- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
Hemde çok kötüydüüm
tek başıma çıkmaya cesaret edemiyordum bi gün çok yakın bi arkadaşım aradı gece 12 sevgilisiyle kavga etmiş çocuk bunu evden kovmuş daha doğrusu kız eşyalarını toplamış gidiyorum ben demiş sevgilisi de bişey dememiş neyse beni aramıştı ağlayarak gelip beni alabilir misin diye daha park yerinden çıkarken kaldırıma çarpmıştım ama sonraaa pes etmeyip gidip almıştım arkadaşımı yani demem o ki bişeyin sizi mecbur bırakması iyi oluyor öğrenmek için o an hedefe odaklanıyorsunuz sadece ondan sonrada her yere gittim attım korkumu
Dipnot: merak edenler için o arkadaşım o çocukla evlendi
tek başıma çıkmaya cesaret edemiyordum bi gün çok yakın bi arkadaşım aradı gece 12 sevgilisiyle kavga etmiş çocuk bunu evden kovmuş daha doğrusu kız eşyalarını toplamış gidiyorum ben demiş sevgilisi de bişey dememiş neyse beni aramıştı ağlayarak gelip beni alabilir misin diye daha park yerinden çıkarken kaldırıma çarpmıştım ama sonraaa pes etmeyip gidip almıştım arkadaşımı yani demem o ki bişeyin sizi mecbur bırakması iyi oluyor öğrenmek için o an hedefe odaklanıyorsunuz sadece ondan sonrada her yere gittim attım korkumuDipnot: merak edenler için o arkadaşım o çocukla evlendi