tek çıkınİyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
Bana da kardeşim müdahale ediyor elim ayağım birbirne dolaşıyor bir kere kirmizi ışıkta gel sür deyip yer değiştirdik o varken asla kullanmıyorum bendeİyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
Kendi araban olacak ister çiz ister sürt karışan yok. Öbür türlü pek kıymetli arabalarıÖnceleri çok karışırdı. En son yolda el frenini çektim. Arabadan inip sinir krizi geçirdim. Bağıra çağıra ağladım. Hatta kustum. Köy yolundaydık. O günden beri karışmıyor.
Tabiki sinir krizine gelene kadar karışma diye çok yalvardım. Ama erkekler bir konuya kendileri kadar vakıf olmadığımızı anlayınca üstümüze üstümüze geliyorlar.
Araba kullanma/ kullanmayı öğrenme mevzuları eşler arasında boşanma garantili senaryolardır.
Ben de eşimden çok şey öğrendim. Ama yine de Allah bizleri erkeklerin eline düşürmesin.
Araba benim zatenKendi araban olacak ister çiz ister sürt karışan yok. Öbür türlü pek kıymetli arabaları
Bir kere yaptı indirdim arabadanİyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?