- Konu Sahibi Bluepink18
- #21
Hamileyken yalniz yola cikmasaniz sizin icin daha saglikli olur diye dusunuyorum 1 saat bile olsa hamileyken her turlu atraksiyona hazir olmak lazim. Kendinizi riske atmayin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum sattirmaz aldırmaz da. O onun Arabası zaten o kafada biri olsa bu kadar büyür muydu100.000 lik araba için kavga edeceğinize. Satın arabayı.. Alın 2 tane 50 şer binlik bitsin kavga![]()
Aynen şehiriçi çok daha sıkıntılı ve trafik var diğerinde otobandan gidersin hicbi sikinti olmaz. Yok bununki benim arabam kavgasiKimi erkegin arabasi degerli dicem ama sehir ici kullanim daha riskli bence sanirim oyle degil.
Galiba gerçekten size birsey olacağından korkuyor hamilesiniz diye.
Bu arada 1 saatlik yol, sehir ici trafikten 10 kat daha guvenli bence. Insanlardaki uzun yol korkusunu anlayamiyorum sanki farkli ulkeye tirla gidicez dedik!?
Malın ne zaman alındığı önemli değil . evlenmeden almış ama kredi ile ödüyor ise evlenene kadar ki kısım eşinin , gerisi yine ikisinin benim bildiğim. Bekarken ne kadarını ödedi ise o kadarını alır gerisi ortak mal dır. Yanlış olmasın ben böyle biliyorum. Teyzemler boşanırken oyle bir mevzu olmuştu, eniştem evlenmeden ev almış ama evli iken kredileri devam etmiş oradan biliyorum Ama bayaaa oldu kanun değişmişse bilememCok fesatca gelebilir size ama aklimdan geceni yazmak istiyorum. Esinizin evlenmeden once aldigi araba ustunde olasi bir bosanma durumunda sizin hicbir hak talebiniz olamayacak. Evlenmeden once borcunu odemis olsaydi sorun yok derdim ama hala borcunu oduyor sizde caisiyorsunuz yani sizinde emeginiz var bilmem anlatabildim miayrica sizin su an alacaginiz arabada esiniz olasi bi bosanma durumunda hak sahibi olacak. Ben insanlara guvenmem her sey beklenir insanlardan onun icin aklinizda bulunsun istedim
birşey olacak diye korktuğunu hiç sanmıyorum. Öyle olsa 1 saatlik yol bırakayım seni karıcım der .Araba benim ve vermiyorum zihniyetinde saçma sapan biri işte. Arabamla bi yere gidemezsin , kendine araba alamazsın çünkü ben ERKEKİM , rızam yok, çünkü araba benim ve benim çüküm var ben ne dersem o zırvalığı ,saçmalığı , embesilliği başka bişey değil. Hayır kadınlarımız çalışırken şöyle erkeklere neden ağız eğerler işte onu hiç anlamıyorum.Kimi erkegin arabasi degerli dicem ama sehir ici kullanim daha riskli bence sanirim oyle degil.
Galiba gerçekten size birsey olacağından korkuyor hamilesiniz diye.
Bu arada 1 saatlik yol, sehir ici trafikten 10 kat daha guvenli bence. Insanlardaki uzun yol korkusunu anlayamiyorum sanki farkli ulkeye tirla gidicez dedik!?
Bence o zaman araba alın.Memlekette ailemin arabasi var ki. Onun ailesi getir goturculuk yaptiriyo ona benim ailem hiç öyle bişey yapmadi. Bana arabasını vermek istemiyor bence
Mesele ne sizceMesele mal kavgası değil ki, kendi arabanız da olsa bu kavgayı edeceksiniz belli.
Çocuk olunca ne olacak, yine otobüse mi bin diyecek?
Valla ben de kavga ettim. Sonucta biz birlikte gitmiyoruz yarın çocuk olduğunda da otobüsle git der. Ben 3 te cikiyorym o 7 de onu beklemek istemiyorum beni otogara bıraksın diye 4 saat. Yine bosanmaya geldi muhabbet her tartışmada olduğu gibiBana "iyi süremiyorsun"u bahane olarak kullanmış gibi geldi. Tabi güzelce tek gitmenden korkuyorum, yalnız araba kullanmanı istemiyorum şehirlerarası yolda dese sizi de kırmamış olur ama orasıyla ilgili yapacak yorumum yok. Tekrar bi konuşmayı deneyin derim ben.
Valla ben de kavga ettim. Sonucta biz birlikte gitmiyoruz yarın çocuk olduğunda da otobüsle git der. Ben 3 te cikiyorym o 7 de onu beklemek istemiyorum beni otogara bıraksın diye 4 saat. Yine bosanmaya geldi muhabbet her tartışmada olduğu gibi
memlekette arabanızı isteyecek kardeş kuzen vs var mı?Elbette daha önce kendi arabam vardı 2 katını gidip gelirdim. Evet en son bunu bahane etti ama önce araba evin önünde durcsk ya ise.gec kalırsam servise falan diye baya bı bahane buldu saçma olduğunu anlayınca bu bahane uretti