araba korkusu

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar benim acayip araba korkum var nasıl yeniceğimi bilmiyorum eşim araba süremiyeceğimi düşünüyor ben ise çok istiyorum araba kullanmayı işe gidip gelmek istiyorum arabayla kursa yazılmayı düşünüyorum ama çok çelişkiliyim ya yapamazsam ya eşim haklı çıkarsa ne kadar cesaretsizim benim gibi olan ve başaran arkadaşlar varmı?

Kardesım, sen ıstedıkten sonra basarırsın. Esın suremezsın dıyorsa bu senın ıstegını kırmasın...
Cok ıstıyorsan, azmınle,hırsınla basarırsın. 11 yıllık aktıf surucuyum, ınan korkulcak bısey yok. Herkes yapıyor, sen nıye yapamıyasın.
Rabbım kazasız belasız kullandırtsın ınsallah.....yapmalısın bence.

Erkeklere neden bakıyorsun ki sen..
İnsanın kendi arabasına atlayıp her yeri eleklemesi kadar güzel bir şey yok valla.
Tabi hemen trafiğe çıkmanı önermem,ehliyetini alırsın sonra özel ders alırsın.Sonrada iki ileri bi geri hazır olana kadar bahçede arka mahallelerde kullanırsın.Bir zaman sonra da trafiğe çıkarsın.

cnm benim eşim ehliyeti alamazsın dedi o alamazsın dedikçe beni hırs bürüdü. motor dersini anlamıyordum yani ben öyle sanıyordum meğer anlıyormuşum fakat yer etmiş kafama anlamıyorum diye. neyse o sınavı geçti sıra geldi direksiyona eşim gösteriyor ama ne göster arabada sesler son safha oğlum ben eşim eşim bana bağırıyor o bağırdığı için oğlum ona ben ikisine ama geçtim ondanda. bana araba aldı ama adı benim toplasan 4 kere sürmüşümdür geç geliyor bu aralar bana kalmıyor araba:((

ilk önce yapman gereken kendıne guvenmen.5 senelık ehlıyetım var araba aldım yenı yenı ogrenıyorum bende dıreksıyonun basına gecıp kullanmadan ogrenılmıyor.

ne güzel ya bende çok görüyorum bayan arkadaşları araba sürerken ne güzel diyorum bizimde arabamız var eşimin işi yakında yürüyerek 5 dk benimki ise 45 dk sürüyor münübüsle en çok da kızımı kayınvalideme bırakıp işe gitmek istiyorum kış geldi yürüyerek üşütebilir

araba kullanmak okadar güzel birseyki kesinlikle tavsiye ederim
hayatimda yaptigim en güzel seylerden biri araba kullanmayi ögrenmek
ama esiniz anlasilan sabirli degil en iyisi onunla degilde baskasiyla ögrenin

Neden korkuyorsunuz arabadan :)

Sonuçta onu idare eden sizsiniz ve sizin dediğinizdne dışarı çıkmaz merak etmeyin. Vitesi 2ye geçerseniz 2yle gider, direksiyona sola kırarsanız araba sola gider :)

Önce trafik eğitim alanlarında veya kimsenin olmadığı geniş bir arazide talim yapın. Heycanınız gidene kadar devam edin. Sonra çok zevk alamaya başlayacaksınız ve ehliyeti aldıktan sonra arabadan inmek istemeyecksiniz, kocanız o rabanın yüzünü zor görür belki :p

Gerçektende de araba kullanmak çok ama çok keyifli birşey. Neden hırslı olup da kullanmayı daha önce öğrenmemişim ki diyorum...

Back
X