- 1 Kasım 2020
- 61
- 28
- 38
- 32
- Konu Sahibi armchair99
-
Psikolojik destek alın.Benim ehliyetim var ama araba kullanamıyorum. Yol genişse ve hiç araba yoksa sorun olmuyor ama arkamda bir araba mı gördüm acayip stres yapıyorum. Yavaş gidiyorum diye herkes korna çalıyor. Çarpıntım oluyor. Kaza yapmaktan, birinin ölümüne sebep olmaktan çok korkuyorum. Hele bir çocuğa çarparsam ne yaparım diye düşünüyorum. Yarım saat kullansam aşırı yorucu bir iş yapmış gibi yorgun oluyorum her yerim ağrıyor. Başım dönüyor. Hiç kullanmak istemiyorum ama eşim zorluyor kullanmam için. Durumumu anlayamıyor. Yeterince çaba göstermediğin için olmuyor diyerek beni suçluyor. Bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
Kaç kere sürdün ki?Benim ehliyetim var ama araba kullanamıyorum. Yol genişse ve hiç araba yoksa sorun olmuyor ama arkamda bir araba mı gördüm acayip stres yapıyorum. Yavaş gidiyorum diye herkes korna çalıyor. Çarpıntım oluyor. Kaza yapmaktan, birinin ölümüne sebep olmaktan çok korkuyorum. Hele bir çocuğa çarparsam ne yaparım diye düşünüyorum. Yarım saat kullansam aşırı yorucu bir iş yapmış gibi yorgun oluyorum her yerim ağrıyor. Başım dönüyor. Hiç kullanmak istemiyorum ama eşim zorluyor kullanmam için. Durumumu anlayamıyor. Yeterince çaba göstermediğin için olmuyor diyerek beni suçluyor. Bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
1 yildir ara ara deniyorumKaç kere sürdün ki?
İlk birkaç ay bunları yaşaman normal zaten
Bu çok iyiymiş keşke ben de öyle olsamBende çok korkuyorum ama benim şöyle aptalca bı huyum var.araba sürerken ben hiç bişey yapmayayım diğerleri bana uysun modundayim.butun sürücüler bana yol açsın kurallar bana göre olsunhenüz trafiğe çıkmadım çıkarsam ne olur bilemiyorum
Hiç yalnız çıktınız mı peki trafiğe ?1 yildir ara ara deniyorum
Her gün sürmezsen bu süreç bitmez1 yildir ara ara deniyorum
Hiç yalnız çıkmadım. Eşimle ilerledim özel ders almadım. Yazılanlara göre ya psikolojik destek alacağım ya da özel ders. Ya da ikisi deHiç yalnız çıktınız mı peki trafiğe ?
Yani 5 dakika markete gitmek için bile olsa yalnız çıkmanız çok önemli.
Bir özel hocadan ders aldınız mı peki yoksa hep eşinizle mi ilerlediniz?
Hiç park edemiyorumHiç yalnız çıktınız mı peki trafiğe ?
Yani 5 dakika markete gitmek için bile olsa yalnız çıkmanız çok önemli.
Bir özel hocadan ders aldınız mı peki yoksa hep eşinizle mi ilerlediniz?
Hatayı başta yapmışsınız. Eşle babayla erkek kardeşle çıkılmaz. İstisnalar mutlaka vardır ama bu erkek grubunda direksiyon dersi yeteneği becerisi yok. En ufak hatada zıplıyorlar.Hiç yalnız çıkmadım. Eşimle ilerledim özel ders almadım. Yazılanlara göre ya psikolojik destek alacağım ya da özel ders. Ya da ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?