Çok sinir bozucu bir durum, bir dönem bana da yapmıştı ama şimdi ben varsam araba bile kullanmıyor, sanki özel şoför oldum.İyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
Simdi merkez bankasina gidiyosun. Giseye 300 tl verip 300 adet 1 tl lik aliyosun. Cantana koyuyorsun. Cantayida vitesin altina soteliyosunİyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
Kesinlikle, bence de takıntı. Gerçekten güzel kullanırım ama muhakkak karışacak bir şey bulur. Bazen şaka mısın diyorum ya, kendi bile umursamadığı şeyleri benim için büyük bir gereklilikmis gibi davranıyor :))Araba benim zatenAma bizim aramızda mesele olmaz bunlar.
Erkeklerde takıntı bu bence.
En kral kadın şoföre bile karışmak zorunda hissediyorlar
Evet. Boşandım ben. Ama evliyken ediyordu hayvan. Sola döncem dön burda dön dönnnnİyi akşamlar arkadaşlar. Eşim ben araba kullanırken sürekli sözlü ya da fiziki olarak müdahale ediyor. Dur, gaza bas, geç ya da direk direksiyonu tutuyor bazen sinirleniyor bağırmaya başlıyor ben genelde sakin kalmaya calisiyorum sabır çekiyorum. Acemi şoför değilim ve o olmadan da gayet rahat kullanıyorum. Sizlerde de böyle durumlar oluyor mu nasıl tepki veriyorsunuz ve ben ne yapmalıyım bu konuda.
Araba ile ilgili tartışmalardan dolayı mi bosandiniz.Evet. Boşandım ben. Ama evliyken ediyordu hayvan. Sola döncem dön burda dön dönnnn
Çaaat diye sağa kırıp arabasını bilmem ne yapasım geliyordu.
Bir de yanlış yola girdim diye bas bas bağırmıştı elim ayağım boşalmıştı bir süre araba kullanamamıştım.
Ben babamdan daha çok beklerdim aslında müdahale etmesini ama hiç sesini yükseltmez aksine kendi arabasını kullanmam için bile cesaretlendirir. Onunki biraz daha yüksek ve iyi bir araba. Herhalde evli olduğumdan ayıp olur falan diye düşünüyorum ama kardeşime de karışmıyor fazla.Bekarken babam değil annem karışırdı tersine. Babam hata yaptıysam sakin sakin söylerdi, annem bağırır, hiiii gibi tepkiler verirdi. Beni de panikletiyordu az kavga etmedik bu yüzden ehehe.
Eşim pek karışmaz. Direksiyonu tek elle falan tutarsam direksiyon tutuşumu düzeltmem gerektiğini söyler o kadar. O yüzden pek tavsiye veremeyeceğim. Ha bir keresinde kamyonu sağlamıştım, o zaman kızmıştı. Çok tehlikeli tabi ki, sakın ha sakın benim gibi aptal cesaretiyle denemeyin böyle bir şeyi.
Uyarmasina hiç bir şey demiyorum ben de onu uyarım canım dikkat et çukur var ya da motor var yan tarafta yavaş ol falan diye gayet sakin söylememe bile katlanamaz ama sıra kendine gelince taş üstünde taş bırakmıyor.Ben acemiyim, ediyor. Annem de babam da olsa ediyor ama.
En son tek çıkmaya karar verdim daha rahatım.
Şunu da söylemek isterim eşim çok iyi kullanır maşallah diyeyim şu yaşta hala kayınbabam ona müdahale eder şöyle yap böyle yap diyerek. Bence insan bilince kendini rahat bırakamıyor.
Çok iyiymiş kesin bunu da deniycem.Geneli karışıyor diye düşünüyorum benimde eşim yanıma oturduğunda yavaşla dur kalk vs vs söyleniyordu en son bir yöntem buldum birgün yine baktım konuşmaya başlıyor o bir kelime söylendikce ben saydım dört oldu beş oldu söylendi bende sandım sonra ne sayıyordu dedi bende bana karışma sayını sayıyorum aynısıni sana ben yapicam dedim en sonunda tamam karismiyorum dedi neyse daha sonraki suruslerimde kendini tutamayıp bir kez söylenince bende saymaya basliyorum tamam tamam sustum dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?