Kaç numara miyopsunyz ki? Arabayı göremiyorsanız önünüzü nasıl görüyorsunuz? İnsanların yüzlerini nasıl seçiyorsunuz?Karşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı
Şaşmamak lazım gerçekleri de göremiyor jsjsjKaç numara miyopsunyz ki? Arabayı göremiyorsanız önünüzü nasıl görüyorsunuz? İnsanların yüzlerini nasıl seçiyorsunuz?
Bende de varKarşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı
Adı üstünde araba yoldan gidecek yaya kaldırımdan,bunda tuhaf bişey yok sadece gözlük alın sağınıza solunuza bakarak karşıya geçin.Karşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı
Gozluk alin?
Bende de var
Adı üstünde araba yoldan gidecek yaya kaldırımdan,bunda tuhaf bişey yok sadece gözlük alın sağınıza solunuza bakarak karşıya geçin.dıkkatl
Gözlük almadım işte normalde sorun olmuyordu o günde aslında dıkkatlı bur sekılde gecmıstımGözlük takmayı denesen
Yaptığın kendin için de trafik için de çok tehlikeli ama bir an önce göz doktoruna git bu şekilde başkasına da kaza yaptırırsın ben şu an trafikte hamileyim ve normalden daha fazla korkuyorum daha tedirginim düşünsene birisi önüme atlasa beni görmese ona çarpabilirim ya da başka yere çarpabilirim ve bu benim için geri dönülmez bir hal alırGözlük almadım işte normalde sorun olmuyordu o günde aslında dıkkatlı bur sekılde gecmıstım
Tesadüfen mi öğrendin ?Gözlük almadım işte normalde sorun olmuyordu o günde aslında dıkkatlı bur sekılde gecmıstım
Tesadüfen mi öğrendin ?Gözlük almadım işte normalde sorun olmuyordu o günde aslında dıkkatlı bur sekılde gecmıstım
Karşıdan karşıya geçerken panık yapmaya başladım mıyop olduğumu öğrendım akşam araba önümden geçti yolun ortadındayken fark ettim ama 50 60 metre vardı ıkı araba varmış karşıdan gelen yolun ortasında gelıdıl hızlıca o araç benım arkamdan mı gectı önümden mı fark edemedim ya çarpsaydı
Miyoplukla ne alakası var bunun. O kadar yüksek numaranız olsa bu zamana kadar nasıl yaşadınız derler insana. Sarhoş falan olmayasınız.
Hayır biliyordum ama sorun olmuyordu kı ustelık arabalar uzaktaydu evıme gidıp geldıgım yer her zamankiTesadüfen mi öğrendin ?
Gözlük sevmiyorsan lens kullanabilirsin
Demek ki bundan sonra sorun olmaya başlamışHayır biliyordum ama sorun olmuyordu kı ustelık arabalar uzaktaydu evıme gidıp geldıgım yer her zamanki
Bence astigmatın varHayır biliyordum ama sorun olmuyordu kı ustelık arabalar uzaktaydu evıme gidıp geldıgım yer her zamanki