Araba hırsızları

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar Kurban Bayramı arefesinde arabamızın camını kırarak eşimin arabadaki (iş makineleri) bütün malzemelerini çaldılar. Kameralar kör noktada kalıyor polise gitsekte bi sonuç alamadık. Geçen gece de kışlık için domateslerle uğraşıyordum ben uyumamistim. Saat 4.30 falan.. Böyle bir bağırtı koptu. Kadın sesi. Sonra böyle sesler gelmeye başladı biyere vuruyorlar.. Çat çat mahalle inliyor. Kari koca kavgası sandım başta. Çıktım balkona kadının biri elinde taş dolu poşetle bi arabanın camlarına vuruyor. Sonra baktım komşular çıktı bağırdılar kadına. Kadın "Ne bağırıyorsun be" dedi adama sallana sallana gitti.. Polisi aradılar gelmedi. Sabah komşularla konuşurken öğrendimki bizim arabayi soyanda onlarmis. Kavga süsü veriyorlarmış önce kadın yaygara koparıyor. Bakan olmayınca arabanın camını kırıyor. Sonra kocası mi neyse artık arabayı soyup gidiyor.

Bugun de ben bir konu actım aeabanın fotografını çektiler diye geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım.İşin ilginç yanı polis nasıl gelmiyor.Kör nokta da olsa yakın yerde kameralr vardır.Hem nasıl mahalle yaygara kopsa bizim burda tüm mahalle koşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…