Araba kullanırken eşiniz müdahale ediyor mu?

-Aynalara bakmiyorsun.
-Kirmizi isik yanacak gaza bas.
-Seritten cikmasana.
-Arabalarin yaninsan sifir gectin.
-Ya yavas gitsene niye devri yukseltiyorsun.
-Camdan adama niye el yaptin yalnizken yapma is atiyosun sanarlar :)
-Sana ehliyet veren kasapmiydi?

Onsuz muzigimi acip 10 numara 5 yildiz kullaniyorum.Ama arabasi kiymetli vermez.Arabanin yaktigi benzin parasini ben harcamiyorum.En son bosayacagim az kaldi arabasinda uyusun.

Çok sinir bozucu bir durum, bir dönem bana da yapmıştı ama şimdi ben varsam araba bile kullanmıyor, sanki özel şoför oldum.

Karışmıyor çünkü onun yanında asla kullanmıyorum:) birkere o hatayı yaptım, onda da stresten kamyon altına sürdüm arabayı sağa çek sola çek frene bass gaza bass arabayı solla dur sollama yavaş hizli... beynim durmuştu. Kocasız çıkın rahat edin :)

Acemi iken uyarması tamam da diğer türlü karışması çok sinir bozucu. Karışmasını geçtim özellikle sesini yükseltmesi falan yorumsuz.

Normalde çok böyle şeyler demem ama bence bir dahaki yapmasında ilk fırsatta çekin arabayı sağa ya sen iniyorsun ya ben bu ne be deyin mümkünse onu kovun tabii.

Simdi merkez bankasina gidiyosun. Giseye 300 tl verip 300 adet 1 tl lik aliyosun. Cantana koyuyorsun. Cantayida vitesin altina soteliyosun
Arac kullanirken ilk cemkirdiginde beynine cantayi geciriyosun.. problem solved.

Araba benim zaten Ama bizim aramızda mesele olmaz bunlar.

Erkeklerde takıntı bu bence.

En kral kadın şoföre bile karışmak zorunda hissediyorlar
Kesinlikle, bence de takıntı. Gerçekten güzel kullanırım ama muhakkak karışacak bir şey bulur. Bazen şaka mısın diyorum ya, kendi bile umursamadığı şeyleri benim için büyük bir gereklilikmis gibi davranıyor :))

Ben acemiyim, ediyor. Annem de babam da olsa ediyor ama.
En son tek çıkmaya karar verdim daha rahatım.
Şunu da söylemek isterim eşim çok iyi kullanır maşallah diyeyim şu yaşta hala kayınbabam ona müdahale eder şöyle yap böyle yap diyerek. Bence insan bilince kendini rahat bırakamıyor.

Benimde bazen karışır bazen karismaz haleti ruhiyesine bağlı kendisi vardiyali calisir ağırlıklı olarak hafta ici hergun cocuklari krese birakirim ordan ise gecerim yanimizda olmaz.Gecenlerde sabahti bizle çıktı o yol kestirme niye oraya girmedin,yavassin önüne gecerler neyse köprülü kavşağa geldik ama gelene kadar kavga kıyamet yok öyle yola girilirmiymis
Cek saga inicem dedi indirdim,sonra baktim kosuyor indim o kullandi
Bazen diyorum su cocuklari birakma isi olmasa ben kendim binmem otobüse biner gider gelirim yorulmam

Bekarken babam değil annem karışırdı tersine. Babam hata yaptıysam sakin sakin söylerdi, annem bağırır, hiiii gibi tepkiler verirdi. Beni de panikletiyordu az kavga etmedik bu yüzden ehehe.

Eşim pek karışmaz. Direksiyonu tek elle falan tutarsam direksiyon tutuşumu düzeltmem gerektiğini söyler o kadar. O yüzden pek tavsiye veremeyeceğim. Ha bir keresinde kamyonu sağlamıştım, o zaman kızmıştı. Çok tehlikeli tabi ki, sakın ha sakın benim gibi aptal cesaretiyle denemeyin böyle bir şeyi.

Konu ne olursa olsun isime karisilinca birakirim. Buyur sen yap derim. Işyerimde de cok olurdu bu. Annemle evle ilgili konularda cok cok yasadik.

Cevremdekiler alisti artik yorum bile yapmiyorlar.

Evet. Boşandım ben. Ama evliyken ediyordu hayvan. Sola döncem dön burda dön dönnnn
Çaaat diye sağa kırıp arabasını bilmem ne yapasım geliyordu.
Bir de yanlış yola girdim diye bas bas bağırmıştı elim ayağım boşalmıştı bir süre araba kullanamamıştım.

Saçma sapan müdahelelerde bulunup, panik yaptırıyorsa arabadan indiririm :)

İlk olarak araba benim üzerime ama ortak arabamız yani. O varken surmeyim desem olmuyor uzun yollarda sırayla kullanıyoruz uykusu geliyor, telefonla halletmesi gereken işler oluyor. Bana kizdiklarinin hepsini hatta daha fazlasini kendisi yapmıştır. Ama sanki kendi başına hiç gelmemiş gibi öyle bir konuşuyor ve akıl veriyor ki yasadiklarimdan şüphe duymaya başlıyorum. Kendisi bana ben araba kullanırken sakın müdahale etme sakın direksiyona dokunma der ki bunu hayatta yapmadım. O söylenmeye başladığında hemen bunu yazıyorum bir kenara diyorum. Hangi şeritte gidecegime bile karışıyor. Bu arabayi durdurup inme alternatifini hic denememistim. İnşallah olmaz ama olursa bunu yapacağım artık.

Araba ile ilgili tartışmalardan dolayı mi bosandiniz.

Ben babamdan daha çok beklerdim aslında müdahale etmesini ama hiç sesini yükseltmez aksine kendi arabasını kullanmam için bile cesaretlendirir. Onunki biraz daha yüksek ve iyi bir araba. Herhalde evli olduğumdan ayıp olur falan diye düşünüyorum ama kardeşime de karışmıyor fazla.

Uyarmasina hiç bir şey demiyorum ben de onu uyarım canım dikkat et çukur var ya da motor var yan tarafta yavaş ol falan diye gayet sakin söylememe bile katlanamaz ama sıra kendine gelince taş üstünde taş bırakmıyor.

Çok iyiymiş kesin bunu da deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…