste, cocuk kreste, ne diye temizlige bu kadar zaman ayirir ki,
yaziktir gunahtir evladim (teyze modumdayim suanda)
kedi ben asla bakamazdım evde çok titizde olmadığım haldecunku ipin ucu bir defa kacsa, toparlayamam. yigilirim. az esyam var. kalabaligim yok. bana gore sik temizlik az temizlik gerektirir. yani engel de olamiyorum..
benim esim en ve tek destekcim.. hafta sonu mesayilerimde kizimiza o bakar. geceleri de kalkar o bakar. yemek yapmama izin vermez. temizlik yapmama engel olmaya calisir. ama is saatlerinden dolayi hafta icinde katkisi kisitli. ondan yana bir sikayetim yok. ne yapabilirim? calismayi birakmak istemiyorumSiz yaşamıyor koşturuyorsunuz. Ne kadar dayanir buna bunyeniz bilmem esiniz süs esyasi olarak mi duruyor sol kosede bulasktan bulasiga. 3 kedi 1 eve bence cok fazla
ben onlarsiz yasayamam :)kedi ben asla bakamazdım evde çok titizde olmadığım halde
Konuda bunlari yazmadginiz icin siz dort nala kosuyorsunuz gibi geliyorbenim esim en ve tek destekcim.. hafta sonu mesayilerimde kizimiza o bakar. geceleri de kalkar o bakar. yemek yapmama izin vermez. temizlik yapmama engel olmaya calisir. ama is saatlerinden dolayi hafta icinde katkisi kisitli. ondan yana bir sikayetim yok. ne yapabilirim? calismayi birakmak istemiyorum
kizimin kresi 1,1km mesafede. bu yolu gunde 4 defa gidip geliyorum, cocuksuz olunca 15 dk, cocukla birlikte 35 dk yi buluyor. detaylar onemli.
Pandemi surecinde araba sart bence cocukla toplu tasimaya binmek taksiye binmek hic icime sinmiyor bizde borc harc uygun birsey aldik. Butcenizi sarsmicak birikiminizi de cok harcamicak bisey almalisiniz benceMerhaba, aylar oncdesinde Homeoffice sekinde calissam mi calismasam mi diye konus acmistim. kucuk kizim var pandemi doneminde calisabilir miyim diye.
evet 1 ay once kizim kres e, bende ise basladim. calisiyorum. gunluk 10 saatlik bir mesayim var, ve bunu bana 5 saati gunduz ( kizim kres deyken), 5 saati aksam ( kizim uyuduktan sonra.)
kizimin kresi 1,1km mesafede. bu yolu gunde 4 defa gidip geliyorum, cocuksuz olunca 15 dk, cocukla birlikte 35 dk yi buluyor. detaylar onemli.
bu haftalik calisma planimdan ornek vermek gerekirse,
6 da kalkyiorum, esim ise yolluyorum. kizimi hazirliyorum, minik ev isleri yapiyorum. birlikte kres e gidiyoruz, ve ben kosa kosa donuyorum. yemek yapiyorum, temizlik yapiyorum. 11 de mesayim basliyor. 16 ya kadar calisiyorum. bi kahve iciyorum, kizimin kres cantasini banyo esyalarini hazirlip, kizimi almaya gidiyorum. eve getir yika yedir oyna derken, babasina teslim edip 19 da ise basliyorum.
hemen bi yarim saat mola ya cikip kizimi uyutup, esimle yemek yiyorum. ben mesaiye, esim mutfagi toplamaya. 24 e kadar calisiyorum.
cok yorgunumdokuluyorum
butunn gunum bu is de geciyor. hem gundu hem gece calisinca sanki butun gun calisiyor gibiyim.
araba alalim diyoruz.. araba alirsak, yarim saatlik molami kizimi getirip goturmeye kullanirsam, mesayimi bolmeme gerek kalmaz. en azindan bir aksamim olur diyorum..
ama araba fiyatlari da maglum. nakit 160 bin tl kadar paramiz var. esimle gelirimiz 9 bin tl kadar. kira da ve tek cocuk. sartlarimiz budur.. araba alalimmi? yukumu cok hafifletir ama, kararsizim.
istanbul da nerde biisklet surulecek yer var ki...keske olsaydi... ust gecit den gecmemiz gerekiyor. bebek arabasi icin artik biraz buyuk :)bebek arabasi kullanabilirsiniz. yada yol ve hava kosullati uygunsa bisiklet de kullanabilirsiniz.
yazi dili iste, insan kendini ifade edemiyor :)Konuda bunlari yazmadginiz icin siz dort nala kosuyorsunuz gibi geliyorkonuyu objektif okuyun bence anlarsiniz demek istedgimi. Ben bu kadat calissam arabayi alirdim o zaman.
160 bine de 2. El çok rahat araba bulabılırısnız. Sankı bı dahamı geleceksiniz dünyaya ılerdede satar ev alırsınız.kızınız da büyümüş olurMerhaba, aylar oncdesinde Homeoffice sekinde calissam mi calismasam mi diye konus acmistim. kucuk kizim var pandemi doneminde calisabilir miyim diye.
evet 1 ay once kizim kres e, bende ise basladim. calisiyorum. gunluk 10 saatlik bir mesayim var, ve bunu bana 5 saati gunduz ( kizim kres deyken), 5 saati aksam ( kizim uyuduktan sonra.)
bu haftalik calisma planimdan ornek vermek gerekirse,
6 da kalkyiorum, esim ise yolluyorum. kizimi hazirliyorum, minik ev isleri yapiyorum. birlikte kres e gidiyoruz, ve ben kosa kosa donuyorum. yemek yapiyorum, temizlik yapiyorum. 11 de mesayim basliyor. 16 ya kadar calisiyorum. bi kahve iciyorum, kizimin kres cantasini banyo esyalarini hazirlip, kizimi almaya gidiyorum. eve getir yika yedir oyna derken, babasina teslim edip 19 da ise basliyorum.
hemen bi yarim saat mola ya cikip kizimi uyutup, esimle yemek yiyorum. ben mesaiye, esim mutfagi toplamaya. 24 e kadar calisiyorum.
cok yorgunumdokuluyorum
butunn gunum bu is de geciyor. hem gundu hem gece calisinca sanki butun gun calisiyor gibiyim.
araba alalim diyoruz.. araba alirsak, yarim saatlik molami kizimi getirip goturmeye kullanirsam, mesayimi bolmeme gerek kalmaz. en azindan bir aksamim olur diyorum..
ama araba fiyatlari da maglum. nakit 160 bin tl kadar paramiz var. esimle gelirimiz 9 bin tl kadar. kira da ve tek cocuk. sartlarimiz budur.. araba alalimmi? yukumu cok hafifletir ama, kararsizim.
Yarısını gider gösterebilirsinizkonuyla alakasiz olacak ama,homeofis çalırken gida harcamaları gider gosterilebiluyor mu kdv acisindan